Belépés
velemenyezd: Németh Szilárd: a világ sorsát döntően meghatározó összecsapás volt a "visztulai csoda"
mondta Németh Szilárd.
Az államtitkár szerint "a mai Európában igazi kincs egy ilyen nemzetek közötti testvéri együttműködés, amilyen a lengyel és a magyar nép között alakult ki az elmúlt évszázadokban".
Németh Szilárd kiemelte: "az első világháborúban a vesztesek oldalára került, belpolitikai válságba sodort, majd bolsevik terrort elszenvedni kényszerült, idegen megszál
2020-08-15 11:21:19
velemenyezd: Koronavírus - Huszonnéggyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
rendőrséget. Ha valaki az országba visszatérve mentesülni szeretne a karantén alól, azt negatív PCR-teszt esetén teheti meg, amelyet a saját költségén kell elvégeztetnie.
Hangsúlyozták: az elmúlt napokban diagnosztizált új fertőzések arra figyelmeztetnek, a megelőzés legfontosabb módja most az, hogy akinek tünetei vannak, ne menjen közösségbe.
Az utóbbi időben az új fe
2020-08-15 10:31:19
koszegimarika: Meg kell értened hogy az élet nem mindig lesz színekkel tele
igaz, egyetlen mosoly, ami érted és neked szól majd. Egyetlen pillanat, amikor érzed, mégis szép a világ, és benne Te is gyönyörűvé válsz. Amikor megérted végre, mindegy mi volt tegnap, elmúlt. Új nap, új esély, és hozzon bármit, ismét képes vagy felállni. Amikor a halkan elsúgott ima végén, a hiszek egy szentségében végre zokogva, remegve, de elsúgod "és hiszek önmagamban".
2020-08-15 08:49:10
velemenyezd: Koronavírus - Lassul a járvány terjedése Belgiumban, de nő a halálesetek száma

A belga nemzeti közegészségügyi intézet pénteken közzétett jelentése szerint az elmúlt egy hét átlagát tekintve a koronavírussal fertőzött új esetek száma átlagosan napi 605,7 volt, ami 9 százalékos növekedést jelent az előző egyhetes időszak adataihoz képest.
A járvány belgiumi megjelenése óta 76 191 esetben mutatták ki a kórokozót. Az elmúlt 24 órában 544 ember esetébe
2020-08-14 23:33:54
velemenyezd: Az FBI egyik volt jogásza elismerte a hatóság félrevezetését az Oroszországgal kapcsolatos Mueller-vizsgálatban
"csak a kezdete" több más vádemelésnek.
"A tény az, hogy kémkedtek a kampányom után, és fülön csípték őket. Még több mindent fognak hallani az ügyben" - fogalmazott Trump.
Az elmúlt hetekben több dokumentum is nyilvánosságra került, nem utolsó sorban Richard Grenell, az amerikai hírszerző szervezeteket tömörítő Országos Hírszerzési Igazgatóság volt vezetője jóvoltából.
2020-08-14 22:53:47
velemenyezd: Koronavírus - Rekordmagasságban az új fertőzöttek száma Ausztriában
Tirolban (58 fő) és Felső-Ausztriában (45 fő) fertőződtek meg az utóbbi 24 órában. Anschober szerint az új fertőzöttek magas száma összefügg azzal, hogy egyre több embert tesztelnek; az elmúlt 24 órában 12 ezer koronavírus-tesztet végeztek el.
Ausztriában eddig 22 876 ember koronavírus-tesztje lett pozitív, közülük 20 499-en időközben meggyógyultak. Jelenleg 1 652 aktív fertő
2020-08-14 20:03:42
velemenyezd: Labdarúgó NB I - A DVTK edzője kiegyensúlyozott és kiélezett szezonra számít
szereplését a DVTK női csapata, amely az MTK Hungária FC-t látja vendégül a Simple Női Ligában. Fórizs Sándor vezetőedző reményét fejezte ki, hogy az új szezon számukra jobb lesz, mint az elmúlt három pontvadászat.
