Belépés
maroka: Évközi 30. vasárnap 10.25
aki közötted él, pénzt kölcsönözöl, ne viselkedj vele szemben uzsorás módjára. Ne követelj tőle kamatot. Ha embertársad köntösét zálogba veszed, napszálltakor add vissza neki. Hisz ez az egyetlen takarója, amelybe beburkolja testét. Különben mivel takarózna? Ha hozzám kiált, meghallgatom, mert irgalmas vagyok.
Ez az Isten igéje. Kiv 22,20-26

SZENTLECKE Szent Pál ap
2020-10-24 22:18:29
koszegimarika: Mindaddig,amíg azt hisszük,a bántalmazás a pofonnál kezdődik
kövér disznó, a csoffadt gebe. Bántalmazás, a munkahelyen, a "szerelmi kapcsolatban", a "barátságban", az életben. Mert nem csupán a pofon tud csattani, sőt. A pofonnál dönthetsz úgy, egyetlen pillanat alatt, hogy öltözöl, és egy szál ruhában kilépsz az ajtón, és vissza soha többé. Ennél sokkal brutálisabb az, amikor szavakkal bántanak. Amikor csak a szar ömlik rád a kapcsolatban,
2020-10-24 09:20:40
eva6: Mai harmónia kártyám
király legendás fegyverét. Számtalan kard legenda segít a kard jelképének megfejtésében. Tűz analógia, az erős akarat jelképe. Nagy Sándor zsenialitásának kulcsa - a probléma megoldása egyetlen huszárvágással. A kar meghosszabbítása, a védelem és támadás eszköze. Az erkölcsi erő kifejlesztője, mert amire használod, olyan, mint a mágia. A legtöbb kard kereszt markolatú. A kard is
2020-10-24 07:36:18
pacsakute: Keringési zavarokra
lehetőségekkel sokat tehetsz a bajok elkerüléséért.

Akár megelőzésre, akár már kialakult tünetek enyhítésére a galagonya virágos hajtásvége a legalkalmasabb. Fontos tudnunk, hogy ez az egyetlen gyógynövény, amit bármilyen gyógyszer mellett nyugodtan alkalmazhatunk.

Legismertebb hatásai
- javuló vérellátás,
- a szívizom összehúzódó képességének j
2020-10-23 20:59:38
sandrapolke: Mindig az áldozatnak van igaza
csöppnyi nép ezernyi tapasztalat ellenére hitt abban, hogy nincsen egyedül. Annak ellenére hitt ebben, hogy megtapasztalta Trianon népirtását, a második világháború után ellenünk elkövetett kegyetlenkedéseket, s a hazugság Európájának hallgatását.
Az ötvenedik évfordulóra szép számmal érkeztek a küldöttségek, s bocsánatkérő nyilatkozatok hangzottak el, hogy magunkra hagytak b
2020-10-23 18:45:55
agica2004: Harmónia......
ügyetlenséget, nevetségességet. Szimbolizálja a maszk alatti arc felfedezhetetlen titokzatosságát.

Szerelmi üzenete: A bohóc szerelme kiszolgáltatott. Lehet, hogy mindent felteszel egyetlen lapra egy kapcsolatért, akár van párod, akár párt keresel éppen.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy néha érdemes kiszabadítani gyermeki lelkületünket, és pár önf
2020-10-23 14:49:30
eva6: Október 23.: idén más lesz a megemlékezés
körforgalomnál valamint a 47-es, a 49-es, valamint a 4-es és 6-os villamos állomásain.

Október 23-án idén is ingyenesen látogathatók a Magyar Nemzeti Múzeum kiállításai, az egyetlen kivétel a World Press Photo tárlata. Ezen a napon a múzeum komolyzenei minikoncertekkel is várja a közönséget a díszlépcsőházban. A nemzeti ünnepen lesz először látható a múzeumban a néhai M
2020-10-23 12:06:38
maroka: Ha majd kikönyöklök a mennyország ablakán beszélgetés .....
lehetetlent, így mára az általa működtetett Dévai Szent Ferenc Alapítvány több ezer gyerekről gondoskodik karitatív alapon. Böjte atyával a befogadásról, a szeretetről beszélgettünk, mint egyetlen járható, választható útról.
.............

Bővebben h
2020-10-23 11:36:45
eva6: Mai harmónia kártyám
ügyetlenséget, nevetségességet. Szimbolizálja a maszk alatti arc felfedezhetetlen titokzatosságát.

Szerelmi üzenete: A bohóc szerelme kiszolgáltatott. Lehet, hogy mindent felteszel egyetlen lapra egy kapcsolatért, akár van párod, akár párt keresel éppen.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy néha érdemes kiszabadítani gyermeki lelkületünket, és pár önfele
2020-10-23 09:14:19
foldinefehereva: Van az írásnak

Van az írásnak egy megtanulható része - ez szinte biztos. De az is biztos, hogy tehetség nélkül senkiből nem lehet egyetlen iskolában sem írót faragni. De ha van tehetség és van szorgalom, akkor lehet tanácsokkal, véleményekkel egyengetni egy ifjú író útját.

Cserna-Szabó András
2020-10-23 00:03:41
maroka: Dr. Papp Lajos nagy erejű beszéde Trianon 100. évfordulóján
előbb le kell róni ahhoz, hogy újból összetartozhassunk!
Megbocsátani keresztényi kötelesség!
Megbocsátani csak annak lehet, aki bocsánatot kér.
Az elmúlt száz évben senki, egyetlen nemzet nem kért bocsánatot tőlünk.
A bocsánatkérés után meg tudunk bocsátani.
De megbékélni soha nem lehet, amíg a rablott területek és annak magyarjai vissza nem térnek a Szen
2020-10-21 11:13:24
maroka: Boldog IV. Károly király 10.21
életét értük szentelte. Vallotta, hogy egy uralkodó legszentebb kötelessége a béke helyreállítása. Az első pillanattól kezdve ki akarta vezetni népeit az értelmetlen háborúból. Ő volt az egyetlen a vezető európai politikusok közül, aki támogatta XV. Benedek pápa megbékélést szolgáló erőfeszítéseit. Béketörekvéseiben legnagyobb támasza hitvese, Zita volt.
Már trónra lépésekor
2020-10-21 10:10:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Papp Lajos, Boldog IV, SZENTLECKE Szent Pál, Nagy Sándor, Magyar Nemzeti Múzeum, World Press Photo, Dévai Szent Ferenc Alapítvány, Cserna-Szabó András, pofonnál kezdődik, mennyország ablakán, egyetlen takarója, csoffadt gebe, pofonnál dönthetsz, szál ruhában, szar ömlik, kard jelképének, erős akarat, probléma megoldása, legtöbb kard, bajok elkerüléséért, galagonya virágos, egyetlen gyógynövény, szívizom összehúzódó, második világháború, hazugság Európájának, ötvenedik évfordulóra,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.