Belépés
suzymama: A lélek kulcs 7. - Aura -
pszichikus energiát -, energiatestet, aurának nevezzük. Minden élettelen tárgyat, élőlényt aura vesz körül, melyben a szivárvány minden színe megtalálható. A színek lehetnek élénkek, vagy elmosódottak. Az aura, spirituális, mentális, intellektuális, és az érzelmek szentélye. Teozófusok szerint létezik: egészségaura, életaura, karmikus-, és karakteraura, valamint spirituális aura.
2020-02-14 21:58:18
velemenyezd: Csillagfolyamot fedeztek fel a déli égbolton
hogy ott van, hatalmas, és sokkolóan közel a Naphoz" - mondta Joao Alves társszerző.
"Az otthonunkhoz közeli dolgok felfedezése nagyon hasznos, mert nem túl halványak, nem túl elmosódottak a részletes vizsgálathoz. Ez a csillagászok álma" - tette hozzá.
A csillagászok szerint a csillagáramlat mintegy egymilliárd éves lehet, így már négy teljes kört megtett a galaxis kör
2019-02-18 15:42:10
kalmanpiroska: Irányító figyelmetlen
,,Az irányító figyelmetlenek nem látnak túl önmagukon. Másokat tartanak felelősnek a saját küzdelmeikért, és mindig keresnek valakit, aki gondoskodik róluk. Különösen azokhoz vonzódnak, akiknek elmosódottak a határaik, s éppen ezért zokszó nélkül túl sok felelősséget vállalnak magukra a kapcsolataikban."

-Henry Cloud és John Townsend-
2018-08-04 11:43:45
velemenyezd: Fejkamerával szerelik fel a londoni rendőrség fegyveres erőit
kutyás egységeket is, de az elmúlt években megfogalmazott bírálatok szerint ez nem felelt meg a céloknak, és nem adott pontos képet egy-egy kérdéses helyzetről. A felvételek sokszor elmosódottak és rossz minőségűek voltak.
A londoni fegyveres rendőrök kameraviseléséről a brit fővárosban és az ország több nagyvárosában 2011-ben történt zavargások után született döntés. A zavar
2017-08-14 10:11:53
horvathnemagdi: A hajlakk
majd rakd vissza őket a vázába. Sokkal hosszabb ideig őrzik meg a szirmaikat, mint nélküle!

2. Megvédi a recepteket

Ha a receptjeid mindig zsírosak, vizesek, elmosódottak lesznek a konyhában, fújd le őket egy kis hajlakkal. Védőréteket képez rajtuk, ezáltal sokkal tartósabbak lesznek.

3. Fényesen tartja a cipőket

Fújd le a megtisztított
2016-11-06 19:27:41
horvathnemagdi: A hajlakk
majd rakd vissza őket a vázába. Sokkal hosszabb ideig őrzik meg a szirmaikat, mint nélküle!

2. Megvédi a recepteket

Ha a receptjeid mindig zsírosak, vizesek, elmosódottak lesznek a konyhában, fújd le őket egy kis hajlakkal. Védőréteket képez rajtuk, ezáltal sokkal tartósabbak lesznek.

3. Fényesen tartja a cipőket

Fújd le a megtisztított
2016-09-30 00:06:16
velemenyezd: Az eddigi legrégebbi Konfuciusz-portrét találhatták meg Kelet-Kínában
eszközei is voltak. Gyakran díszítették őket tájképekkel, virágokkal, növényekkel, kalligráfiával.
A helyreállított darab 50-60 centiméter széles és 70-80 centiméter magas. A portrék elmosódottak, de a nyaki részek és a felöltőjük világosan kivehető. A kutatók azt feltételezik, hogy a sírba temetett nemes tisztelete jeléül festethette a bútordarabra Konfuciusz arcképét, majd
2015-11-16 13:51:59
klementinagidro: Karakterolvasás A-tól Z-ig
orrhegy.

ÉRDEKTELENSÉG, NEHÉZ FELFOGÁS
A felső részén erősen kiálló homlok, a bagolyéhoz hasonló nagy, kerek szemek, a puha és húsos felső szemhéjak, melyeknek a kontúrjai elmosódottak, nehéz felfogást, lanyha intellektust jeleznek. A keskeny, gyenge homlok, az arc alsó felének vaskos megjelenést adó masszív állkapoccsal, ugyanezt az információt hordozza.
2015-04-13 16:04:02
venci76: Hogy tudom megállapítani hogy a cipőm eredeti Nike?
a megszokott színegység, ha árnyalatnyi különbségek látszódnak, az szintén gyanúra ad okot. A hamisítványokon található emblémák sok esetben pontatlanok, szabálytalanok, kontúrjaik elmosódottak, az eredetivel összevetve kisebb-nagyobb eltéréseket mutatnak. A világmárkák termékein a márkajelzés sohasem nyomja el a dizájnt. Amennyiben a márkajelzés túlságosan aránytalan, kirívó, elh
2014-02-13 09:26:59
sayuri: szeretettel
elismert micológus tudósnak lenni. Először is, - az ,,Enciklopédiában" szereplő ábrák fekete-fehérek. Na jól van, lódítottam, nem egészen fekete-fehérek, hanem barnás-szürkék és elmosódottak. Mint a kallóz videó-felvételek. Egyetlen támpont áll rendelkezésre - a gomba körvonalai. Persze, lehet, hogy ez elég is lenne valami dilettáns gombász számára, neki megfelelne, de
2014-01-04 11:44:05
sayuri: szeretettel
igegyök: , melyből a nyelv valamennyi fehérséget, világosságot, tündöklést jelentő szava levezethető. Az alsó sor jelei korántsem ennyire szembeszökőek. Az írásjelek némileg töredékesek, elmosódottak, mégis kétségtelen, hogy eredeti állapotukban a "délvidék" jelentésű egyiptomi szót adták ki:
2013-10-11 16:53:42
sayuri: szeretettel
idegent.

- Én Lajtorja Kázmér vagyok, - mutatta be magát.

Ránéztem.

- Mintha már láttam volna önt.

- Jól emlékszik, csakhogy akkor vonásaim elmosódottak voltak.

- Hogy-hogy?

- A Duna hullámai közt volt először szerencsém, s akkor a viz kissé elmosta a vonásaimat.

- Talán megmosta?

- Ahogy paran
2013-09-28 12:57:06
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Karakterolvasás A-tól Z-ig, Joao Alves, John Townsend-, NEHÉZ FELFOGÁS, lélek kulcs, déli égbolton, londoni rendőrség, eddigi legrégebbi, cipőm eredeti, szivárvány minden, színek lehetnek, érzelmek szentélye, otthonunkhoz közeli, részletes vizsgálathoz, csillagászok álma, csillagászok szerint, csillagáramlat mintegy, irányító figyelmetlenek, saját küzdelmeikért, elmúlt években, felvételek sokszor, londoni fegyveres, brit fővárosban, ország több, receptjeid mindig, helyreállított darab,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.