Belépés
maroka: Lourdes megnyitotta kapuit a zarándokok előtt
zarándokokat. A karantén két hónapja alatt a lourdes-i barlang szerzetesei éjt nappallá téve imádkoztak, május 30-án pedig bekapcsolódnak Ferenc pápa rózsafüzér imádságába, amellyel az egész emberiséget az Úr oltalmába ajánlja.
...............
Szombaton délután 17.30-kor a világ legnagyobb kegyhely
2020-05-31 19:21:18
maroka: Ferenc pápa pünkösdi üzenete:
képesek.
Rászorulunk arra, hogy a Lélek új szemet adjon nekünk. Meg kell nyitnia elménket és szívünket, hogy a jelennel és a jövővel a megtanult lecke birtokában tudjunk szembenézni: egyetlen emberiséget alkotunk!
Nem üdvözülünk egymagunkban! Senki sem üdvözül egymagában! Senki! Szent Pál a Galatáknak írt levelében kijelenti: ,,Nincs többé zsidó és görög, nincs szol
2020-05-31 08:13:11
maroka: Imádkozzuk Ferenc pápával együtt a rózsafüzér
kórházlelkész képviseli, illetve a Szent Kamill Leányainak főnöknője, ez az a közösség, melynek tagj
2020-05-29 20:49:25
maroka: Imádkozzuk Ferenc pápával együtt a rózsafüzér
kórházlelkész képviseli, illetve a Szent Kamill Leányainak főnöknője, ez az a közösség, melynek tagj
2020-05-27 20:19:27
maroka: Útravaló – 2020. május 3
(Lk 11,20). Az első keresztények a pásztor képében ezt a húsvéti misztériumot látták, a küzdelmet, hogy az Úr kiragadott minket a ragadozó hatalmából; vállaira vette az eltávolodott emberiséget, hazavitte az atyai házba.
Ezeknek a szabadságot megtapasztalt lelkeknek az öröméneke az Exultet a húsvéti vigília során, ahogy maga a megnevezés is (ex - sulto) az anyjuk mellet
2020-05-03 11:44:17
maroka: A félelemtől az érett emberségig
fejlődés sokféle visszás megnyilvánulása között II. János Pál már 1979-ben a környezetszennyezést említette első helyen (8), és nem tartotta alaptalannak azt az aggodalmat, hogy az egész emberiséget könnyen csapások sújthatják (15). Ezzel együtt kinek ne az a felkiáltás jutna eszébe először a szent pápa kapcsán, hogy ,,ne félj, ne féljetek"?
A Redemptor hominis az
2020-04-24 18:29:44
maroka: Mai nap Gondolata: „Ne légy hitetlen, hanem hívő!̶
maradunk egy beteg világban". Az egészség mítoszát kikezdte, és rámutatott sérülékenységünkre ez a szabad szemmel láthatatlan ellenség, amely arra készül, hogy megtizedelje az emberiséget. Később még hozzátette a pápa: ,,Erről a helyről, amely Péter sziklaszilárd hitét hirdeti, ezen az estén mindannyiótokat az Úrra szeretnélek bízni."
2020-04-19 08:39:29
velemenyezd: Koronavírus - Ferenc pápa: a járvány száműzze az emberek közötti közönyt, egoizmust, megosztottságot
üzenetét. A beszéd hagyományos témája, a béke helyett az egyházfő az új koronavírus-járvány kihívásáról szólt, amely "a többi korszakváltó kihívás közepette újabb kemény próbára teszi az emberiséget".
"Ez nem a közöny ideje, mivel az egész világ szenved, és egységre kell találnia a pandémiával szemben. (...) Ez nem az egoizmus ideje, mivel ez a kihívás nem tesz különbséget. (
2020-04-12 14:01:36
maroka: A kereszt átölelése azt jelenti, ...03..28
imát vezetett és rendkívüli, teljes búcsúval járó Urbi et Orbi áldást adott a Szent Péter-bazilika előtti üres téren. A Szentatya Isten irgalmába ajánlotta Róma városát és az egész emberiséget.
,,A kereszt átölelése azt jelenti, hogy bátorságra lelünk mindannak az átöleléséhez, ami jelen korunkban idegenkedést, visszatetszést kelt bennünk, és legalább egy pillanatra hátr
2020-03-28 18:28:08
maroka: Ferenc pápa rendkívüli Urbi et Orbi áldása a járvány idején
rendkívüli, teljes búcsúval járó Urbi et Orbi áldást adott a Szent Péter-bazilika előtti üres téren, a világméretű koronavírus-járvány idején Isten irgalmába ajánlva Róma városát és az egész emberiséget.
Ferenc pápa 18 órakor a Szent Péter-bazilika lépcsőin, a katekézisek szokásos helyén vezetett imádságot, miközben az üres Szent Péter téren esett az eső. Isten igéje Szent Má
2020-03-27 20:27:30
velemenyezd: Koronavírus - A járvány választás elé állította az emberiséget Ferenc pápa szerint

Ferenc pápa kijelentette: "rettenthetetlenül meneteltünk, azt gondolva, örökre egészségesek maradunk a beteg világban".
Hozzátette: a járvány keltette félelemben elérkezett az ideje, hogy észrevegyük "nem mehet előre mindenki külön a saját útján, csakis együtt haladhatunk tovább (..) egy csónakban vagyunk".
Úgy vélte, elérkezett a tudatos választás ideje a valóba
2020-03-27 20:12:59
maroka: Irgalmasság rózsafüzér - A keresztény vallás üldözéséért
nem egyezik Isten akaratával, nem jó az embernek sem, főleg örök boldogságára vonatkozóan.
Más helyen ezt mondta Jézus: ,,E rózsafüzér imádkozásával közelebb hozod Hozzám az emberiséget."
,,Azokat a lelkeket, akik ezt a rózsafüzért imádkozzák, már életükben körülöleli irgalmam, különösen pedig haláluk óráján."

Ima menete:
BEVEZETÉS:|
2020-02-07 15:31:55
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Imádkozzuk Ferenc, Szent Pál, Szent Kamill Leányainak, János Pál, Szent Péter-bazilika, Szentatya Isten, Szent Péter, Szent Má, zarándokok előtt, érett emberségig, járvány száműzze, emberek közötti, kereszt átölelése, járvány idején, járvány választás, emberiséget Ferenc, keresztény vallás, lourdes-i barlang, egész emberiséget, világ legnagyobb, megtanult lecke, első keresztények, pásztor képében, húsvéti misztériumot, ragadozó hatalmából, eltávolodott emberiséget,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.