Belépés
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: költségvetés, Paks, a nemzet)
tette hozzá. Beszélt arról is, hogy a tavalyi önkormányzati választások eredménye miatti bosszúnak tartja Budapest és az önkormányzatok kivéreztetését. Kitért arra, hogy 2022-ben teljes ellenzéki együttműködéssel leváltják a kormányt.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára szerint a képviselő sánta kutya-díjat érdemelne, mert sokszor hivat
2020-06-29 14:12:17
velemenyezd: Semjén: Simicskó István a KDNP új frakcióvezetője
képviselőcsoportot alkotják, de nem lepné meg, ha a ciklus végén a KDNP azt mondhatná magáról, egyedül a második legnagyobb frakció.
A miniszterelnök-helyettes a baloldal, illetve az ellenzék helyzetét értékelve a káosz jelzőt használta. Rámutatott: az ellenzéknek bármennyire is próbálják zárójelbe tenni, nincs közös értékrendbeli alapja. A posztkommunistáktól a kisnyilasokig
2020-06-29 13:32:09
foldinefehereva: ezért rendelt meg 16 ezer lélegeztetőgépet Kínából
átlagára - típustól függően - 25 ezer euró (8,75 millió forint) körül alakul.

Lengyelországban viszont politikai botrányt okozott egy félresikerült beszerzés: az ellenzéki pártok - mindössze két héttel a most vasárnap rendezendő választások előtt - azzal vádolták a kormányt, hogy 22 milliárd forintnak megfelelő összegért rendelt 1200 lélegeztetőg
2020-06-26 22:03:25
velemenyezd: MSZP: már nyáron kezdődjenek meg az ellenzéki egyeztetések a következő választásra!

Az ellenzéki politikus az MSZP elnökségének tagjaival, az elnökség ülése után tartott, a párt Facebook-oldalán követhető online tájékoztatón közölte, az MSZP célja a következő választáson, hogy kormány-, valamint korszakváltás legyen. A párt készen áll az ellenzéki tárgyalásokra és elkészítette Újjáépítés című programját is - tette hozzá.
Közölte, az egyeztetéseken meg k
2020-06-24 17:27:40
velemenyezd: Krónika 6. rész (költségvetés megalapozása)
korai is a benyújtás, hiszen a német példa szerint pár nap elég az új szabályoknak való megfelelésre, ugyanakkor az év végén több és frissebb ismeret alapján lehetne döntést hozni.
Az ellenzéki képviselő gyanúsnak nevezte, hogy kiemelt nemzetgazdasági érdekké teszik, ki működtetheti a kaszinókat, felvetve, inkább a demográfiai problémák orvoslását kellene ide sorolni.
Ki
2020-06-12 17:23:08
velemenyezd: Nézőpont: a Jobbik 2022-re feleslegessé válhat
kérdés, hogy a többi baloldali párt így "fölösleges riválist vagy hasznos segítséget lát-e a Jobbikban". A Fidesz 52 százalékos támogatottsága az aktív szavazók körében csökkenti bármilyen ellenzéki formáció győzelmi esélyeit - fűzték hozzá.
A Nézőpont a részletekről közölte, hogy az év eleji magas (51 százalékos) szinten áll a Fidesz az aktív szavazók körében, ami "szinte bi
2020-06-12 07:04:14
velemenyezd: Krónika 4. rész (költségvetés, vezérszónokok)
hozzá.
Az önkormányzatokra kitérve azt mondta, a kormány nem engedi, hogy a maguk urai lehessenek a települések, elvesz tőlük mindent, fojtogatja őket, folyamatosan államosít.
Az ellenzéki pártelnök felvetette azt is, hogy korlátozni kellene a jövedelmi különbségeket, a milliárdosok esetében nem biztos például, hogy szerény jövedelemadót és nullás örökösödési adót kellen
2020-06-10 14:01:57
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: egészségügy, fiatalok, külhoni programok, önkormányzatok)
Azt mondta, ez azért van így, mert széleskörű volt az összefogás, összefogtak a magyarok, mindenki igyekezett a védekezéshez igazítani az életformáját.
Azonban ebből kimaradt az ellenzék, nem szavaztákaeg azt sem, hogy a kormány gyorsan hozhasson intézkedéseket és álhíreket terjesztett, gyártott, hogy politikai hasznot szerezzen - fogalmazott.

Jobbik: meg kell véd
2020-06-09 11:32:01
velemenyezd: Krónika 10. rész (a nemzeti önazonosság védelméről)
magatartása miatt is.
Úgy fogalmazott: a kormánypártok kisajátították maguknak a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) szövegét, hiszen csak ők szerepelnek előterjesztőként, az ellenzék nem tudott csatlakozni hozzá. Az is jobb lett volna, ha csak Kövér László házelnök és Pánczél Károly (Fidesz), a nemzeti összetartozás bizottságának elnöke lett volna az előterjesztő
2020-06-08 19:43:20
velemenyezd: Krónika 13. rész (veszélyhelyzet megszüntetése)
szükségesek és arányosak voltak.
Magyarország más országokkal összevetve előbb hozta meg az intézkedéseket, és a számok jobban is alakultak itt - mondta.
A képviselő szerint az ellenzék magatartása nem változott az elmúlt tíz évben, ez a rendkívüli helyzet sem hozta el azt, hogy végre össze tudnának fogni.
Az ellenzék nem konstruktív kritikákat fogalmazott meg, ha
2020-06-03 19:54:26
velemenyezd: Trianon100 - Kövér: a trianoni évfordulón az elmúlt egy évszázad teljesítményére kell koncentrálni
házszabály szigorításán túl ebben talán benne van az is, hogy az előző ülésszak parlamenti rendbontásainak, a tévészékházban bemutatott vásári komédiának negatív volt a visszhangja. Az ellenzéki képviselők akcióira még a kormánnyal kritikus szavazók többsége sem volt vevő - húzta alá.
A járvány elleni védekezés során tanúsított ellenzéki magatartásról szólva párhuzamot vont
2020-06-03 07:10:55
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: költségvetés, Trianon, nemzeti konzultáció)
bérlakásépítés elindítását.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára furcsállotta, hogy a Jobbik most a nemzeti konzultáció ellen beszél, holott korábban az ellenzéki párt is indított konzultációt. Szerinte a Jobbik abban is csatlakozik a baloldali pártokhoz, hogy letagadják az ország teljesítményét, és a mostani, a járvány alatt hozott intézkedés
2020-06-02 15:43:06
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Simicskó István, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma, Kövér László, Pánczél Károly, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, ellenzéki egyeztetések, következő választásra, nemzeti önazonosság, trianoni évfordulón, évszázad teljesítményére, tavalyi önkormányzati, önkormányzatok kivéreztetését, képviselő sánta, ciklus végén, második legnagyobb, ellenzék helyzetét, káosz jelzőt, ellenzéknek bármennyire, félresikerült beszerzés, ellenzéki pártok, most vasárnap, ellenzéki politikus, elnökség ülése,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.