Belépés
velemenyezd: Kutató: a kozmetikumokban is vannak mikroműanyagok

Azok a kutatások, amelyek a mikroműanyagok élő szervezetre gyakorolt hatását vizsgálják, csak nemrég kezdődtek el, így egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit okoznak. Szerencsés esetben egyszerűen kiürülnek a szervezetből, ugyanakkor különböző - például festék - anyagok oldódhatnak ki belőlük - tette hozzá.
A világon évente körülbelül 10 millió tonna mikroműanyag kerülhet
2019-06-20 10:01:17
velemenyezd: A török elnök Egyiptom felelősségre vonását sürgette Murszi halálával kapcsolatban

Erdogan feltehetően Abdel-Fattah esz-Szíszi jelenlegi egyiptomi elnökre, valamint a kairói kormány tagjaira utalt, miután a napokban már megszállóknak és zsarnokoknak is nevezte őket.
A török államfő beszédében egyúttal megerősítette azt a már kedd este hangoztatott vélekedését, hogy Murszi nem egyszerűen csak meghalt, hanem megölték.
A 2012-ben hatalomra lépő Moham
2019-06-19 19:25:21
velemenyezd: Fidesz: Karácsony hazudott az adatigénylési kérés ügyében

Felidézte: pénteken jelentették be, hogy bírósághoz fordultak, mert Karácsony Gergely nem teljesítette a közérdekű adatigénylésüket. Kovács Balázs, a Fidesz-KDNP XIV. kerületi önkormányzati képviselője azért fordult a polgármesterhez, hogy megtudja, mennyi kifizetetlen számlája és kintlévősége van az önkormányzatnak.
"Már eleve az sem normális, hogy ezeket az adatokat ne
2019-06-17 16:22:30
velemenyezd: Brexit - Brit kamarai szövetség: a vártnál is gyorsabban zuhannak a beruházások

A brit üzleti vállalkozások érdekképviseletét ellátó szervezet hétfőn ismertetett prognózisa szerint a brit hazai össztermék (GDP) 2019 egészében 1,3 százalékkal növekszik. Ez minimálisan jobb az eddigi prognózisnál, amely 1,2 százalékos idei növekedést valószínűsített, de ennek is a Brexit-bizonytalanság miatt megindult üzleti készletfelhalmozás az oka.
A kamara új előr
2019-06-17 14:12:26
maroka: Ikertestvéreket szenteltek pappá Olaszországban
A 26 éves ikertestvérek hangsúlyozták, a papi hivatás melletti döntésük személyes és autonóm volt, amelyet szabadon hoztak meg. ,,Soha nem kérdezgettük egymást, hogy te mit fogsz csinálni - egyszerűen ugyanazt az utat választottuk."
Az oltár ikrei
Giacomo és Davide Crespit három s
2019-06-14 21:59:17
velemenyezd: Egyre több felmérésben előzik meg a német Zöldek a CDU/CSU jobbközép pártszövetséget

Az Insa közvélemény-kutató társaság adatai szerint a Zöldek a szavazatok 26,5 százalékát szereznék meg, ha most vasárnap lenne a szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás. Ez a legmagasabb érték az Insa méréseinek történetében, 1,5 százalékpontos növekedés az előző, egy héttel korábban elvégzett adatfelvételhez képest, és csaknem a háromszorosa az előző, 2017-ben tartott B
2019-06-12 19:59:31
velemenyezd: OKF: idén már több mint hétezer szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat

Mukics Dániel hozzátette: a tavasz óta leégett terület megközelítőleg akkora, mintha 21 ezer focipálya égett volna le.
Mint megjegyezte, várható, hogy a rendkívüli hőségben robbanásszerűen megnő a szabadtéri tüzek száma. Márpedig ezeknek a tüzeknek a 99 százaléka emberi gondatlanságra vezethető vissza - hangsúlyozta.
A szabadtéri tüzek egyharmada kerti zöldhulladék
2019-06-12 16:39:38
pacsakute: A tőzegáfonya gyógyhatásairól
A húgyúti fertőzés elég gyakori, különösen a nők esetében - minden második nő kap el az élete során, valamilyen húgyúti fertőzést vagy felfázást. Ezek a fertőzések megtámadják a vesét, a húgyhólyagot, a húgycsövet és az összes többi csövet, amely összeköti a vesét a húgyhólyaggal.

Mint minden betegség esetén itt is a megelőzés a kulcs.

Húgyúti fertőzés általáb
2019-06-09 16:49:21
menusgabor: A szív szavaiA SZÍV SZAVAI

2019-06-06 22:29:46
velemenyezd: Macron köszönetet mondott a veteránoknak Franciaország felszabadításáért a normandiai partraszállás évfordulójá

"Tudjuk, hogy mit köszönhetünk önöknek, veteránoknak. A szabadságunkat. A hazám nevében egyszerűen csak köszönetet szeretnék önöknek mondani" - mondta csütörtökön Emmanuel Macron a nagyszabású megemlékezésen, amelyen az ötszáz veterán mellett részt vett Donald Trump amerikai elnök, Theresa May brit és Justin Trudeau kanadai miniszterelnök.
Az amerikai elnök ünnepi beszéd
2019-06-06 15:12:26
velemenyezd: Őszre elkészíti a püspöki konferencia a szexuális visszaélések jelzésére alkalmas rendszert

Tóth Tamás elmondta: Ferenc pápa május 7-i, "Ti vagytok a világ világossága" kezdetű motu propriója (saját kezdeményezésre született rendelkezése) egyéves határidőt ad az egyházmegyéknek, hogy kidolgozzák rendszerüket a bejelentések kezelésére, az MKPK azonban már őszre szeretne elkészülni a sajátjával.
Hozzátette: a június 1-jén hatályba lépett pápai rendelkezés pontosa
2019-06-06 13:11:51
maroka: Mozdony hirdeti a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus .......
Mozdony hirdeti a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust.
Erdő Péter bíboros 2019. május 28-án a Vasút történeti Parkban megáldotta a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (NEK) hirdető különleges fóliával borított mozdonyt.
Erdő Péter köszöntőjében arról beszélt, hogy a megáldott mozdony első útja Csíksomlyóra, a Szentatya látogatására viszi a híveket, m
2019-06-05 07:16:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzetközi Eucharisztikus, Karácsony Gergely, Kovács Balázs, Fidesz-KDNP XIV, Davide Crespit, Mukics Dániel, SZÍV SZAVAI, Emmanuel Macron, Donald Trump, Theresa May, Justin Trudeau, Tóth Tamás, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust, Erdő Péter, török elnök, adatigénylési kérés, német Zöldek, tőzegáfonya gyógyhatásairól, szív szavai, veteránoknak Franciaország, normandiai partraszállás, püspöki konferencia, szexuális visszaélések, 2020-as Nemzetközi, világon évente, kairói kormány,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.