Belépés
pacsakute: Hogyan előzzük meg a televízió - számítógép okozta migrént
kezdeni, hiszen dolgozni muszáj. Azonban vannak olyan tippek és trükkök, amelyek segíthetnek a fejfájás, a migrén megelőzésében, kivédésében.

Mint tudjuk, a monitor vagy más elektronikus készülék fényereje és a mesterséges fény együttesen is okozhat fejfájást. A tükröződés elkerülése érdekében mindig használjon képernyővédőt és ma már olyan filtert is lehet vásárolni, a
2021-09-08 21:38:54
kalmanpiroska: "Istentisztelet"
sose
jártak balett-iskolába.

Nem tanulták: ajándékul
adta nékik ezt az élet,
s ember nem szerez ily tiszta,
ily kedves gyönyörűséget.

Mint elektronikus gépbe
betáplált millió adat,
belőlük is jön ezernyi
változatos, szép mozdulat.

Nap-szemével nézi az Úr
s boldog ő is, hogy isteni
hatalmával, jókedvében|
2021-08-29 21:04:18
simocsi: Tisztelt Vodafone !
információkért kérjük látogass el oldalunkra.

Segítség a számláiddal kapcsolatban

Köszönjük szépen a türelmedet!
VodafoneVodafone
A jelen elektronikus levélben megjelenő valamennyi információ és adat kizárólag tájékoztatásul szolgál, marketing ajánlatot nem tartalmaz.

További információért írjon az ugyfelszolgalat.hu@vod
2021-08-28 03:01:04
menusgabor: Ezekre figyeljen öt évvel a nyugdíjba vonulása előtt
tartozó igényt az átvételtől számítva 60 naptári napon belül bírálja el, és erről minden esetben határozatot hoz.

A nyugdíj megállapító határozatot a hivatal postai vagy elektronikus úton továbbítja az igénylő részére. A határozat kézhezvétele után kérheti az érintett a határozat kiegészítő részét képező kereseti adatokat tartalmazó mellékleteket.

Ebből lehet
2021-08-04 22:00:28
eva6: 34 az új fertőzött, elhunyt 2 beteg
oltást igazoló applikációt, július elsejétől bevezeti az uniós védettségi igazolás bemutatásához szükséges fejlesztéseket is. Az angol-magyar kétnyelvű EU COVID igazolás papíralapon és elektronikusan elérhető lesz és az EU-n belüli utazásokat könnyíti meg az oltottak számára. Az igazolás egész EU-ra kiterjedő, teljes körű alkalmazása 2021. július 1-jén lép életbe. Az igazolást az
2021-06-29 15:52:18
eva6: Védőoltást igazoló mobilalkalmazás
igazolja.

Az alkalmaz használatának lépései:

1) Töltse le az EESZT mobilalkalmazást a telefonjára!

2) Regisztráljon a www.eeszt.gov.hu honlapon! Ehhez elektronikus azonosítás szükséges (Ügyfélkapu, e-Személyi Igazolvány, Telefonos Azonosítás).

3) Regisztráció során meg kell adni egy 6 jegyű PIN kódot, a mobileszközön az
2021-05-16 08:55:04
eva6: 493 az új fertőzött, elhunyt 99 beteg
koronavírus-fertőzésen igazoltan átesettek számára automatikusan kézbesítik az okmányokat. Amennyiben az igazolvány nem érkezik meg, vagy az azon szereplő adatok pontosítása szükséges, elektronikusan a magyarorszag.hu oldalon, személyesen pedig a kormányablakokban lehet bejelentést tenni.

Ha valaki a védettségi igazolvány kiállítása miatt szeretné ellenőrizni, hogy oltá
2021-05-11 12:19:21
eva6: Hétfőn, kedden és szerdán foglalhatnak időpontot oltásra...
érkezik meg az igazolvány, a kormányrendelet értelmében nem kell megfizetni a háromezer forintos igazgatási díjat.
György István elmondta, hogy a magyarorszag.hu felületén elektronikusan is be lehet jelenteni a védettségi igazolvány iránti igényeket, és a kormány azon lesz, hogy mindenki minél előbb hozzájusson igazolványához.
Az államtitkár kitért arra, hogy idő
2021-05-09 09:09:32
eva6: 1680 az új fertőzött, elhunyt 124 beteg
koronavírus-fertőzésen igazoltan átesettek számára automatikusan kézbesítik az okmányokat. Amennyiben az igazolvány nem érkezik meg, vagy az azon szereplő adatok pontosítása szükséges, elektronikusan a magyarorszag.hu oldalon, személyesen pedig a kormányablakokban lehet bejelentést tenni.

Ha valaki a védettségi igazolvány kiállítása miatt szeretné ellenőrizni, hogy oltá
2021-05-06 20:19:28
eva6: Húsvétra is oszthatnak be oltásra várókat a háziorvosok
11:29Húsvétkor is nyitva lesznek a kórházi oltópontok, a háziorvosok így ezekbe, valamint a kijelölt szakrendelőkbe is küldhetnek oltásra várókat a hosszú hétvégén - olvasható az elektronikus levélben, amelyet az országos oltási munkacsoport vezetője a budapesti háziorvosoknak írt.

György István közölte, hogy a szakrendelőkről a fővárosi oltási mun
2021-04-02 11:32:35
suzymama: A pap aki nem tudott hazudni...
jegye, akit megszólít.
- Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet?
- Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért?
- Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt és attól felek, hogy elkobozzák. De Ön talán titokban át tudná vinni számomra a vámo
2021-03-12 23:44:23
menusgabor: Bezár az ország
nyitva lesznek azonban - a tavaszi korlátozásokhoz hasonlatosan - a bankfiókok és a dohányboltok. A bankoknál várhatóan rövidített nyitvatartást vezetnek be, aki teheti, elektronikus úton intézze az ügyeit!

- A konditermeket két hétre be kell zárni, az igazolt sportolók meccsei és edzései zárt kapuk mögött tarthatók csak meg. A parkok, arborétumok nyitva leh
2021-03-05 21:29:44
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Tisztelt Vodafone, Telefonos Azonosítás, György István, Bocsánat Atya, nyugdíjba vonulása, migrén megelőzésében, monitor vagy, mesterséges fény, tükröződés elkerülése, számláiddal kapcsolatban, jelen elektronikus, átvételtől számítva, nyugdíj megállapító, hivatal postai, igénylő részére, határozat kézhezvétele, határozat kiegészítő, uniós védettségi, angol-magyar kétnyelvű, oltottak számára, igazolás egész, alkalmaz használatának, azon szereplő, kormányablakokban lehet, védettségi igazolvány, kormányrendelet értelmében,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.