Belépés
koszegimarika: Mai adventi üzenetem:Ha az élet adta lehetőségeket elfogad
múlik,hogy képesek vagyunk-e néha megállni,néha lehiggadva várakozni.

Egy tudatos,higgadt,örömre képes várakozással teli időszak, tud hozni olyan szép és jó dolgokat,melyek folyamatosan adagolják az örömforrásokat és mi elégedettséggel ezáltal fogjuk magunkat szerencséseknek tekinteni.

A várakozás ideje is lehet örömteljes,és a végkifejlet pedig boldog.
2019-12-11 20:56:23
velemenyezd: Nézőpont-konferencia - Kásler: számos pozitív intézkedés történt az egészségügyben az elmúlt években
ellátásának fejlesztése, struktúrájának átalakítása. Ez nem kórházi ágyak megszüntetését jelenti - hívta fel a figyelmet.
Az egészségügyi munkavállalók bérhelyzetének javítása folyamatosan napirenden van - hangoztatta Kásler Miklós, és hozzátette, hogy 2018-tól 2022-ig összességében 72 százalékos alapbéremelés lesz a szakdolgozóknál.
Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztér
2019-12-05 20:06:33
velemenyezd: Több mint félmillióan tüntettek a nyugdíjreform ellen Franciaországban, a sztrájk folytatódik
reform részleteit jövő héten mutatja be Edouard Philippe miniszterelnök. A tervezet ugyanis számos ponton még homályos, a reformért felelős kormánybiztos, Jean-Paul Delevoye pedig folyamatosan találkozik a szakszervezetekkel és a munkáltatói szervezetekkel, mielőtt december közepén véglegesíti a tervezet szövegét, amelyet jövő év elején ismerhet meg a parlament és a közvélemény.
2019-12-05 18:42:44
velemenyezd: Idén csaknem kétszáz katona földi maradványait exhumálták a hadisírgondozók
temették el.
Az osztályvezető rámutatott arra, hogy a különféle veszteségi nyilvántartások és hadisírfelmérések feldolgozása, az egységes adatbázis kialakítása is fontos feladat. Ezt folyamatosan végzik és hamarosan egységes hadisír-nyilvántartó rendszert alakítanak ki - tette hozzá.
Az elmúlt csaknem negyedszázadban Magyarország területén megemlékezések, újratemetések t
2019-12-05 17:02:34
velemenyezd: Az IMF tovább javította a magyar gazdaság idei és jövő évi növekedési prognózisát
15 bázispontról mínusz 5 bázispontra csökkentette az egynapos betéti kamatlábat, miközben szerényen mérsékelte a likviditási többletet.
Az IMF elismerően említette Magyarország folyamatosan erős gazdasági teljesítményét, ami az EU átlagához képest a jövedelmek gyorsabb konvergenciájához vezetett, miközben csökkentette a gazdaság sebezhetőségét.
A gazdasági növekedést az
2019-12-05 16:42:49
velemenyezd: AM: a biodiverzitás évét hirdették meg 2020-ra "A legszebb konyhakertek" programban
termesztése volt.
Kovács Szilvia programigazgató, ötletgazda, Karcag város alpolgármestere az ünnepségen bejelentette: a legszebb konyhakertek programban résztvevőknek köszönhetően folyamatosan nő a megművelt területek nagysága, idén már 174 hektáron kertészkedtek, 2013 és 2019 között összesen 24 198 kertet mentettek meg.
