Belépés
pacsakute: A pestis gyógyítója: négylevelű farkasszőlő MÉRGEZŐ


A zászpafélék családjába tartozó négylevelű farkasszőlő (Paris quadrifolia) egész Európában elterjedt. Egyszerűen csak farkasszőlőnek is nevezik ezt a gyógynövényt. Nevét onnan kapta, hogy a széles, erezett, tojás alakú levelei négy keresztformába rendeződnek. A növén
2020-09-24 20:41:38
pacsakute: 3 bőrfiatalító és -tisztító módszer
bazsalikomos arctisztító nemcsak a pattanásokkal bánik el könnyedén, de az arcunk friss és üde is lesz tőle.

Hogyan készítsen arcpermetet, arctisztítót bazsalikomból? Nagyon egyszerűen. Forraljon fel kétcsészényi vizet, majd adjon hozzá egy marék alaposan megmosott bazsalikomot. Hűtse le az így elkészült főzetet, és már használhatja is.

A bőr hidratálására na
2020-09-23 20:26:41
menusgabor: Ernest Hemingway
szeretné a bőrét megmenteni.

Ernest Hemingway: A folyón át a fák közé
Katonának nem kell a fejét törnie. Az ember egyszerűen engedelmeskedik a parancsnak, és vagy életben marad, vagy meghal, de minden magától megoldódik. Könnyebb élni valamilyen rendszer alatt, mint ellene harcolni.

Ernest Hemingw
2020-09-23 20:00:35
maroka: Az ördög fél Pio atyától
oldalon
Piero Catalano, a reggio calabria-bovai főegyházmegye ördögűzője Gabriele Amorthnál ,,tanulta ki szakmáját". Munka közben gyakran hívja Pio atyát segítségül, akit a gonosz egyszerűen csak ,,szakállas embernek" vagy pedig polgári nevén Francesco Forgionénak hív.
Piero Catalano egy interneten terjedő szellemidéző játék, a Charlie Charlie kihív
2020-09-22 22:05:01
maroka: Egy szemtanú beszámolója Pio atya utolsó órairól
munkások lepecsételték a síremléket, bezártuk a kriptaajtót és a rendházat, és elmen
2020-09-22 12:34:06
ovarzolee: Covid
v
2020-09-21 19:46:03
pacsakute: Az illóolajok csökkenthetik a neuropátiás fájdalmat
korokban is nagyon népszerűnek számított. A legújabb kutatások azt támasztották alá, hogy az illóolajok csökkenteni képesek az úgynevezett neuropátiás fájdalmat.

A neuropátia egyszerűen fogalmazva idegkárosodást jelent. A neuropátia egyik leggyakrabban előforduló típusa a diabéteszes perifériás neuropátia, amely a cukorbetegségben szenvedő egyéneket sújtja.

A
2020-09-20 23:15:58
pacsakute: Otthoni praktikák elhízás ellen
vízben! (Ha frissen őrölt borsot használunk, elég belőle negyed teáskanálnyi.)
- Legalább három hónapon át fogyasszuk reggelente, éhgyomorra!
- Másik megoldásként ihatunk egyszerűen egy meleg bögre vizet egy teáskanál citromlével elkeverve.

2, Almaecet
Habár az almaecet tényleges fogyasztó hatásai még ismeretlenek, előzetes kutatások igazolják, hogy ha
2020-09-20 23:09:49
pacsakute: A rákos betegségek néma, de árulkodó tünetei
ecseteljük, hanem minden olyan változást mondjunk el az orvosnak, amelyeket az utóbbi időben észlelünk. Egy alapos és jó szakorvos azonnal tudni fogja, hogy a fájdalom pszichés eredetű és egyszerűen kezelhető probléma, vagy éppen a rák egyik tünete jelent meg a páciensnél.

Amennyiben valaki nem módosított a táplálkozási szokásain, nem kezdett bele drasztikus fogyókúrába
2020-09-20 22:14:42
maroka: Útravaló – 2020. szeptember 20
segélyek helyett közmunkát kínál. Mondván, a munka hozzátartozik az ember emberi mivoltához. Ahol komoly méretekben felüti fejét a munkanélküliség, ott felüti fejét a bűnözés is. És ez nem egyszerűen megélhetési bűnözés, hanem valami egészen más. Az önmagával mit kezdeni nem tudó, tétlen ember előbb-utóbb magához süllyeszti a környezetét. Az első bűnbeesésből is a kivezető utat a
2020-09-20 14:38:25
kalmanpiroska: Isten gondviselése
szenvedést, hogy tönkretegye életünket, amikor jelenléted mindezt leállíthatta volna. Miért nem jöttél? Most már túl késő van, mert Lázár meghalt négy nappal ezelőtt!" De Jézus egyszerűen egy nagy igazságot adott át válaszul mindezekre. Ezt mondta lényegében: ,,Talán nem értitek, de azt mondom nektek, hogy ha hisztek, meglátjátok..."
Ábrahám nem tudta megérte
2020-09-19 22:01:13
maroka: 24. évközi hét szombat 09.19
SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt első leveléből
Testünk a halál után elporlad ugyan, de Krisztus dicsőségesen feltámasztja.
Testvéreim!
Megkérdezhetné valaki: ,,Hogyan támadnak fel a halottak? Milyen testtel jönnek majd elő?" Hát nem tudod, hogy amit elvetsz, nem kel életre, hacsak előbb meg nem hal? A földbe sem a kész növényt veted el
2020-09-19 08:49:52
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Ernest Hemingway, Ernest Hemingw, Piero Catalano, Gabriele Amorthnál, Francesco Forgionénak, Charlie Charlie, SZENTLECKE Szent Pál, pestis gyógyítója, szemtanú beszámolója, illóolajok csökkenthetik, neuropátiás fájdalmat, rákos betegségek, zászpafélék családjába, pattanásokkal bánik, arcunk friss, marék alaposan, bőrét megmenteni, fejét törnie, ember egyszerűen, reggio calabria-bovai, gonosz egyszerűen, interneten terjedő, legújabb kutatások, illóolajok csökkenteni, úgynevezett neuropátiás, neuropátia egyszerűen,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.