Belépés
velemenyezd: Török offenzíva - Erdogan: folytatódik a hadművelet Északkelet-Szíriában, ha nem teljesülnek a tűzszünet feltét
nyelvezetével, amit "természetesen nem felejtettünk el". Mint fogalmazott: "nem is helyes elfelejteni, de Törökország kölcsönösségre alapuló szeretete és tisztelete nem engedi meg, hogy folyamatosan napirenden tartsa". Ugyanakkor jelezte: "amikor eljön az ideje, ebben az ügyben is megtesszük a szükséges lépést".
Trump a szóban forgó levélben arra kérte Erdogant, hogy a küszöb
2019-10-18 16:01:48
velemenyezd: Alapszakmákat bemutató kiadványt jelentetett meg az ITM és az MKIK
törekszik.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke (MKIK) üdvözölte, hogy a kormány a keresletvezérelt szakképzés mellett kötelezte el magát. Parragh László szerint a munkaerőpiac folyamatosan változik, de - tette hozzá - a jelenlegi elvárásokat az alapszakmák jegyzéke jól tükrözi, hiszen csaknem 300 cég visszajelzésein alapul.
Pölöskei Gáborné, az ITM szakképzésért é
2019-10-17 16:41:54
velemenyezd: MÁV-Start: sikeres volt a vasúti applikáció nyári kampánya
önkiszolgáló csatornán váltanak az utasok, a MÁV app részesedése az online értékesítés bevételéből 28 százalék, az eladott jegyek darabszámát tekintve közel 35 százalék, és ez a részesedés folyamatosan növekszik.
Kerékgyártó József, a MÁV-Start vezérigazgatója a közlemény szerint elmondta, folyamatosan dolgoznak az újabb fejlesztéseken. Még ebben az évben a menetjegyeken kív
2019-10-17 16:11:49
velemenyezd: Nyomkövetőt kap a gázpisztolyos biatorbágyi rablás gyanúsítottja
indokolta, hogy a gyanúsított büntetlen előéletű, más büntetőeljárás nincs vele szemben folyamatban, bejelentett munkahelye és legális jövedelme van, rendezettek a családi körülményei, és folyamatosan ellenőrzött orvosi kezelés alatt áll.
A férfi a bűnügyi felügyelet ideje alatt engedély nélkül nem hagyhatja el a tartózkodási helyéül szolgáló ingatlant.
Az ügyész felleb
2019-10-17 14:31:58
velemenyezd: IATA-konferencia: a biometrikus azonosítás növelheti a repülőterek hatékonyságát
átlagos forgalomnövekedést prognosztizál, ekkora mértékben viszont nem lehet fejleszteni a repülőtereket, mert azok építése a túlszabályozottság miatt is nehézkes és lassú.
A folyamatosan bővülő utasforgalmat csak akkor tudják kezelni, ha javítják a légikikötők hatékonyságát és optimalizálják a folyamatokat, ez pedig az utasélmény növelését is magával hozza majd - mondta, ho
2019-10-17 11:31:16
pacsakute: Újraélesztés- EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL
így biztosítható a szervek-szövetek jó vérellátása. De amennyiben az újraélesztő úgy ítéli meg, hogy nem képes a befúvásos lélegeztetésre, akkor csak a mellkas kompressziót végezze folyamatosan! Ezért jó, ha van a kulcstartónkon Life key- szelepes fólia maszk, amivel biztonságos a lélegeztetés!

. A továbbiakban a kompresszió és lélegeztetés aránya az ellátók számától fü
2019-10-17 08:49:36
velemenyezd: Egyre több autóipari megbízást kap a felügyeleti szolgáltató Leadec Kft.
haladja meg a tavaly azonos időszakit, annak ellenére, hogy az autóipari termelés növekedése lassuló tendenciát mutat - közölte a társaság.
Dákai Ferenc ügyvezető igazgató elmondta, folyamatosan fejlesztenek, hogy lépést tudjanak tartani az autóipar egyre korszerűbb gyártási technológiájával.
A társaság a nemrég kifejlesztett autóipari gyártást támogató, internetre (IoT
2019-10-17 07:04:16
velemenyezd: A magyarok nagy hátrányból fordítva nyertek a vegyescsapatok curling-világbajnokságán

Az országos bajnok Vasas játékosai alkotta nemzeti csapat - Nagy György, Szekeres Ildikó, Szabó Gergely és Dencső Blanka - a vb honlapja szerint az első end sima elvesztése után folyamatosan csökkentette hátrányát az ausztrálokkal szemben, majd az utolsó két játékrész megnyerésével 6-5-re győzött.
A skóciai vb-n negyven csapat vesz részt, a magyarok az első fordulóban a
2019-10-16 19:45:10
velemenyezd: PM-államtitkár: a hosszú távon fenntartható növekedés a legfontosabb
emelkedését eredményezhetik. A kormány, miként eddig, úgy ezután is kész a párbeszédre a gazdasági élet szereplőivel, keresi az együttműködési lehetőségeket, nyitott a visszajelzésekre és folyamatosan elemzi az ország gazdasági kilátásait - hangsúlyozta az államtitkár.
Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a rendezvényen kifejtette, hogy az alacsony kamatok hossz
2019-10-16 19:35:57
velemenyezd: Víz Világtalálkozó - Szakértő: a fenntartható fejlődési célkitűzések megvalósítása csak az üzleti világ részvét
vajon elegendő tudományos bizonyíték és háttér áll-e rendelkezésre a vízválság kezelésére. A szakértő szerint egyfelől a tudósok nem ismerik még eléggé ezt a komplex kérdést, amelynek folyamatosan változik a kontextusa, és az alkalmazható technológiák is rohamosan bővülnek. Másfelől soha korábban nem állt rendelkezésre ilyen sok tudományos bizonyíték és eszköz, mint manapság. Míg
2019-10-16 18:45:29
velemenyezd: Fruitveb: közepes lehet az idei diótermés
mennyiségű, addig a dióbél import évente 1000-1500 tonna között mozog, elsősorban a román és az ukrán piacról - tette hozzá.
Beszámolt arról is, hogy a magyarországi termőterület folyamatosan nő: míg 10 évvel ezelőtt alig haladta meg a 3 ezer hektárt, addig jelenleg 7100 hektáron termesztenek diót, ebből a termőkorú ültetvények területe mintegy ötezer hektár. Az előállított d
2019-10-16 18:27:48
velemenyezd: Klímavédelmi adóreformot terjesztett elő a német kormány
klímavédelmi aktivisták és ellenzéki pártok elégtelennek tartják a kormány kezdeményezéseit. A kormánypártok azzal vé
2019-10-16 18:24:21
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Újraélesztés- EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL, Leadec Kft, Magyar Kereskedelmi, Parragh László, Pölöskei Gáborné, Kerékgyártó József, Dákai Ferenc, Nagy György, Szekeres Ildikó, Szabó Gergely, Dencső Blanka, Nagy Márton, Magyar Nemzeti Bank, tűzszünet feltét, vasúti applikáció, gázpisztolyos biatorbágyi, biometrikus azonosítás, repülőterek hatékonyságát, felügyeleti szolgáltató, magyarok nagy, hosszú távon, fenntartható fejlődési, üzleti világ, idei diótermés, német kormány, szükséges lépést,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.