Belépés
maroka: 82 éves korában elhunyt Sass József
egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 300 ezer forint pénzbírságra ítélték hétrendbeli adócsalás vádjával, ezért, bár abban az évben Kossuth-díjra jelölték, az előterjesztést visszavonták. Az ügyészség adatai szerint 1998 és 2001 között mintegy 35 millió forintot nem fizetett be adóként, emellett hétmillió forint egészségügyi hozzájárulással és négymillió fori
2021-01-18 15:06:09
eva6: Kőkemény járványügyi szigorítások
felhatalmazást, az operatív törzs helyzetértékelése után javaslatokat tett.

"Ha az országgyűlés valóban megadja a felhatalmazást, és a parlamenti képviselők megszavazzák az előterjesztést, akkor kedd éjféltől Ausztriához hasonló intézkedéseket vezetünk be" - jelentette be Orbán.

Az intézkedések a következők:

Este 8 óra és hajnal 5 óra között kijárá
2020-11-09 11:24:16
maroka: II. János Pál pápát egyelőre nem nyilvánítják .....
G±decki érsek. - A Szentszék a közelmúltban elutasította más, Európa számára ,,nagy lelki és szimbolikus jelentőségű személyiségek" erre a megtisztelő címre történt előterjesztését is - tette hozzá a KEP elnöki tisztségét ellátó poznańi érsek.
A Szentszék nem tervezi az ,,egyház doktora" cím odaítélését más személyiségek esetében sem -
2020-10-19 23:11:41
velemenyezd: Menesztette a mohácsi jegyzőt a város polgármestere
becsületes versenyben dőljön el az új polgármester személye" - mondta akkor a Fidesz-KDNP képviselője.
A mohácsi képviselő-testület július 6-i ülésén - Pávkovics G
2020-08-03 18:43:34
velemenyezd: Különleges gazdasági övezet kialakítását támogatja a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat Mosonmagyaróváron
út, amely lehetővé tenné új iparterületek feltárását, egyben lehetőséget teremtene, hogy a forgalom elkerülje Mosonmagyaróvár Moson településrészét.
Az elfogadott határozat előterjesztése szerint négy mosonmagyaróvári cég - az Immo Reál Kft., a Milüp Kft., a Moson Projekt Kft. és az Alas Minerals Hungaria Kft. - kezdeményezte a mosonmagyaróvári képviselő-testületnél a terüle
2020-07-31 16:02:29
velemenyezd: A Rába közgyűlésének összehívását kezdeményezik a kisrészvényesek
közgyűlés összehívását, az osztalék kifizetésére csak azt követően kerülhet sor, ha a beszámolót és az osztalék kifizetését a közgyűlés utólagosan jóváhagyta. A szeptember 10-i közgyűlés előterjesztése szerint az osztalékfizetés kezdőnapja ennek megfelelően november 3. lesz.
Az igazgatóság közgyűlési hatáskörben elfogadott éves pénzügyi beszámolója szerint 2019-ben 2,4 száza
2020-07-30 13:32:01
velemenyezd: EU-csúcs - Menczer Tamás: támadás zajlik Magyarország ellen

Menczer Tamás a magyar és a holland miniszterelnök között kibontakozó vita kapcsán azt mondta: a holland előterjesztés szerint valakik új, ködös szabályok alapján megmondanák, hogy melyik ország jó demokrácia és melyik nem. Egy új mechanizmus azonban így biztos nem elfogadható, azt alaposan meg kell tárgyalni - fűzte hozzá.
Mindez pusztán bosszú Magyarország migrációt e
2020-07-20 20:32:38
velemenyezd: Kijevben a parlament előtt tüntettek az ukrán nyelv védelmében az orosz iskoláknak nyújtandó kedvezmény ellen
a javaslattal szembeni negatív társadalmi visszhangot, és többen kijelentették, hogy nem fogják támogatni az elfogadását.
Még szerdán úgy volt, hogy csütörtökön tárgyalja az előterjesztést a parlament a plenáris ülésen, de előző este mégis váratlanul levették a napirendről, és egyelőre nem tudni, mikor tűzik, napirendre, ha ez egyáltalán megtörténik. Emiatt a tüntetés szónok
2020-07-16 16:23:03
velemenyezd: Megkezdődhet az új pécsi vásárcsarnok építése
költségvetésének végrehajtásáról és a 2020-as büdzsé - egyebek mellett akoronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben elrendelt pénzátcsoportosítások miatt szükségessé váló - módosításáról is. Az előterjesztés szerint az eredeti költségvetéshez képest a 63 milliárd forintos bevételi és kiadási főösszeg 4,5 milliárd forinttal emelkedik.
A közgyűlés emellett határozott arról is,
2020-07-15 17:26:41
velemenyezd: Krónika 5. rész (uniós helyreállítási csomag)
lehetővé.
Hörcsik Richárd (Fidesz) arról beszélt, hogy az uniós javaslat szűkre szabja az Elbától Keletre fekvő közepes méretű országok mozgásterét. Védhetetlennek nevezte, hogy az előterjesztés kettős mércét alkalmaz, mert figyelmen kívül hagyja a tagországok közötti egyenlőség elvét.
Mesterházy Attila (MSZP) azt kérte, a kormánypárti képviselők vigyázzanak arra, hogy m
2020-07-14 15:02:25
velemenyezd: Varga Mihály: az élelmiszergazdaságról és közbeszerzésekről tárgyalt a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs
össztermék (GDP) 7 százalékát érintik.
A pénzügyminiszter elmondta, hogy az ülésen megtárgyalták a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Közbeszerzési Hatóság előterjesztését, és a törzs javaslatot tesz a kormánynak a hazai élelmiszeripar erősítésére, a közbeszerzési eljárás egyszerűsítésére.
A miniszter szerint, ha a hazai élelmiszer-alapanyagok nagyob
2020-07-09 15:52:30
velemenyezd: Soltész: négyszázmillió forintos pályázat nemzetiségi beruházásokra

Soltész Miklós a járványhelyzet következményeinek enyhítésére indított országos támogatási programról közölte: a pályázat révén a kabinet a nemzetiségek céljait szolgáló kisebb, 1-2 millió forintos beruházások megvalósulását segíti, munkahelyek megóvását, újak létrehozását is támogatva.
Kiemelte: a pályázatban Baranya kiválóan teljesített, hiszen 75 millió forintos támo
2020-07-07 15:41:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Sass József, János Pál, Menczer Tamás, Varga Mihály, Gazdaságvédelmi Operatív Törzs, Pávkovics, Mosonmagyaróvár Moson, Immo Reál Kft, Milüp Kft, Moson Projekt Kft, Alas Minerals Hungaria Kft, Hörcsik Richárd, Elbától Keletre, Mesterházy Attila, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Közbeszerzési Hatóság, Soltész Miklós, mohácsi jegyzőt, város polgármestere, parlament előtt, ukrán nyelv, orosz iskoláknak, évben Kossuth-díjra, előterjesztést visszavonták, ügyészség adatai, operatív törzs,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.