"Tisztában vagyok vele, hogy az FTC és az MTK nagyon beerősített, de mi hiszünk magunkban és az elvégzett munkában. Szeretnénk bebizonyítani, hogy a bajnoki döntőb
2020-08-14 19:33:54
velemenyezd: Rekordszámú közönség előtt rendezték a FISU hallgatói világfórumát
történéseket. A három nap során hét vitafórumot és tizenöt workshopot tartottak, melyeken előadóként több TE-munkatárs és hallgató is részt vett.
A hallgatói világfórum fő témája a FISU elmúlt hetven éve volt, elsősorban a FISU jövőjével és a szervezet fejlődési lehetőségével kapcsolatos lehetőségeket vitatták meg a résztvevők. Szintén fontos pillére volt a rendezvénynek az "
2020-08-14 18:43:16
velemenyezd: Zarándokházat adtak át a győri Káptalandombon
liberalizmus, a szocializmus és a mai kor sokféle kollektív rendszere arra szövetkezett, hogy Krisztust letaszítsák a trónról".
Az államtitkár bízik abban, hogy ahhoz hasonlóan, ahogy az elmúlt kétezer évben nem sikerült a kereszténységet elpusztítani, úgy most sem fog ez sikerülni, mert mindig lesznek olyan bátor keresztények, egyházi és világi vezetők, akik ellenállnak.
2020-08-14 18:33:19
velemenyezd: Koronavírus - Intézményelhagyási és látogatási tilalom a debreceni önkormányzat idősotthonában

Az MTI-hez is eljuttatott közleményük szerint az elmúlt időszakban a megyében diagnosztizált fertőzések, a megemelkedett esetszám miatt azonnali hatállyal újra bevezetik az intézményelhagyási és látogatási tilalmat a helyi Pallagi úti bentlakásos idősotthonban és annak Szávay Gyula utcai telephelyén, az ott élők és az intézményi dolgozók védelme érdekében.
Mint írták, a
2020-08-14 17:53:16
velemenyezd: Tavalyhoz képest több mint három héttel későbbre tolódott idén a túlfogyasztás világnapja
meg tud újulni egy év alatt.
A koronavírus-járvány kezelését célzó erőfeszítések azt mutatják, hogy lehetséges rövid idő alatt megváltoztatni az erőforrás-felhasználási trendeket. Az elmúlt hónapokból levonható legfőbb tanulságok közé tartozik, hogy a biológiai sokféleséget muszáj megóvni az emberek és a bolygó egészsége érdekében, a jövőbeli világjárványok csak úgy kerülhető
2020-08-14 17:43:03
velemenyezd: A Tungsram-iLex innovációs piactér már csaknem 60 vállalkozásnak segít fejlesztéseik megvalósításában
Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) elnöke a közleményben tájékoztatott arról, hogy Magyarországon évente mindössze 400-450 szabadalmi bejelentés érkezik a hivatalhoz. Ez ugyan javulás az elmúlt évekhez képest, de fontos felhívni a vállalkozások figyelmét arra, hogy a különböző oltalmakkal további előnyökhöz - adókedvezményekhez, pályázati forrásokhoz - juthatnak a vállalkozások,
2020-08-14 17:33:02
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Németh Szilárd, Labdarúgó NB, Richard Grenell, Országos Hírszerzési Igazgatóság, Hungária FC-t, Simple Női Ligában, Fórizs Sándor, Szávay Gyula, Tulajdon Nemzeti Hivatalának, világ sorsát, fertőzöttek száma, járvány terjedése, halálesetek száma, hatóság félrevezetését, győri Káptalandombon, debreceni önkormányzat, túlfogyasztás világnapja, államtitkár szerint, ilyen nemzetek, elmúlt évszázadokban, első világháborúban, vesztesek oldalára, országba visszatérve, karantén alól, saját költségén, elmúlt napokban,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.