Belépés
ovarzolee: Klíma
Feltételeztem, hogy a győri orvosivizsgálat nem viszi el majd az egész napomat, ezért délutánra sok intézni valót szerveztem magamnak:
Jártam boltban vettem pizsamákat, Stefánék bezárnak kiárulnak mindent, most van itt az alkalom jó dolgokat venni jó áron, ki is használtam.
Voltam zöldségesnél megvettem az év első dinnyéjét. Marokkói, édes, de ez az íz még messze van a jó
2021-05-04 19:34:53
pacsakute: Korpafű gyógyítja a magasvérnyomást és a májcirrózist is
Már a felkarja is csúnyán megdagadt. A kórházból hazajőve sem javult az állapota. Szerencsére volt otthon korpafüvem, mert az akkor 86 esztendős anyósomnak éppen görcsölt a vádlija. Feltételeztem, hogy ismerősömnél a húgyhólyag görcséről van szó. Ez be is bizonyosodott, amikor egy zacskóban szárított korpafüvet helyeztem a hasára a hólyagja táján, és rá két percre már normálisan t
2020-12-15 23:11:13
kalmanpiroska: "Csendesedj el!"
üzenetet tartalmazott és azt az elsődleges gondolatot - hogy Isten várakozik lényem mélyében, hogy szóljon hozzám, ha eléggé elcsendesedem ahhoz, hogy meghalljam a szavát.
Feltételeztem, hogy ezt nem lehet nehéz megtenni, ezért próbáltam elcsöndesedni. Nem sokkal azután, hogy ezt elkezdtem, úgy tűnt, hogy egy óriási, pokoli zűrzavar kezdett elszabadulni. Hirtelen ezerfé
2020-07-02 21:39:45
kalmanpiroska: Hit
válaszolta szilárdan. - Nem felejtette el!"
Figyeltem édes, bizalommal teljes arcát, ami egy pillanatig nagyon komolynak tűnt, mintha vitatná magában azt a lehetőséget, amit én feltételeztem. Hamarosan felvidultan mondta: ,,Azt gondolod, hogy használna, ha megírnám nagymamának, hogy köszönöm neki az albumot?"
,,Nem tudom - mondtam - de m
2020-02-18 08:46:51
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Karácsony: fideszes mutyi a fővárosi patkánymentesítési közbeszerzés
tették az eljárás minden elemét, vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezték, illetve büntetőfeljelentést tettek - emlékeztetett.
"Én talán egy dologban hibáztam, hogy nem feltételeztem, hogy köztörvényes bűnözők készítik elő ezeket az előterjesztéseket" - fogalmazott kérdésre.
Trippon Norbert elmondta, a közbeszerzési bizottság rendkívüli ülésére "beidézi Tarlós Istvá
2019-09-17 12:31:12
dittiv9: Mennyi a végeredmény?
Kövesd inkább te is, és akkor nem
2018-07-19 07:13:40
botka_eva: Alkothatunk új szavakat?
hóágyú-ágyútalp

varjúkunyhó

Kedves Katalin!
Nem feltételeztem, hogy csúnya szóra gondoltál volna.

Kedves Ditti!
Eltaláltad, a munka, amire gondoltam. Tetszett a kard is.
2018-07-06 19:43:16
lambert: A tibeti láma népének a magyarokkal (a hunok révén) való
utánanézett, hogy könyvtáraikban találhatók-e a magyarokkal kapcsolatos írások.

-Az első nagy probléma, amit meg kellett oldani, hogy mi volt a magyarok régi népneve, mert azt feltételeztem, hogy az 5. és a 8. század között nem a magyar népnévvel jelölték a magyarok őseit - magyarázta Tsering láma.
...

Ótörökül a gar, gor, gur népnév végződések a né
2018-05-30 17:36:21
botka_eva: Alkothatunk új szavakat?
Kedves Katalin!
Szerinted mit számít, hogy a ponttáblázaton hogy állsz? Nem feltételeztem rólad, hogy a pontok miatt játszol. Akkor nem is kellett volna elkezdened, nincs benne semmi logika! A játékot, magáért a játék kedvéért kell-kellene játszani. Inkább a jelennel foglalkozzál és ne a múlttal. Nekem is születésem óta rossz sorom volt, de ez nem számít. El kell engedni és a
2018-04-02 19:28:00
hatibacsi: Merre fordul a kanyar?
Én nem feltételeztem, kérdeztem...Töröd még a magyart?....:D
2018-03-24 01:18:41
dittiv9: Alkothatunk új szavakat?
Kedves Foxworkinspace, valóban nem szerepel a kiírásban, hogy magyar kifejezésnek kell lennie a két új szónak. De ez csak azért van, mert mindenkiről feltételeztem, hogy tudja: mi magyarok vagyunk, ezt a nyelvet mindannyian elég jól beszéljük így ezen a nyelven szeretnénk játszani. Nem az a lényege, hogy olyan szavakat adjunk fel, amit lehetetlen kitalálni, hanem az, hogy kicsit m
2018-03-14 19:53:36
kirscha: Lengyel László: Utolsó kör
A Fidesz felfalta saját gyermekeit. Vagy másként, Orbán Viktor eltüntette a Fidesz és kormányzása előző szereplőit. A vezetői bizalom sokadik körénél tartunk. Ha megnézzük a Fidesz kongresszusának képeit, nem az a fontos, hogy kik vannak rajtuk - senkik -, hanem hogy kik hiányoznak. Az egyetlen biztos, örök pont Orbán Viktor, a többiek fogyóeszközök.

Zombi politikusok
2018-03-04 18:29:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Lengyel László, Trippon Norbert, Tarlós Istvá, Kedves Katalin, Kedves Ditti, Orbán Viktor, tibeti láma, hunok révén, győri orvosivizsgálat, egész napomat, kórházból hazajőve, húgyhólyag görcséről, zacskóban szárított, hólyagja táján, elsődleges gondolatot, pillanatig nagyon, eljárás minden, dologban hibáztam, közbeszerzési bizottság, magyarokkal kapcsolatos, magyarok régi, magyar népnévvel, magyarok őseit, vezetői bizalom, egyetlen biztos, többiek fogyóeszközök,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.