Belépés
velemenyezd: Mueller-jelentés: A Trump-kampány munkatársai valóban nem játszottak össze oroszokkal
bizottság nem talált elégséges bizonyítékot arra, hogy Donald Trump akadályozta volna az igazságszolgáltatást, a jelentésben ugyanakkor az olvasható, hogy a kongresszusnak "megvan a felhatalmazása ahhoz, hogy az igazságszolgáltatás sérthetetlensége védelmében megtiltsa az elnöki hatalom megvesztegető felhasználását".
Robert Mueller azért nem idézte be meghallgatásra az ameri
2019-04-18 21:02:08
velemenyezd: EP-választás - Dobrev Klára: garanciát jelent az erős európai egyesült államok
polgárait a külső ellenségtől, de ahhoz is elég erős, hogy megvédje a polgárait akkor, ha kormánya - mint a magyar kormány most - előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, a választói felhatalmazás ellenére diktatúrát épít az országban - fogalmazott, hozzátéve: az európai egyesült államok Orbán Viktortól is megvéd minket, "ezért fél ő ennyire tőle".
Dobrev Klára beszélt a
2019-04-17 21:39:23
kalmanpiroska: Felhatalmazás
"Isten felhatalmazott minket a tudomány gyakorlására."

- David Gooding -
2019-04-02 19:21:20
velemenyezd: Nem vonja meg Matteo Salvinitől a mentelmi jogot az olasz parlament felsőháza
keltve, ho
2019-03-20 17:01:51
velemenyezd: Krónika 6. rész (atomenergia, Televíziós Film Mecenatúra)
növeli a biztonságot
Hajdu László, a DK vezérszónoka szerint tavaly még a határidők betartásáról volt szó. Az ellenzéki politikus kitért arra: Paks 2 megépítésére parlamenti felhatalmazás van, és a fenntartható fejlődésnek megfelel az általa termelt energia. Ugyanakkor kíváncsi volt arra, hogy Paks 2-nek a hűtését hogyan oldják majd meg.
Megjegyezte: az engedélyek felg
2019-03-20 16:11:33
velemenyezd: A román államfő megerősítette, hogy népszavazás kiírását is tervezi az EP-választás napjára
ügyében két éve bejelentett, de azóta halogatott referendumot.
A jobboldali elnök azt szeretné bebizonyítani a népszavazással, hogy a szociálliberális kormánynak nincs választói felhatalmazása az igazságügyi törvények módosítására. "Szeretném, ha a román nemzet világossá tenné, eltűri-e a korrupciót, vagy húzunk egy vonalat, és kimondjuk, hogy elég volt" - mondta az államfő.|
2019-03-19 22:50:06
velemenyezd: Március 15. - Hidvéghi Balázs: a szabadságért újra, meg újra meg kell harcolni
kontinensen élőket: mit szólnak a bevándorlók millióihoz és ahhoz, ha a földrész lakosságát és keresztény kultúráját lecserélik?
"Európa kivégzésére senkitől nem kértek és kaptak felhatalmazást, mégis a szemünk előtt zajlik a birodalmi tervek megvalósítása" - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint sok európai állam már "kísérleti fázisban van": ezekben a beván
2019-03-14 19:11:54
velemenyezd: A CEU üdvözli Weber kezdeményezését, de jogi garanciát vár a kormánytól
amerikai és európai diplomákat kiadó szabad intézményként Budapesten maradhat.
Az állásfoglalást olyan törvényi keretnek kell alátámasztania, amely jogilag kötelező érvényű felhatalmazást ad a CEU-nak arra, hogy Budapesten folytassa a tevékenységét. A CEU és a TUM közötti együttműködés nem lehetséges a CEU amerikai egyetemként való működését hosszú távon biztosító jogi garan
2019-03-14 15:52:08
velemenyezd: Az Európai Bizottság fokozatosan megszüntetné a pálmaolaj felhasználását bioüzemanyagként
társjogalkotó szerveinek - a tagállami kormányok tanácsának és az Európai Parlamentnek - két hónapjuk van arra, hogy megfogalmazzák ellenvetésüket, amennyiben ez nem történik meg, akkor a felhatalmazáson alapuló jogi aktus életbe lép.
A francia kormányzat azt tervezi, hogy már 2020-tól megtiltja a pálmaolaj bioüzemanyagként való felhasználását. Malajzia erre válaszul a Franci
2019-03-13 18:52:11
velemenyezd: EP-választás - MSZP: a néppárt szerint a Putyin-terv ellen kell megvédeni Európát
becsapja őket, nem az európai kereszténydemokrácia védelmére és nem Európa megreformálására, hanem kizárólag saját és idegen politikai, valamint gazdasági hatalmak kiszolgálására kér felhatalmazást az EP-választáson.
Az MSZP a "Haza. Szeretet. Európa." című programjával és az EP-listájával ennek az ámokfutásnak akar véget vetni - hangoztatta.
Arra a kérdésre, mit szól ho
2019-03-13 14:41:32
velemenyezd: Szétválhat az elnöki és vezérigazgatói tisztség az OTP-ben
éves rendes közgyűlésének napirendjén szerepel a 2018. évi anyavállalati és konszolidált beszámolók elfogadása, döntés az adózott eredmény felhasználásáról, valamint az igazgatóság felhatalmazása saját részvények megszerzésére.
Bencsik László vezérigazgató-helyettes a bank tavalyi eredményeit ismertető sajtótájékoztatón, március 1-jén azt közölte, hogy az OTP a 2017-es év utá
2019-03-12 10:22:49
velemenyezd: Timmermans: semmilyen előrelépés nem történt Romániában a brüsszeli ajánlások teljesítése terén
és emberi jogokat - nem szabad kijátszani egymás ellen, az EB és a Velencei Bizottság mindig szót emelt az ellen, ha például a végrehajtó hatalom a demokratikus választásokon nyert felhatalmazásra hivatkozva megpróbálta ellenőrzése alá vonni az igazságszolgáltatást.
"Az ellensúlyok nélküli demokrácia valójában a többség diktatúrája" - figyelmeztetett az EB alelnöke.
Az E
2019-03-12 10:16:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Dobrev Klára, Matteo Salvinitől, Televíziós Film Mecenatúra, Hidvéghi Balázs, Európai Bizottság, Donald Trump, Robert Mueller, Orbán Viktortól, David Gooding, Hajdu László, Európai Parlamentnek, Bencsik László, Velencei Bizottság, erős európai, mentelmi jogot, olasz parlament, román államfő, szabadságért újra, pálmaolaj felhasználását, néppárt szerint, brüsszeli ajánlások, jelentésben ugyanakkor, felhatalmazása ahhoz, elnöki hatalom, külső ellenségtől, polgárait akkor,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.