Belépés
pacsakute: Ha betöltöttük a 60. életévünket
következik valami jó, és próbálják megélni ebben az életkorban az élet jó pillanatait, és sokkal kevesebb időt töltenek szomorkodással. Ez az öregedés lelki oldala, de mi a helyzet a fizikai oldallal, az egészséggel? Mutatunk néhány érdekes tényt, információt ezzel kapcsolatban.

60 éves kor után egyre gyakoribbak a rákos megbetegedések. Az emlőrák mintegy felét 61 éves
2023-12-19 20:10:16
menusgabor: Tréfás matekversek
két
oldalhossz négyzetének összegét
s eredményül kapjuk ekképp
a harmadiknak négyzetét,
akkor e háromcsúcsú síkidomban
egy kilencvenfokos szög biztosan van
a leghosszabb oldallal szemben,
vagyis:
derékszögű háromszög a szentem."Bódai-Soós Judit
2022-05-09 20:00:31
lambert: Ecker János: A genderizmus nem tudomány
adta. Úgy gondolom, az ilyen beszélgetésekre szükség van, nemcsak a konkrét téma miatt, hanem általánosságban is fontos, hogy mindenkinek legyenek kritikai attitűdjei az általa favorizált oldallal szemben.

Ennek elvesztése ugyanis a legjobb út a szektásodás felé; erre a jelenségre szolgálnak elrettentő példaként a Demokratikus Koalíció rendezvényein igen sajátos viselke
2018-08-18 17:18:45
lambert: Solymosi Eszter meggyilkolása és a tiszaeszlári per
hátteréről: ,,Scharf mindig azt hitte, hogy a vérvád gondolata e vigyázatlan ötletből sarjadzott ki. Én is azt hiszem."Ez a megállapítás azért hangzik furcsán, mert a szerző néhány oldallal korábban ellenben azt írja, hogy ,,előbb a sajtó cikkei, országgyűlési beszédek és gyűlölködő felekezeti izgatások alakították meg, s híre lassanként eljutott az eszlári nép körébe is
2017-03-28 20:38:27
lenke1964: Hogyan befolyásolják ruháink színei az életerőnket?
irány, az ősz, a délután, az erők koncentrálódásának a színe. Erőt ad és szellemileg fokoz minket, segít koncentrálni, mivel a sárga az intellektussal, a bal agyféltekével, azaz a logikus oldallal áll kapcsolatban.

A zöld a természet színe, frissít és feltölt minket. A természetben minden összhangban van, és mikor körbevesz minket, újra rátalálhatunk magunkra, a munkába
2016-10-09 18:05:48
lenke1964: Hogyan mossuk át belső szerveinket mosópor nélkül?


Talán bizony akadnak olyanok, akik a beleiket, veséjüket vagy tüdejüket mosóporral mossák? Szó sincs róla, ezt csak azért találtam ki, hogy az Ön figyelmét a problémára irányítsam. Remélem, sikerült elérnem, hogy Ön elolvassa az alábbiakat, sőt hozzáfog a belső nagytakarításhoz. Hiszen még mosópor sem kell hozzá.

Végül is miért szükséges ez a fa
2015-09-30 20:24:24
pacsakute: Gyógyító színek
is. Ehhez a színhez kell folyamodnunk, ha gond van az emésztésünkkel, vagy ha tompának érezzük magunkat szellemileg, mivel a sárga az intellektussal, a bal agyféltekével, azaz a logikus oldallal áll kapcsolatban. A sárga ételek fogyasztása méregteleníti testünket, segít kiküszöbölni a salakanyagokat, míg a sárga szín belélegzése vagy vizualizációja segítheti a szellemi koncentráci
2015-09-28 15:27:38
menusgabor: Helyre kell állítani Európa külső határainak védelmét
Magyarországról 54.000 menekültet elvinnének. Arra a kérdésre, hogy Magyarország bevezeti-e a határellenőrzést, Orbán Viktor azt válaszolta, hogy a déli határ védelmét kell ellátni, az osztrák oldallal semmilyen határellenőrzést nem akar bevezetni a kormány.

Felmerült kérdésként a tömeges bevándorlás miatti válsághelyzet bevezetése is, amire úgy válaszolt, hogy ehhez jo
2015-09-03 20:30:07
tripike: A tudás almája
megtisztelő felkérés kollégáimtól: írjak egy cikket az iskolaérettségről és én azonnal elvállaltam. Arra gondoltam, hogy több tucat szülői értekezlet, fogadóóra, személyes beszélgetéssel, leírt oldallal a hátam mögött ez igazán nem okozhat problémát. Bevallom: tévedtem. Nem is olyan könnyű egymást nem, vagy alig ismerve egy ilyen fontos kérdést körbejárni. Cikáznak a gondolataim:
2015-01-13 16:16:41
jupiter21: A szervezet megtisztítása
vizelethajtó, a meleg víz pedig nem csak a húgyvezetékeket tágítja ki, hanem a vesehomok és apróbb kövek eltávozását is elősegíti. Télen a vizelethajtó tea receptje alkalmazható, melyet pár oldallal később, a házi gyógyfüves kúra javaslatunknál talál meg.

A tüdő méregtelenítése

Hogy érzi magát egy szellőzetlen lakásban? Ha kinyitjuk az ablakot, felfrissül a l
2014-11-19 13:08:49
velemenyezd: Tanévkezdés - Hétfőn kezdődik az iskola
kiadványok rendben megérkeznek az iskolákba. Összesen 11,8 millió tankönyvet kell eljuttatni az iskolákba, ezek 7 százaléka megújuló. A leghosszabb tankönyv, két szakiskolai kötet 336 oldallal, a legnagyobb méretű a matematika 9-10. évfolyamára szóló kiadvány, amely A4-es méretű.
A tanév egyik újdonságát jelentik a kísérleti tankönyvek, 1501 iskolában kezdenek el tanítani il
2014-08-30 11:57:42
radvanszki_jozsef: A főld
így párhuzamosan gyógyítva a kettőt, párhuzamosan foglalkozva a kiváltó okkal és a fizikai megnyilvánulásával, sokkal hatásosabb és gyorsabb javulást érhetünk el, mint ha csak az egyik oldallal foglalkoznánk. A földelés pedig egy kitűnő ősi módszer a gyógyulásra, hiszen a megoldás itt van a lábaink alatt.

CSAK LE KELL NYÚLNUNK, ÉS MEGÉRINTENÜNK.

Forrás: napie
2014-05-13 13:43:01
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Ecker János, Solymosi Eszter, Bódai-Soós Judit, Demokratikus Koalíció, Orbán Viktor, CSAK LE KELL NYÚLNUNK, tudás almája, szervezet megtisztítása, öregedés lelki, fizikai oldallal, rákos megbetegedések, emlőrák mintegy, harmadiknak négyzetét, kilencvenfokos szög, leghosszabb oldallal, ilyen beszélgetésekre, konkrét téma, általa favorizált, szektásodás felé, jelenségre szolgálnak, vérvád gondolata, megállapítás azért, szerző néhány, sajtó cikkei, logikus oldallal, természet színe,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.