Belépés
koszegimarika: Az élet vezet minket… Az élet sokféle
oldalát mutatja, hol a másikat. Vezet, és tanít minket. Utat mutat, lehetőségeket. Embereket vezet hozzánk, lehetőséget adva a felismerésre, megismerésre, megértésre. Vár türelmesen, és figyel. Figyeli, hogy a leckét megtanultad-e, megértetted-e. S ha igen, szabadon enged. Ha nem, újra feladatokat ad, szorgalmi leckékkel nehezítve. Ilyenkor már nem elég az, ami korábban még elég l
2019-09-21 07:26:48
velemenyezd: Tőzsde - London kivételével emelkedéssel zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék
átlag 0,13 százalékos, az S&P 500-as index pedig 0,05 százalékos pluszban, míg a Nasdaq-piac összetett mutatója 0,26 százalékos mínuszban állt az európai tőzsdezárás idején.
A piacok figyelme a globális kereskedelmi fejleményekre irányult, miután Kína és az Egyesült Államok közel két hónap óta először újra felvette a tárgyalások fonalát. Kínai részről Liao Min pénzügyminiszt
2019-09-20 18:02:02
pacsakute: A vörösáfonyalé
haja, és napfényben észrevehetőbbek lesznek a vörös tincsek és árnyalatok.

A vörösáfonyalé mellékhatásai:
Habár ennek a fanyar gyümölcslének sokféle pozitív hatása van, figyelni kell rá, hogy az ember csak mérsékelt mennyiségben fogyassza. Ezen kívül fontos tudni, hogy a vörösáfonyalével nem minden húgyutakhoz köthető probléma orvosolható.
A vörösáfo
2019-09-20 14:10:07
pacsakute: Gránátalmalé és gyógyhatásai
Meggátolja a hajhullást:
A rendszeres gránátalmalé fogyasztásával megerősíthetőek a hajtövek, így megakadályozható a hajhullás, a haj pedig egészséges és gyönyörű lesz.

Figyelem:

A gránátalma levét nem ajánlatos azoknak fogyasztani, akik influenzásak, köhögnek vagy székrekedésük van.
A gránátalma levének bizonyos antioxidánsai csökkentik a
2019-09-20 13:48:10
velemenyezd: Lassult a német termelői áremelkedés augusztusban
jelzik előre a fogyasztói árak alakulásának trendjét, mivel közvetlenül megjelennek az áruk és szolgáltatások végső árában.
Az euróövezet legnagyobb gazdaságának inflációs adatait nagy figyelem övezi, mert erős hatást gyakorol az Európai Központi Bank (EKB) monetáris politikájára.
Az EKB elsődleges célja az árstabilitás fenntartása, ennek jegyében arra törekszik, hogy az
2019-09-20 08:51:19
velemenyezd: BÉT - Iránykereséssel indulhat a kereskedés az elemző szerint

Varga Zoltán az MTI-nek küldött kommentárja szerint pénteken érdemes lesz figyelni az OTP-re, a szakértő úgy látja, hogy ha a bankpapírnak sikerülne a 12 800 forintos ellenállási szintet jelentősen meghaladni, akkor emelkedhet, és rövid időn belül elérhető lehet a 13 250 forintos szint is.
Varga Zoltán úgy vélte, hogy a Mol technikai képe is pozitív, a 3000 forintos szin
2019-09-20 08:51:00
velemenyezd: Sportlövő Eb - Bajos Gitta elsírta magát a bronzéremtől
ami egészen tűrhető volt, aztán onnantól, hogy megadták a startjelet, fogalmam sincs, mi történt pontosan" - idézte fel a versenyt Bajos, aki hozzátette, hogy a riválisok eredményeit nem figyelte, saját teljesítményéről pedig úgy vélekedett, "átlagos volt, sőt, gyengén indult, de a verseny közben javult, és ezt a végéig sikerült megtartani."
Bajos Gitta 624,4 körrel zárta a n
2019-09-19 14:12:37
velemenyezd: Decemberben lesz megfigyelhető a Naprendszeren kívülről érkezett üstökös
csillagász a műsorban elmondta: az üstökös valószínűleg december elején lesz a Föld közelségében, mintegy 200 millió kilométer távolságra, ami azt jelenti, hogy távcsövekkel meg lehet majd figyelni.
Hozzátette: a napokban a Kanári-szigeteken óriásteleszkóppal készült színkép szerint az újonnan felfedezett üstökös a Naprendszer többi üstököséhez hasonlít.
Az égitest a jel
2019-09-19 11:41:08
lilagondolatok: Ülök és lazulok,

Ülök és lazulok,
kívűlről figyelem magam,
körülöttem csend és béke,
csak bennem van hangzavar.
Magamra szólok....
Kérlek maradj csendben,
mert nem hallom magam....

T@nita 2019. 09.18.
2019-09-19 10:55:16
furaila: A 13 évvel ezelőtti őszödi beszéd üzenete a mának
népharagot.
Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént, és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... Gergényi végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
Valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, a NATO-val kapcsolatos törvény tervezete is ,,már le volt papírozva"...Arra a Bajnai Gor
2019-09-18 16:11:49
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Kormánypártok: nem megnyitni, hanem megvédeni kell Európa határait

A KDNP-s politikus kiemelte: minden migrációs útvonalon újra emelkedik az Európába igyekvők száma. Erre az uniós határügynökség, a Frontex is figyelmeztetett a napokban - jegyezte meg.
A kormánypártok meggyőződése, hogy nem megnyitni, hanem megvédeni kell Európa határait, mert a bevándorlók továbbra is özönlenek - szögezte le Nacsa Lőrinc, aki felhívta a figyelmet arra,
2019-09-18 14:52:07
velemenyezd: Novák Katalin: legyen minél több boldog gyerek és család Magyarországon!

Novák Katalin arról beszélt, hogy manapság sok olyan hatás éri a gyerekeket, amely a valódi értékektől elvonja őket, azt sugallja nekik, hogy csak az egyéni érdekeikre figyeljenek, az önmegvalósításra törekedjenek, és "kifelé éljenek".
Ehelyett meg kell tanítani a gyerekeket befelé figyelni, egymás felé fordulni, valódi emberi kapcsolatokat kialakítani, mert ez vezet a
2019-09-18 14:43:04
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Sportlövő Eb, Bajos Gitta, Novák Katalin, Egyesült Államok, Liao Min, Európai Központi Bank, Varga Zoltán, Bajnai Gor, Nacsa Lőrinc, élet vezet, élet sokféle, főbb nyugat-európai, német termelői, elemző szerint, leckét megtanultad-e, európai tőzsdezárás, piacok figyelme, globális kereskedelmi, tárgyalások fonalát, vörös tincsek, vörösáfonyalé mellékhatásai, fanyar gyümölcslének, ember csak, rendszeres gránátalmalé, gránátalma levét, gránátalma levének,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.