Belépés
kalmanpiroska: Ami embereknek lehetetlen, az Istennek lehetséges
amikor lehetetlenségeket tett. És ez az Isten ma is él; és ez az Isten minden gyermekének Istene. És mégis, néhányan közülünk azt akarják, hogy Isten adjon egy kis segítséget, amíg mi a legjobbat tesszük, ahelyett, hogy megértenénk, mit akar Isten, és azt mondanánk: "Én semmit sem tudok tenni. Istennek kell mindent megtenni, és Isten meg fog mindent tenni".
Mondtad már: "Az i
2024-04-18 22:43:31
kalmanpiroska: Hogyan éljünk boldogan, amíg meg nem halunk?
élvezetének növelésére költi a pénzét; a keresztyén is ezt teszi, kivéve azt a kevés százalékos átlagot, amit ad az egyháznak. A világi ember azt hiszi, hogy minden jó ember, aki a tőle telhető legjobbat teszi, a mennybe jut; megdöbbentő módon a magukat keresztyénnek vallók nagy része is így gondolja. A A keresztyéneknek biblikusan kell gondolkodniuk.
4.Ahhoz, hogy boldogan é
2024-04-18 22:31:12
kalmanpiroska: Amikor Jézus rátapos a lábadra
hogy imádd Istent, és megkapd az Ő segítségét a szükségedre, akkor áldottan és örvendezve fogsz távozni.
B.Jézus a lábadra fog taposni amikor taníthatatlan vagy.
Bár Jézus volt a legjobb tanító, aki valaha is kifejtette a Szentírást, és úgy fejtette ki annak értelmét, ahogyan arra egyszerű ember nem volt képes, az írástudók és a farizeusok egyáltalán nem vették hasznát a
2024-04-18 22:28:09
kalmanpiroska: Miért nem menti meg Jézus a jó embereket?
erkölcsös, templomba járó embereket ment meg, akkor nem érted az evangélium lényegét. Ha azt hiszed, hogy egy napon, amikor Isten elé állsz, Ő majd beenged a mennybe, mert megpróbáltad a legjobbat kihozni magadból, rendszeresen jártál templomba, adakoztál az egyháznak, soha nem bántottál szándékosan senkit, akkor kellemetlen meglepetés vár rád. Jézus itt elhangzó szavainak meg kel
2024-04-18 22:25:03
kalmanpiroska: Segítsük barátainkat, hogy megtalálják a megbocsátást
Amikor a fiú a Bibliával a kezében az ajtóhoz ért, megállt, megfordult, és vigyorogva azt mondta: "Jó könyv, ugye, uram?".
Azzal, hogy igyekezett a barátját Jézushoz vezetni, az a fiú a legjobb barát volt a világon. Arról szeretnék beszélni, hogyan segíthetünk barátainknak megtalálni Isten megbocsátását.
Ahhoz, hogy segítsünk barátainknak megbocsátást találni, Jézushoz k
2024-04-18 22:22:39
menusgabor: Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el,elvesztegetett idő
Reggel nem csörgött az órám, ezért elaludtam, és elkéstem a munkahelyről. A főnököm észrevette, és kirúgott. Indulnék haza, de nem találtam az autóm, ellopták. Hazamentem taxival, hát a legjobb barátomat az ágyban találom a feleségemmel. Erre lejövök ide a csehóba, kérek egy sört, belerakok egy csomó lassan ölő mérget. Maga meg jön, és kiissza?
2024-04-18 20:45:26
pacsakute: Mi köze az éhségérzetnek az öregedéshez?
Ezt megtehetjük azzal, ha nem idegeskedünk minden apróságon, lassítunk egy kicsit, de a jóga és a meditáció gyakorlása is sokat segíthet a stressz oldásában. A jóga és a meditáció a két legjobb öregedésgátló eszköz, amely az egészséges életmód eszköztárában lehet. Emellett a jóga erősíti a csontokat, pozitívan hat az izmokra és az ízületekre.

A rendszeres testmozgás hos
2024-04-16 20:43:01
pacsakute: Sokat köhög? Ezek az illóolajok segíthetnek!
gyors gyógyításában, a tünetek csökkentésében. A teafa-illóolaj ezen kívül természetes fertőtlenítő és élénkítő hatással van az egész szervezetre.

A teafaolaj belélegezve hozza a legjobb eredményeket, illetve kihasználhatjuk az aromaterápiás hatását. Mellkaskenőcsöt is készíthetünk belőle. Keverjünk el tetszőleges mennyiségben kakaóvajat, méhviaszt, adjunk hozzá 3-4 cse
2024-04-16 20:05:15
menusgabor: Így került végleg víz alá a Jókai-regény híres szigete
Még mozival és saját kisiparral, kis textilüzemmel, rahatkészítő műhellyel és dohánygyárral is rendelkezett, utóbbinak állítólag olyan magas minőségű termékei voltak, hogy vetekedtek a legjobb kubai dohányárukkal. A turisták pedig egyre élénkebb érdeklődést mutattak a sziget és világa iránt. Egyik legfőbb látnivalója a falu közepén elhelyezkedő mecset volt, amelyet egy barokk temp
2024-04-16 19:30:48
lilagondolatok: Mantra az emberiségnek:
öntudatlan és tudatos elmétekből, illetve minden
2024-04-16 10:16:33
pacsakute: A hagyma antibakteriális hatása elűzi a betegségeket
mindenki kedveli, és az ízét is sokan nem szeretik, azonban nemhiába fogyasztották régen is az emberek. Nemcsak az íze miatt preferálták elsősorban, hanem a hagyományos gyógyászat egyik legjobb gyógynövényének is tartották. Mutatjuk is a hagyma előnyeit és azt is, hogy milyen tápanyagok miatt válik ez a gyógynövény a betegségek elűzőjévé.

A hagyma vitaminokban, ásványi
2024-04-14 20:20:15
pacsakute: A zsálya az Alzheimer-kórban szenvedők számára is gyógyír
használják a Gingko biloba nevű gyógynövényt, amely segíthet a kognitív funkciók javulásában a keringés serkentésével és az agy véráramlásának javításával.

A ginszeng az egyik legjobb gyógynövény a memória számára. Potenciálisan képes megakadályozni a memóriavesztést, és csökkenti az életkorral összefüggő memóriacsökkenést. Gyulladáscsökkentő vegyi anyagokat, úgynevezet
2024-04-11 22:12:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Amikor Jézus, illóolajok segíthetnek, hagyma antibakteriális, legjobbat tesszük, kevés százalékos, világi ember, tőle telhető, magukat keresztyénnek, legjobb tanító, farizeusok egyáltalán, evangélium lényegét, legjobbat kihozni, barátját Jézushoz, legjobb barát, főnököm észrevette, legjobb barátomat, ágyban találom, csomó lassan, meditáció gyakorlása, stressz oldásában, egészséges életmód, jóga erősíti, rendszeres testmozgás, tünetek csökkentésében, teafa-illóolaj ezen, egész szervezetre,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.