Belépés
riki66: A glutamátról
mind csupa izgalom. Egyetlen kérdés maradt:
miért teszik a nátriumglutamátot az ételbe?

Azért, mert a
feldolgozott ételeknek egyébként hányingert keltő íze lenne, és nem
enné meg senki. Továbbá késztet az evésre, hízlal, betegséget okoz.
Vagyis üzletet hoz a házho
2012-02-20 22:15:00
tappancs1: Glutamátról
Dr. Horváth István írása: Ha elolvassa cikkünket megtudja, mik azok a glutamát receptorok.
Arra is választ kap, miért rakják tele a gyártók nátriumglutamáttal az élelmiszereket.
Ismeri az E621-et? Ha nem tudja mi ez, olvasson tovább.
Hogy ki a felelős ezért a ételmérgezésért? Kiderült, hogy agydaganatot es rákot okoz.
2012-02-11 18:33:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Horváth István, glutamát receptorok, ételmérgezésért, élelmiszereket, feldolgozott, agydaganatot, glutamátról, hányingert, receptorok, betegséget, egyébként, ételeknek, elolvassa, cikkünket, glutamát, kiderült, megtudja, egyetlen, olvasson, horváth, továbbá, üzletet, késztet, választ, izgalom, gyártók,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.