Belépés
sayuri: szeretettel
Szepes Mária
A VÖRÖS OROSZLÁN

Misztikus regény

Háttér Lap- és Könyvkiadó Kft., 1989

ˆ Szepes Mária

ISSN 0238-5457
ISBN 963 7403 38 8

Felelős kiadó: Erdei Grünwald Mihály
Felelős szerkesztő: Gálvölgyi Judit
A borítót tervezte: Konecsni
2013-10-17 13:29:47
brigitta000: szeretettel
Szepes Mária
A VÖRÖS OROSZLÁN

Misztikus regény

Háttér Lap- és Könyvkiadó Kft., 1989

ˆ Szepes Mária

ISSN 0238-5457
ISBN 963 7403 38 8

Felelős kiadó: Erdei Grünwald Mihály
Felelős szerkesztő: Gálvölgyi Judit
A borítót tervezte: Konecsni
2013-10-17 10:51:08
ronix: Soha ne forraljunk csak vizet a mikróban....
eset nem elképzelhetetlen, de szélsőséges forgatókönyvet ír le, ami ellen ráadásul könnyű védekezni.

"A túlhevítés jelensége valóban létezik. Forrásról akkor beszélünk, ha a folyadékban gázzal teli buborékok fejlődnek, és a felszínre törnek. Létezik az az eset, amikor a víz már rendkívül forró, viszont a gőz még nem fejlődik buborékká. Ekkor abban az esetben, ha meglökj
2012-11-11 19:05:02
sayuri: szeretettel
Szepes Mária
A VÖRÖS OROSZLÁN

Misztikus regény

ADAM CADMON

Adam Cadmon levele sok évvel ezelőtt, 1940 nyarán érkezett el hozzám a kis házba, amelyről néhány bizalmas barátomon kívül senki sem tudott. Alacsony parasztház volt, vadszőlővel futtatolt verandával, zöld zsalus a
2012-04-19 19:05:39
relaxa2008: Mi kell egy jó pálinka előállításához - vegyész szemmel?
optimális hőfoka 15 - 25 C, időtartama 2 - 3 hét. Ha a cefre tárolására használt helyiségben ideális hőmérséklet 18 oC körüli , akkor egy kb. 200 literes edényben az erjedő folyadékban keletkező hő a cefre hőmérsékletét nem emeli 24 oC fölé. Az az ideális, ha a cefre hőmérséklete 24 fok felé nem emelkedik!! 30 oC felett a cukrot alkohollá alakító élesztő se
2012-02-08 15:23:42
lilikonyhaja: Creme de gras
teteje meg legyen lazítva melegítés előtt. Szűrjük le a folyadékot, amíg meleg és adjuk hozzá a többi folyadékhoz. Szűrjük le az összekevert folyadékot egy kúp alakú papír kávészűrőn. A folyadékban lévő nagy mennyiségű finom törmelék miatt többször is ki kell cserélni az eldugult filter papírt újjal. Ha bármilyen homályosság marad a szűrt folyadékban, tegyük üvegbe és hagyjuk zava
2009-03-02 14:29:41
kloppenburg: Cannabis szakácskönyv
teteje meg legyen lazítva melegítés előtt. Szűrjük le a folyadékot, amíg meleg és adjuk hozzá a többi folyadékhoz. Szűrjük le az összekevert folyadékot egy kúp alakú papír kávészűrőn. A folyadékban lévő nagy mennyiségű finom törmelék miatt többször is ki kell cserélni az eldugult filter papírt újjal. Ha bármilyen homályosság marad a szűrt folyadékban, tegyük üvegbe és hagyjuk zava
2008-12-01 22:34:38
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szepes Mária, VÖRÖS OROSZLÁN, Háttér Lap-, Könyvkiadó Kft, Erdei Grünwald Mihály, Gálvölgyi Judit, borítót tervezte, túlhevítés jelensége, folyadékban gázzal, felszínre törnek, cefre tárolására, erjedő folyadékban, cefre hőmérsékletét, cefre hőmérséklete, cukrot alkohollá, többi folyadékhoz, összekevert folyadékot, folyadékban lévő, eldugult filter, szűrt folyadékban, elképzelhetetlen, előállításához, forgatókönyvet, hőmérsékletét, szakácskönyv, hőmérséklete,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.