Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Az EBRD 21 milliárd eurós támogatási csomagot állított össze
milliárd eurót juttatott hitelek és befektetések formájában működési térségének, ez éves rekord volt a bank csaknem 30 éves történetében. Az EBRD egy évvel korábban 9,5 milliárd euró finanszírozással támogatta tevékenységi régióját.
Az EBRD-finanszírozásban részesített egyedi programok száma is rekordot döntött: a bank 2019-ben 452 fejlesztési beruházást finanszírozott az elő
2020-04-23 18:13:57
velemenyezd: Koronavírus - Egymilliárd eurós segélycsomagot állított össze a kelet-európai vállalatoknak az EBRD
gazdaságétól.
Az EBRD tavaly összesen 10,1 milliárd eurót juttatott hitelek és befektetések formájában működési térségének; ez éves rekord volt. A bank egy évvel korábban 9,5 milliárd euró finanszírozással támogatta tevékenységi régióját.
Az EBRD-finanszírozásban részesített egy évvel korábban 9,5 milliárd euró finanszírozással támogatta tevékenységi régióját.
Az EB
2020-03-13 22:03:21
velemenyezd: Nagy Zsigmond: a Nemzeti Sportügynökség küldetése a hazai rendezésű világesemények sikere
visszajelzések is igazolják a szervezet létjogosultságát. Kiemelte, mindkét esetben szorosan együttműködtek a sportági szakszövetségekkel, ami elengedhetetlen volt a sikerhez.
A finanszírozással kapcsolatban Nagy Zsigmond elmondta, előzetes konzultáció alapján a kormány dönt arról, hogy milyen sportesemények megrendezésére érdemes pályázni. Hozzátette, fontos, hogy ezek nem "
2019-09-02 08:00:59
velemenyezd: Süli János: a biztonságos áramellátáshoz szükséges Paks II megépítése
engedélykérelmét.
Süli János képviselői kérdésre úgy fogalmazott, hogy az új blokkok több évvel korábban kereskedelmi üzembe lépnek mielőtt a régi blokkok meghosszabbított üzemideje lejárna.
A finanszírozással kapcsolatban kiemelte, hogy a beruházást fix áron, 12,5 milliárd euróért valósítja meg az orosz fővállalkozó, a Roszatom. Hozzátette ugyanakkor, hogy a törlesztést
2019-07-02 16:52:07
velemenyezd: MTA - Megkezdődött az akadémiai kutatóintézet-hálózat átvilágítása
legfőbb döntéshozó testülete, a csaknem 75 százalékban egyetemi kutatókból álló Közgyűlés. Az akadémia 2018. december 6-i, 190. rendkívüli közgyűlése két határozatot is hozott a finanszírozással kapcsolatban.
Az egyikben a Közgyűlés arra kéri az ITM miniszterét, hogy az akadémiai kutatóhálózat 2019. év első negyedév végéig szóló költségvetését szabadítsa fel a vonatkozó jogs
2019-01-15 15:22:04
menusgabor: Orbán, Lázár, Hollik Soros kilövési listáján


ORBÁN, LÁZÁR, HOLLIK - SOROS KILÖVÉSI LISTÁJÁN

2017-10-25 21:00:32
velemenyezd: Pálinkás József: Berlin támogatja a szegedi lézerközpontot hasznosító nemzetközi konzorcium megalapítását

Az akadémikus a német szövetségi oktatási és kutatási minisztérium tudományos ügyekért felelős államtitkárával, Georg Schüttével folytatott tárgyalása után a közmédiának adott nyilatkozatában kiemelte, hogy az úgynevezett Európai Kutatási Infrastruktúra Konzorcium (ERIC) megszervezésében nagyon fontos a szövetségi szintű német támogatás.
Ha sikerül létrehozni az európai
2017-06-20 18:24:41
velemenyezd: A kelet-közép-európai agrárpolitikáról tárgyaltak a V4-ek agrárminiszterei
jövőjéről közös nyilatkozatot fogadtak el, amelyben az aláírók egyértelműen kiállnak az erős, kétpilléres agrárpolitika fenntartása mellett, amelynek a jövőben is megfelelő közösségi finanszírozással kell rendelkeznie.
A magyar delegációt vezető Nagy István parlamenti államtitkár a közlemény szerint kiemelte: az elfogadott nyilatkozat magyar prioritásokat is tartalmaz, így az
2017-06-02 14:03:00
velemenyezd: Krónika 5. rész (burkolt pártfinanszírozás)
leküzdhetetlen vágy" a kormánypártokat nem kerítette hatalmába akkor, amikor a CÖF "hazugságplakátokkal" hintette tele Magyarországot.
Szerinte a szervezet "közvetetten bújtatott finanszírozással" kapott erre pénzt az MVM-től. Ez a nagyon durva kettős mérce meddig tartható még fent? - firtatta, majd szóvá tette a Fidelitas finanszírozását is.
Közölte, akkor jár el az ell
2017-05-31 14:43:42
lambert: A kör bezárult - MI LESZ A MAGYAR TERMÉSZETI KINCSEKKEL?
emlékszünk arra, hogy a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején, Magyarországon kutatási célú robbantásokkal feltárták, mit rejt a föld mélye. Természetesen mindezt állami finanszírozással, vagyis a mi pénzükből hajtották végre. Ekkor jöttek rá, merre húzódik a könnyen kiemelhető termálvizek vonala, hol vannak a legnagyobb földgáz, valamint kőolaj lelőhelyek és sok egyéb ásván
2017-05-11 21:12:59
velemenyezd: NFM: Magyarország továbbra is ragaszkodik a lakossági áramárak tagállami szabályozásához
vonatkozó kérdésre válaszolva Aradszki András jogi nonszensznek nevezte, hogy az EU a paksi beruházás kapcsán korábban szá
2017-03-06 15:12:48
velemenyezd: Anilogue - Liszka Tamás: "A világ minden tájáról özönlenek a filmek a fesztiválra"
jellemezte. Plympton animációs látványvilágának és sajátos stílusának világszerte vannak rajongói. A Kaliforniai bosszú különlegessége, hogy a rendező ezúttal a Kickstarteren, közösségi finanszírozással gyűjtötte össze a költségvetést.
Az 14. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivált november 23. és 27. között az Uránia Nemzeti Filmszínházban, a Puskin és az Art+ mozikban
2016-11-21 13:01:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nagy Zsigmond, Nemzeti Sportügynökség, Süli János, Paks II, Hollik Soros, Pálinkás József, LESZ MAGYAR TERMÉSZETI KINCSEKKEL, Liszka Tamás, SOROS KILÖVÉSI LISTÁJÁN, Georg Schüttével, Európai Kutatási Infrastruktúra Konzorcium, Nagy István, Aradszki András, Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivált, Uránia Nemzeti Filmszínházban, kelet-európai vállalatoknak, hazai rendezésű, biztonságos áramellátáshoz, szegedi lézerközpontot, lakossági áramárak, világ minden, bank csaknem, évvel korábban, bank 2019-ben, szervezet létjogosultságát, finanszírozással kapcsolatban,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.