Belépés
velemenyezd: Baleset miatt torlódnak a járművek a ferihegyi repülőtérre vezető úton

Kisdi Máté tájékoztatása szerint egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze és átszakították a szalagkorlátot is, ezért a gyorsforgalmi úttal párhuzamosan futó Gyömrői úton is nagy torlódás alakult ki. A balesetben a személyautóba két ember beszorult, a tűzoltók szabadították ki őket.
2019-11-08 17:22:35
velemenyezd: Felmérés: jelentősen javult a ferihegyi repülőtér megítélése

A világszerte több mint 700 repülőtéren egységes módszertannal végzett kutatás eredménye szerint az előző év azonos időszakához képest jelentős mértékben, 5-ös skálán 3,66 pontról 3,83 pontra emelkedett a budapesti repülőtér utaselégedettségi mutatója. A megkérdezett utasok 37 különböző szempont alapján értékelik az őket leginkább érintő szolgáltatásokat, az általános repülő
2019-10-18 14:41:32
velemenyezd: Közel 5 millió utas fordult meg a ferihegyi repülőtéren a harmadik negyedévben

Az év legforgalmasabb hónapjaiban, júliusban és augusztusban 1,6 millió feletti volt a havi forgalom, és szeptemberben is 1,5 millió fölötti volt az utasszám. 2018 hasonló időszakához képest 6,8 százalékkal nőtt a harmadik negyedév forgalma, ami a korábbi évekhez képest kisebb bővülés.
Nagyobb arányban nőtt a Schengenen kívüli forgalom, ez a szegmens 8 százalék fölötti
2019-10-08 16:41:32
velemenyezd: Átadták a kúttói parkerdőt Kispesten

A terület korábban egy balesetveszélyes, szemetes, leromlott állapotú, bozótosnak ható erdő volt. A ferihegyi repülőtérre vezető út és a Vak Bottyán utca közötti területről először elszállították az ott illegálisan elhelyezett, mintegy 150 köbméternyi, azaz 12 teherautónyi kommunális hulladékot, majd az idős, rossz állapotú fák eltávolítása után elvégezték a parkosításhoz szü
2019-09-19 21:12:07
velemenyezd: IATA: tíz év után először csökken világszerte a légi árufuvarozás
alacsonyabb károsanyag-kibocsátású, fiatalabb repülőgépflottát kell fenntartaniuk.
Rolf Schnitzler, a Budapest Airport vezérigazgatója a konferenciát köszöntő beszédében kiemelte, hogy a ferihegyi repülőtéren 2015 és 2018 között 60 százalékkal nőtt a kezelt áru mennyisége, a növekedés üteme az utasforgalomét is meghaladja. Azt mondta, az áruszállításnak ugyanazt a figyelmet k
2019-09-18 15:21:58
velemenyezd: Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat

Kisdi Máté elmondta, hogy az egyik autóba beszorult embert tűzoltók szabadították ki.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján azt írta, hogy a Hangár utca magasságában történt balesetben két ember megsérült, a rendőrök a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat, a forgalmat terelik.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a F
2019-09-04 08:31:03
velemenyezd: Szerdától igényelhetnek kézi zajmérőt a ferihegyi repülőtér mellett élők
hátszélkomponens mértékét, így éjfél és hajnali 5 óra között a forgalom kilencven százaléka a gyérebben vagy egyáltalán nem lakott délkeleti irányba száll fel vagy onnan közelíti meg a ferihegyi légikikötőt.
A város feletti repülésekre ebben az időszakban büntetődíjat szabnak ki, ez az intézkedés várhatóan szeptemberben lép életbe.
A Budapest Airport május közepén újrai
2019-08-28 14:41:32
velemenyezd: Forgalomkorlátozásra kell számítani a ferihegyi repülőtérhez vezető úton

A változások szerdán lépnek életbe, és várhatóan szeptember 21-éig tartanak, akkor alakítják ki az új útpályát. Ezen időszak alatt a tehergépjárművek csak a D portán keresztül léphetnek be a repülőtér területére.
A Budapest Airport korábban arról tájékoztatott, hogy az új árukezelő központ építéséhez kapcsolódóan új körforgalmat alakítanak ki, a kivitelező a lehető legrö
2019-08-26 17:12:15
velemenyezd: Hat autó ütközött össze a ferihegyi repülőtérre vezető úton

A forgalom fél pályán haladhat, torlódásra kell számítani.
2019-08-22 19:00:04
velemenyezd: Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a járművek eddig tisztázatlan körülmények között karamboloztak a repülőtér 2-es termináljának D portájánál.
A rendőrök a helyszínelést és a műszaki mentést megkezdték.
2019-07-20 20:42:24
velemenyezd: Feloldották az útlezárást a ferihegyi repülőtérre vezető úton

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében felidézte: három autó ütközött össze Budapest XIX. kerületében, a ferihegyi repülőtérre vezető út fővárosból kifelé vezető szakaszán. A balesetben ketten megsérültek.
A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Mostanra a helyszínelését befejezték, az
2019-07-17 17:12:20
velemenyezd: Baleset miatt lezárták a ferihegyi repülőtérre vezető utat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között három autó ütközött össze Budapest XIX. kerületében, a ferihegyi repülőtérre vezető út fővárosból kifelé vezető szakaszán, a Hamvas utcánál. Az elsődleges információk alapján a balesetben ketten megsérültek.
A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat a Kőér u
2019-07-17 15:45:18
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kisdi Máté, Rolf Schnitzler, Budapest Airport, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Budapesti Közlekedési Központ, Budapest XIX, ferihegyi repülőtérre, ferihegyi repülőtér, ferihegyi repülőtéren, harmadik negyedévben, kúttói parkerdőt, légi árufuvarozás, ferihegyi repülőtérhez, személyautó ütközött, gyorsforgalmi úttal, tűzoltók szabadították, világszerte több, budapesti repülőtér, megkérdezett utasok, őket leginkább, általános repülő, havi forgalom, harmadik negyedév, korábbi évekhez, terület korábban, konferenciát köszöntő,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.