Belépés
velemenyezd: Amerikai vállalatvezetők levélben sürgetik a szenátust a fegyvervásárlás szigorítására

A levélben 145 nagyvállalat - köztük a Twitter, az Uber, a Levi Strauss - vezetői arra sürgetik a politikusokat, hogy minél előbb fogadjanak el a fegyvervásárlás előtti ellenőrzéseket szigorító törvényeket.
"Egyszerűen elfogadhatatlan a semmittevés a fegyveres erőszak ellen Amerikában, és itt az ideje az amerikai közvéleménnyel összhangban kiállni a biztonság érdekében"
2019-09-12 18:11:48
velemenyezd: Amerikai sajtóértesülés: a Fehér Ház halálbüntetést javasol a tömegmészárlások elkövetői számára

Short elmondta az újságíróknak: William Barr igazságügyi miniszter és munkatársai törvényjavaslat-csomagot készítettek elő a fegyvervásárlás és a fegyvertartás körülményeinek szigorítására és a tömegmészárlások elkövetőinek büntetési tételeire. E javaslatcsomag része az tervezet, amely előírná a kötelező halálbüntetést.
Az Egyesült Államokban a hétvégén Nyugat-Texasban
2019-09-02 19:23:08
velemenyezd: Emelkedett a szombati texasi lövöldözés halálos áldozatainak száma
befolyásolják a kongresszusban folyó munkát.
Trump elmondta: a kormányzat több e
2019-09-01 19:01:59
velemenyezd: Az amerikai szenátus a fegyvervásárlás és -tartás szigorítására vonatkozó javaslatokat utasított el
különösen úgy, hogy a négy javaslat közül kettőt republikánus szenátorok terjesztettek elő.
Az első republikánus javaslat - amelyet az iowai Charles Grassley terjesztette be - a fegyvervásárláskor szükségszerűen elvégzendő ellenőrzések kibővítését kérte, így a szövetségi államoknak további adatokat kellett volna megosztani a mentális betegségekkel kezelt, illetve bűncselekmé
2016-06-21 07:04:23
velemenyezd: Orlandói lövöldözés - Obama: ez terror- és gyűlöletcselekmény
volt.
Maga az elnök is megjegyezte, amit korábban Orlando polgármestere már megfogalmazott: a támadás az amerikai történelem legsúlyosabb tömegmészárlása volt.
Obama kitért a fegyvervásárlás, és -tartás szigorítására és korlátozására vonatkozó javaslatára, s emlékeztetett, hogy a kongresszus mindeddig megakadályozta az általa javasolt szigorítások törvénybe foglalását.
2016-06-12 22:23:46
velemenyezd: Obama rendeleteket hozna a fegyvertartás szigorítására
előéletének átfogó vizsgálatát, valamint a félautomata lőfegyverek és a nagykapacitású tölténytárak betiltását.
A fegyvertartás kilátásba helyezett szigorításának hatására fegyvervásárlási láz tört ki Amerikában, és az elmúlt hónapban elérte a százezres nagyságrendet a fegyverlobbi fő erejének számító Nemzeti Lőfegyver Szövetség (NRA) új tagjainak száma.
Az NRA a múlt h
2013-01-14 19:53:46
wikers: több fegyvert vesznek most
egyre n
2008-10-28 14:04:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fehér Ház, Levi Strauss, William Barr, Egyesült Államokban, Charles Grassley, Nemzeti Lőfegyver Szövetség, fegyvervásárlás szigorítására, tömegmészárlások elkövetői, szombati texasi, amerikai szenátus, fegyvertartás szigorítására, fegyvervásárlás előtti, fegyveres erőszak, amerikai közvéleménnyel, biztonság érdekében, fegyvertartás körülményeinek, tömegmészárlások elkövetőinek, kötelező halálbüntetést, hétvégén Nyugat-Texasban, kongresszusban folyó, kormányzat több, négy javaslat, első republikánus, iowai Charles, szövetségi államoknak, mentális betegségekkel,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.