Belépés
velemenyezd: Putyin együttműködési készségét fejezte ki az Európai Bizottság új elnökének
partnerség helyreállítását is". Megerősítette, hogy Moszkva kész a konstruktív párbeszédre az unióval a politikai, gazdasági és humanitárius napirend aktuális kérdéseiről.

Putyin egyébként kedden telefonon köszöntötte felAngela Merkel német kancellárt 65. születésnapja alkalmából. Korábban az orosz elnök tegeződő, személyes hangvételű táviratban méltatta a német kormány
2019-07-17 16:22:18
velemenyezd: Az Ab elutasította a lakástakarék-pénztárak ügyében benyújtott ellenzéki indítványt
kivételes eljárás lefolytatása mellett.
A testület rámutatott arra is, hogy önmagában a jogalkotási törvény sérelme sem vezet a megalkotott jogszabály közjogi érvénytelenségéhez, ha az egyébként nem sérti az alaptörvényt. Jelen esetben pedig ez sem merült fel.
Az Ab szerint a támadott rendelkezések nem sértik a kellő felkészülési idő elvét sem, mivel az nem értelmezhető
2019-07-17 15:31:57
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Seehofer: a kimentettek elosztása nem jelenthet határnyitást
legközelebb eső észak-afrikai kikötők, ám Líbia kikötői az ottani fegyveres konfliktus miatt pillanatnyilag nem jelentenek opciót.
A német szövetségi rendőrség éves jelentéséből egyébként az derül ki, hogy hatóság okirat- és vízumügyi illetékesei 2018-ban 34 516 engedély nélküli beutazást hiúsítottak meg már a német határokon kívül, ami 8,6 százalékos emelkedés az előző évhez
2019-07-17 15:31:30
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Békéscsaba polgármestere ismét függetlenként indul a tisztségért
mérnökökből, közgazdászokból és tanárokból álló szervezet tagjaitól több javaslatot is kapott, amelyeket jól tudott hasznosítani négyéves polgármestersége alatt.
A civil szervezet egyébként a közügyek felvállalása mellett több karitatív, illetve környezetvédelmi akcióban is részt vett az elmúlt időszakban - tette hozzá.
Szarvas Péter kérdésre válaszolva elképzelhetőnek
2019-07-17 14:41:53
kirscha: Szép napot mindenkinek!
kaptunk, a telefont végül többszöri hívás és sms után az egyik kollégája vette fel, aki azt mondta: az igazgatónő nyaral és sajnos ő helyette nem nyilatkozhat.

Úgy tudjuk, ez egyébként nem az iskolák projektje volt, kifejezetten a tankerületi központ ötlete volt, és ők intézték, illetve intézték volna. Ehhez a tankerületi központhoz XIII. és XIV. kerületi iskolák tartoz
2019-07-17 09:34:54
velemenyezd: Mark Esper rossz döntésnek tartja Törökország orosz fegyvervásárlásait
Pentagon élére, akkor Törökországnak döntenie kell, nem lehet egyszerre SZ-400-as orosz rakétavédelmi rendszere és amerikai F-35-ös vadászbombázója is.
kialakultA meghallgatáson egyébként demokrata párti szenátorok etikai megfontolásokat firtattak, utalva arra, hogy Esper korábban a Raytheonnál - az Egyesült Államok egyik legnagyobb védelmi ipari vállalatánál - dolgozott.
2019-07-16 21:12:49
velemenyezd: "Fedett páciensek" segítenek Romániában a hálapénzt követelő egészségügyi dolgozók leleplezésében
stratégiájának része, amellyel azokat az egészségügyi dolgozókat - nem feltétlenül orvosokat - próbálják azonosítani, akik hálapénzt követelnek a betegbiztosítással rendelkező betegnek egyébként térítésmentesen járó egészségügyi szolgáltatásért.
"Tudjuk, hogyan működik ez. Nem az orvos kér pénzt, hanem az asszisztens súgja meg a betegnek, hogy mennyi a tarifa. Tudom, hogy van
2019-07-16 19:42:22
velemenyezd: ITM: az elmúlt három évben folyamatosan bővült az építőipar
Az államtitkár elmondta: ez azért is jó hír, mert éppen technológiaváltás zajlik a világon, és ezzel a teljesítménnyel a változás a magyar építőiparban is megvalósulhat. Erre a célra egyébként 16 milliárd forintot fordított a kormány tavaly.
Az első öt hónap adatai alapján 40 százalékkal bővült az építőipar.
"Megnyugtató, hogy a növekedésben a raktárépületek és az ipari
2019-07-16 10:11:07
velemenyezd: Trump az őt ért kritikák ellenére ismételten bírálta a négy demokrata képviselőnőt
massachusettsi Ayanna Pressley. Ilhan Omar kivételével valamennyien az Egyesült Államokban születtek. Omar Szomáliából menekültként érkezett 1992-ben az Egyesült Államokba. Ocasio-Cortez felmenői egyébként Puerto Ricóból származnak, Rashida Tlaib palesztin gyökerű, Pressley pedig afroamerikai.
Trump hétfőn a sajtótájékoztatón azt is a szemükre vetette, hogy ezek a képviselők
2019-07-16 07:04:23
maroka: 2019 FINA Vizes világbajnokság Férfi vízi póló
szeretnénk nyerni, amennyivel csak lehet, mert az is előfordulhat, hogy számítani fog majd egy esetleges spanyolok elleni döntetlennél, hogy ki mennyivel győzi le a csoport harmadikat. Egyébként is mindig az a célunk, hogy minél többet lőjünk és minél kevesebbet kapjunk" - nyilatkozta Märcz Tamás A szakember hozzátette, annak ellenére, hogy nagy volt a különbség, fizik
2019-07-15 17:51:38
kirscha: Szép napot mindenkinek!
hogy átugorhatók egy hangos népvezér biztatására, az államok eluralkodásával, a piacok megrogyasztásával, az önbecsapással, a Nyugat és a kapitalista gyakorlat "leleplezésével" -- és egyébként is ők aztán átlátnak a szitán. Hát nem. Valójában azt sem értik, mitől gazdag vagy mitől szegény egy társadalom.

Ilyen szegény nép a magyar is. Nyilván vannak nála még szegényebbe
2019-07-15 09:22:51
kalmanpiroska: Az embert szereti nem a vallást
látogatása sohasem teheti jóvá vagy takarhatja el a tisztességtelen ügyleteket, amelyeket a hét folyamán kötöttünk. Hiába ajándékozzuk meg édesanyánkat anyák napján egy doboz csokoládéval, ha egyébként egész éven át tiszteletlenül és szeretetlenül bánunk vele.

Istent nem lehet külsőségekkel és szertartásokkal megcsalni. Ő látja szívünket és hétköznapi magatartásunkat.
2019-07-15 07:23:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Bizottság, Mark Esper, FINA Vizes, Szarvas Péter, Egyesült Államok, Ayanna Pressley, Ilhan Omar, Egyesült Államokban, Omar Szomáliából, Egyesült Államokba, Puerto Ricóból, Rashida Tlaib, Märcz Tamás, kimentettek elosztása, hálapénzt követelő, elmúlt három, négy demokrata, embert szereti, konstruktív párbeszédre, orosz elnök, német kormány, testület rámutatott, jogalkotási törvény, megalkotott jogszabály, támadott rendelkezések, kellő felkészülési,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.