Belépés
pacsakute: A flavonoidok még a feledékenységre is jók


Az egészséges étkezés alapja nem más, mint hogy a szivárvány minden színében fogyasszunk zöldségeket és gyümölcsöket, azaz mindenféle színű táplálék kerüljön a kosarunkba, amikor a piacon válogatunk a szebbnél szebb áruk között.

A kutatási eredmények azt mut
2022-11-24 22:44:15
velemenyezd: EOS: a számlák 77 százalékát fizetik a magyarok időben
beszállítói hitelek használatát (egyedi megállapodás a későbbi fizetésről) és a csődöt jelölték meg. A magánszemélyek főképp átmeneti pénzügyi problémákra, tartós fizetésképtelenségre és feledékenységre hivatkoztak.
Külső kintlévőség-kezelő céget Európában idén a vállalatok 37 százaléka vett igénybe, ami 4 százalékponttal magasabb a tavalyi értékhez képest. Magyarországon ez
2018-09-26 16:18:15
foxworkinspace: Mai hír: a kormány azt tervezi, hogy a jövőben CSAK FOLYÓSZÁMLÁRA ÉRKEZHET A NYUGDÍJ! - Hülyék ezek?
továbbra is azt állítod, hogy ,,soha nem állitottam, hogy látástól vakulásig dolgozunk", akkor BEAJÁNLAK 'hatibacsi' ALTEREGOJÁNAK! (Eddig ugyanis, csak ő volt képes, ILYEN SZINTŰ FELEDÉKENYSÉGRE, és egyúttal ILYEN EGETVERŐEN OLTÁRI ÖN-MEGHAZUDTOLÁSRA!...)

...Az a baj, hogy nemcsak írónak vagyok zseniális (miközben logikai készségem is páratlan a maga nemében...), de
2017-09-06 15:46:31
foxworkinspace: Minek köszönheti Mészáros Lőrinc a gazdagodását?
hogy ,,soha nem állitottam, hogy látástól vakulásig dolgozunk", akkor BEAJÁNLAK 'hatibacsi' ALTEREGOJÁNAK! (Eddig ugyanis, csak ő volt képes, ILYEN SZINTŰ FELEDÉKENYSÉGRE, és egyúttal ILYEN EGETVERŐEN OLTÁRI ÖN-MEGHAZUDTOLÁSRA!...) :)

Ez annyira igaz, hogy - mindössze 'hatibacsi' nick-jét elhagyva - gyakorlatilag egy-az-egy
2017-09-05 23:57:41
zgfumag: “Aki nincs velünk, az nincs!”
“Aki nincs velünk, az nincs!"

Közzétéve 2016-08-28

Lesz még itt padlássöprésRákosi azt mondta: ,,Aki nincs velünk, az ellenünk van!" Kádár azt mondta: ,,Aki nincs ellenünk, az velünk van." A Vezér ezt teszi: ,,Aki nincs velünk, az nincs!"

A polgári életforma alapja a jólét. A tisztes mu
2016-08-28 22:27:10
iga: Schüssler sók
foggyökértályogok, akné, sebhelyek és aranyér esetén. Lelki, szellemi
szinten strukturáló, rendező hatású szer, ezért ajánlott a szétszórt, szórakozott,
kaotikus gondolkodásra, feledékenységre hajlamos, ill.
koncentrációzavarokkalküszködő és a felelősségtől rettegő embereknek.
__________________________________________________ __________ N
2016-08-07 18:46:46
velemenyezd: VIII. Henrik angol király dühkitöréseit agysérülések okozhatták tudósok szerint
fiatal Henrikről született leírások egy bölcs katonai és politikai döntéseket hozó, higgadt, intelligens férfiról szólnak. Viselkedése később gyökeresen megváltozott, hajlamos lett a feledékenységre és a dühöngésre.
A tudósok szerint néhány forrás alapján még az is elképzelhető, hogy a fejsérülések mellékhatásaként az uralkodó esetleg hormontermelési zavarokkal, metabolikus
2016-02-05 17:02:54
velemenyezd: Választás 2014 - Vona Gábor: a Jobbik felkészült a kormányzásra
kompetenciámról meggyőződhetett volna, ha kiáll velem vitára", de Orbán Viktor megfutamodott, és ezzel bizonyította alkalmatlanságát - tette hozzá a Jobbik elnöke.
A kampányban az MSZP a feledékenységre, a Fidesz a hiszékenységre, a Jobbik a józan észre, a tisztességes szándékra épít - jelentette ki a pártelnök a sajtótájékoztatót követő választási nagygyűlésen.
Az Oláh
2014-04-02 21:55:31
horvathnemagdi: A közelgő demencia tünetei
a súlyos fejsérülések és más egészségügyi panaszok is okozhatnak demenciát, vagy hozzájárulhatnak annak kialakulásához. Ha a demencia legelső jeléről van szó, az ember először a feledékenységre gondol. Vannak azonban sokkal finomabb jelek is, amelyek egy közelgő leépülésre utalhatnak. Aki ezeket nem ismeri, értékes időt veszít, amit arra használhatna fel, hogy a demencia rizikóját
2014-02-18 09:57:11
suzymama: A demencia öt jele
a súlyos fejsérülések és más egészségügyi panaszok is okozhatnak demenciát, vagy hozzájárulhatnak annak kialakulásához. Ha a demencia legelső jeléről van szó, az ember először a feledékenységre gondol. Vannak azonban sokkal finomabb jelek is, amelyek egy közelgő leépülésre utalhatnak. Aki ezeket nem ismeri, értékes időt veszít, amit arra használhatna fel, hogy a demencia rizikóját
2014-02-17 08:50:38
hatarvadasz: Igaz e ez az állítás?
vehessük azt.
És az elme az ellenőrzés során a kétségek kizárásával fogadja el a tényt
igazságnak is.

Az elsikkasztott tetemes vagyon tudatlansági magyarázata a feledékenységre,
ami elsiklik a sorozatos tévedések felett, igazolja az adóbevallások szerinti kötelezettségekben rejlő hamis válaszok szándékos tévedésének felkészült
igazolását.
Err
2014-02-09 12:29:07
piroska0101: Milyen kedvező hatása van a simogatásnak?
A simogatás hatására megnő a vérben a kórokozókat elpusztító fehérvérsejtek száma. Ezt a hatást AIDS-betegségben szenvedőknél is ki lehet mutatni.
Kedvezően hat az időskori feledékenységre. A beteg nyugodtabbá válik, csökken a feledékenysége.

Hogyan hat a simogatás?
A belső szervek működését a tudattól és az akarattól függetlenül működő vegetatív idegrendszer
2013-12-07 07:14:05
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
CSAK FOLYÓSZÁMLÁRA ÉRKEZHET NYUGDÍJ, Mészáros Lőrinc, Vona Gábor, ILYEN SZINTŰ FELEDÉKENYSÉGRE, ILYEN EGETVERŐEN OLTÁRI ÖN-MEGHAZUDTOLÁSRA, Orbán Viktor, magyarok időben, jövőben CSAK, közelgő demencia, egészséges étkezés, szivárvány minden, piacon válogatunk, szebbnél szebb, kutatási eredmények, későbbi fizetésről, csődöt jelölték, magánszemélyek főképp, tavalyi értékhez, maga nemében, polgári életforma, felelősségtől rettegő, bölcs katonai, tudósok szerint, fejsérülések mellékhatásaként, uralkodó esetleg, józan észre,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.