Belépés
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Karácsony: növelni kell az önkormányzatok által közvetlenül elérhető uniós forrásokat
szervezetek szabadságára van szükség - tette hozzá.
A magyarok túlnyomó többsége azonban Európa-párti, ezért Európa is vigyáz a magyarokra - jelentette ki a politikus. A következő években ugyanis egyre több olyan pályázat lesz, amely nem "a korrupt magyar kormányon" keresztül, hanem közvetlenül az EU-s intézményekből érkezik Magyarországra - mondta.
Dobrev Klára hangsúly
2019-09-20 17:42:26
velemenyezd: Szijjártó: a keletről érkező beruházásoknak nagy szerepük volt a magyar gazdaság dimenzióváltásában

Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években a nagy világgazdasági változásokat a "Nyugat mellett Keletről is diktálják".
A magyar kormány keleti nyitása sem volt véletlen, hiszen a legmodernebb technológiákat kifejlesztő, azokat elsőként alkalmazó, nagy távol-keleti cégek egyre nagyobb európai gyártási kapacitásra tesznek szert - jegyezte meg.
Szijjá
2019-09-20 15:52:00
velemenyezd: A nemzeti összetartozás a témája a Magyarország Étele 2020 szakácsversenynek
parlamenti államtitkára kiemelte: 2010 óta fontos célja a magyar kormánynak, hogy minél jobb minőségű és minél egészségesebb ételek kerüljenek a magyar emberek asztalára.
Az elmúlt években jelentősen nőtt a magyar emberek által fogyasztott gyümölcs és zöldség mennyisége. Ma már a magyar emberek 96 százaléka minden nap fogyaszt gyümölcsöt vagy zöldséget, kétharmaduk több alka
2019-09-20 14:22:10
velemenyezd: FODISZ-tanévnyitó díjátadóval
díjazták a legjobb diáksportolókat, valamint átadták az aran
2019-09-20 14:01:34
velemenyezd: Varga Mihály: kiemelkedő a gyógyszeripar szerepe Magyarországon
pénzügyminiszter.
Hodász István, az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója elmondta: az 50 éve alapított körmendi üzemükben kezdetben gyermektápszereket készítettek, majd az 1980-as években csomagoló- és tablettázóüzem épült, a 2000-es évek elején pedig kutatás-fejlesztési egységet hoztak létre éppen a galenikus készítményekre alapozva. Ma mintegy 700 embert foglalkoztatnak
2019-09-20 13:31:48
velemenyezd: Befejeződött a komáromi Csillag erőd felújítása és bővítése
birtokba vehetik a családok Budapest egyik legnagyobb és legkomplexebb játszóterét a Városligetben.
Molnár Attila (Fidesz-KDNP), Komárom polgármestere elmondta, hogy a városba az elmúlt években csaknem 80 milliárd forint fejlesztés érkezett, ezzel a település az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő kisvárosa.
Emlékeztetett arra, hogy itt épül az új Duna-híd, vala
2019-09-20 13:21:32
velemenyezd: Víz-világtalálkozó - A globális vízválság megelőzése az októberi, budapesti konferencia kiemelt témája
helyettes államtitkára, az eseményt előkészítő tárcaközi bizottság elnöke.
A közleményben kifejtette, hogy kiemelt érdeklődést tapasztalnak azokból az országokból, amelyeknek az elmúlt években már szembe kellett nézniük a vízválság következményeivel, képviselőik valóban azért jönnek el az eseményre, hogy a vízügyi kihívások megelőzéséhez és kezeléséhez alkalmazható iránymutat
2019-09-20 07:05:01
velemenyezd: Horváth Ildikó: az egészségért tett nemzeti intézkedéseket meg kell osztani
Helsinkiben a finn EU-elnökség magas szintű, A jóllét gazdasága címmel rendezett konferenicán vett részt, elmondta: előadásában beszélt azokról a magyar intézkedésekről, amelyeket az elmúlt években Magyarországon bevezettek.
Így a gyerekek mindennapos testneveléséről, a transzzsírsav-rendelet megalkotásáról, a közétkeztetés reformjáról vagy a nemdohányzók védelméről szóló tör
2019-09-19 16:41:49
velemenyezd: Az előző idény eredményeit ismételné meg a Soproni KC férfi kosárlabdacsapat
de a cél, hogy megismételjük a tavalyi eredményt - fogalmazott.
Takács Norbert csapatkapitány arról beszélt, hogy bár többször látott már el csapatkapitányi feladatokat az elmúlt években helyettesként, de ez az első szezon, amikor ténylegesen hozzátartozik ez a feladatkör.
A sajtótájékoztatón bemutatkozott a szakmai stáb új tagja, Dénes Gábor, a Sopron KC korábbi csapat
2019-09-19 12:02:18
velemenyezd: Az István, a király iskolába megy címmel indult verseny diákoknak
mint fél évszázados életművének gondozására létrejött Második Idő al
2019-09-19 12:01:22
velemenyezd: Nébih: októberben ismét vakcinázzák veszettség ellen a rókákat
hivatal közölte, hogy a veszettség fő hordozói a vörös rókák, amelyek magyarországi állománya mintegy 75 ezer egyedre becsülhető.
A Nébih laboratóriumi vizsgálatai alapján az elmúlt években a rókák mintegy háromnegyede ette meg a kihelyezett csalétkeket a vakcinázott területeken. A rókaimmunizációs program eredményeként az országban elvétve fordul elő a veszettség.
A ves
2019-09-19 10:01:05
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyarország Étele, Varga Mihály, Horváth Ildikó, Soproni KC, Dobrev Klára, Szijjártó Péter, Molnár Attila, Európai Unió, Hodász István, Egis Gyógyszergyár Zrt, Takács Norbert, Dénes Gábor, Sopron KC, Második Idő, önkormányzatok által, keletről érkező, magyar gazdaság, komáromi Csillag, tervezett kiállítás, nemzeti összetartozás, gyógyszeripar szerepe, globális vízválság, egészségért tett, előző idény, király iskolába, magyarok túlnyomó,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.