Kovács Szilvia a következő évre is meghirdette
2019-12-05 16:02:12
velemenyezd: PM: Magyarország hatékony uniós fellépést szorgalmaz a pénzmosás és a terrorizmus ellen
jelenleg az Európai Unió leggyorsabban növekvő gazdasága, a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően nemcsak kiegyensúlyozottá vált az államháztartás, a csökkenő államadósság mellett folyamatosan bővül a foglalkoztatás, nőnek a bérek is. A tárcavezető a magyar álláspontot ismertetve a módszertani különbségekre is felhívta a figyelmet, és kiemelte, hogy a makrogazdasági és költségv
2019-12-05 15:22:07
velemenyezd: Brit választások - Új bevándorlási törvényt és büntetőjogi szigorítást ígérnek a konzervatívok az első száz nap
ismét olyan parlament alakul, amelyben egyik pártnak sem lesz abszolút többsége.
A cselekvési terv ezt "igencsak reális" lehetőségnek nevezi, annak ellenére, hogy a felmérések folyamatosan a konzervatívok kényelmes támogatottsági előnyét jelzik.
A legfrissebb közvélemény-kutatások átlaga alapján a Konzervatív Pártra a szavazók 42 százaléka voksolna, a legnagyobb ellenzék
2019-12-05 14:42:14
simocsi: Hajvágási Naptár...
kapható, a másikat a Vitamin Station cég forgalmazza ProbFlora néven, amely a legtöbb bioboltban és patikákban is kapható. A Hold-állásnak megfelelő időpontban végzett hajvágás és a folyamatosan, szünet nélkül szedett, pro- és prebiotikumokat egyaránt tartalmazó táplálék-kiegészítők megfelelő időben való szedése, csodát tesz a fejbőrrel, a hajhagymákkal és a hajkoronánkkal, s ezál
2019-12-05 13:50:38
velemenyezd: Rövidpályás úszó Eb - Két magyar döntős férfi 400 méter vegyesen, Bohus országos csúcsa
van. Nem igazán vágytam ide ki, de fontos, hogy amikor lehet, tudjak az élmezőnnyel versenyezni. Egy pár éve benne vagyok már a felnőtt mezőnyben, de még mindig van még mit tanulnom, folyamatosan gyakorlunk új dolgokat, amik szerintem be fognak jönni" - értékelt az MTI-nek Németh.
Bordás Beatrix 50 méter pillangón 26.50 másodperccel a 19. időt úszta, de mivel egy nemzetből ma
2019-12-05 13:32:06
velemenyezd: Szijjártó: 170 japán vállalat 35 ezer magyar embernek ad munkát
magas technológiai színvonalú munkahelyeket hozhatnak Magyarországra - közölte.
Kitért arra: a legnagyobb japán autóipari beszállító vállalatok jelen vannak a magyar piacon és folyamatosan növelik a jelenlétüket. Most, hogy a magyar autóipar átáll az új korszakra, nagy szerepük lesz a magas technológiai színvonalú japán vállalatok beruházásainak - vélekedett.
Szijjártó P
2019-12-05 13:21:21
velemenyezd: Superbike-vb - Új magyar csapattal folytatja Sebestyén Péter
ezelőtt egy új projektbe kezdett, amelynek keretében az utánpótlás korosztályba tartozó fiatal motorosokkal foglalkozik.
Sebestyén úgy fogalmazott, abban, hogy az elmúlt 10 évben folyamatosan a nemzetközi mezőnyben tudott versenyezni, nagy szerepe van Favarónak, akinek sokat köszönhet.
"Az idei évben voltak nehézségeim, az év elején, Ausztráliában elért nyolcadik hely ug
2019-12-05 13:12:05
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hajvágási Naptár, Sebestyén Péter, Kásler Miklós, Banai Péter Benő, Edouard Philippe, Jean-Paul Delevoye, Kovács Szilvia, Európai Unió, Konzervatív Pártra, Vitamin Station, MTI-nek Németh, Bordás Beatrix, Szijjártó, élet adta, elmúlt években, nyugdíjreform ellen, sztrájk folytatódik, magyar gazdaság, biodiverzitás évét, legszebb konyhakertek, terrorizmus ellen, első száz, várakozás ideje, végkifejlet pedig, egészségügyi munkavállalók, tervezet ugyanis,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.