Belépés
velemenyezd: EP-választás - Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!
néppárt olyan irányba kanyarodik, amely ellentétes a magyarok kultúrájával, céljaival, akkor "nem fogunk utánuk ugrani a kútba", hanem "egy más útvonalon fogunk haladni" - közölte.
Egyébként sem stabil szerkezetre számít az EP-választás után az európai politikában, hanem szerinte nagyobb jelentősége lesz az ügyről ügyre haladó együttműködésnek, mint a nagy átfogó megállapodás
2019-05-24 19:59:35
velemenyezd: Hódmezővásárhely Munkácsy-díjas művészeinek munkáiból nyílt kiállítás az alföldi városban
művészek mind kötődnek az alföldi városhoz, miközben az országos művészeti élet jelentős alkotóiként tartjuk számon őket, amit jól jelez, hogy a Munkácsy-díjjal éppen idén kitüntetett és az egyébként a Hódmezővásárhelyi Művésztelepen jelenleg is dolgozó Kotormán Norbert kivételével mindannyian elnyerték már a Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet - mondta Nagy Imre.|
2019-05-24 19:19:28
velemenyezd: Cannes - Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése
oda a rendezőnek és a két főszerepet alakító Léa Seydoux-nak és Adele Exarchopoulosnak, a két színésznő közleményben ítélte el a forgatás szerintük szörnyű
2019-05-24 15:49:23
velemenyezd: Széchenyi Zsigmond emlékére alapítanak díjat
Egy-egy kiemelt szövegrészletet dialóg formájában dolgoztunk át, például néhány Mangi néni és Széchenyi közti beszélgetés készült így, az eredeti Széchenyi-szövegek felhasználásával. Egyébként igyekeztünk minél több eredeti - Mangi néni által készített - felvételt is használni a tavaly forgatottak mellé" - idézi a közlemény Lerner Jánost.
Az alkotók mellett a közönségtalálko
2019-05-24 14:12:27
velemenyezd: Labdarúgó Magyar Kupa - Jó hangulatot és nehéz meccset várnak a döntőtől az edzők
vezetőedzője azt mondta, kiemelten fontos mérkőzés lesz számukra a kupadöntő, mivel ezt a trófeát eddig csak egyszer sikerült megnyernie a csapatnak.
"Megkoronázhatnánk ezzel az egyébként nagyon jól sikerült szezonunkat, amelynek része volt az Európa-liga-menetelés, a második hely a bajnokságban, és a hazai kupasorozatban a döntőbe jutás" - jelentette ki a szerb szakember, ak
2019-05-24 14:09:52
velemenyezd: Márciusban csökkentek a németországi építőipari megrendelések
építőipari ágazati mutató a vállalatok helyzetmegítélésének és kilátásainak a javulását mutatta ki. Az építőipari hangulatindex eszerint sorban a harmadik hónapban javult májusban. A már egyébként is jónak ítélt aktuális helyzetet még kedvezőbben ítélték meg a vállalatok és várakozásaikon is javítottak.
Az építőipari ágazattal ellentétben az ifo összesített, minden ágazatot
2019-05-24 11:48:48
velemenyezd: Cannes - Nagy várakozás előzi meg Abdellatif Kechiche visszatérését a fesztiválra
rendezőnek és a két főszerepet alakító Léa Seydoux-nak és Adele Exarchopoulosnak, a két színésznő közleményben ítélte el a forgatás szerintük szörnyű körülményeit.
A rendező ellen egyébként egy 29 éves nő panasza nyomán a közelmúltban vizsgálat is indult szexuális zaklatás gyanújával, de Abdellatif Kechiche-t még nem hallgatták meg az ügyben.
Az azóta világsztárrá vált
2019-05-23 21:00:23
velemenyezd: Cannes - A dél-koreai thriller a sajtó egyik kedvence
teremteni maguknak a sztárépítész által épített modern házban és annak csodálatos kertjében. Az élősködő Ki-taek család azonban megállíthatatlan erőszakhullámot indít el.
A rendező egyébként Quentin Tarantinóhoz hasonlóan nyílt levélben kérte a kritikusoktól, hogy írásaikban ne lőjék le előre a történet poénjait.
A dél-koreai társadalmi szatíráiról ismert Bong Dzsun Ho
2019-05-23 20:51:53
maroka: Szent Rita szerzetesnő
és könyörgésetekben terjesszétek kéréseteket hálaadással az Úr elé.
Akkor Isten békéje, amely minden értelmet meghalad, megőrzi szíveteket és értelmeteket Krisztus Jézusban.
Egyébként, testvéreim, arra irányuljanak gondolataitok, ami igaz, tisztességes és igazságos, arra, ami ártatlan, kedves, dicséretre méltó, ami erényes és magasztos. Amit tanultatok és elfogadtatok, a
2019-05-22 14:10:54
maroka: A magyarok harmada akar csak euróval fizetni
- jelentette ki.
Május elején a konvergenciaprogramot bemutató sajtótájékoztatóján Varga Mihály pénzügyminiszter is hasonlóan fogalmazott:
A velünk együtt csatlakozók közül egyébként Szlovénia volt a leggyorsabb, már 2007-ben áttért az uniós valutára. Szlovákia 2009-ben cserélte a szlovák koronát euróra. A balti államok közül Észtország 2011-ben, Lettország 2014-be
2019-05-21 11:33:07
furaila: Dobrev Klárának és nagyapjának kedvez a múlt elhallgatása

1. Hol van ebben a videóban arról szó, hogy már 1956 AUGUSZTUSÁBAN a Magyar Néphadsereg repülőgépeiről terjesztették azokat a röplapokat, melyekkel oly sikeresen kiprovokálták az egyébként jogos népharagot, hogy október 23-án szervezetten, nagy tömeg jelent meg a pesti utcákon?
*
2. Hol van ebben arról szó, hogy akkoriban HEGEDÜS ANDRÁS volt Magyarország miniszter
2019-05-16 16:09:34
lilagondolatok: Fenyőszirup köhögésre
valamilyen növényt gyűjtök a kertből, hálás vagyok, amiért ezt megtehetem.

Megköszönöm a fenyőnek, hogy nekem adja kis rügyecskéit és megígérem, hogy minden ágon hagyok belőle. (egyébként gondosan ügyelek arra, hogy minden ágon az 1/3 rész rügy megmaradjon!)

Megköszönöm Földanyának, hogy a növényt felnevelte, táplálta és ellátta a különböző hatóanyagokkal, ho
2019-05-14 14:34:15
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hódmezővásárhely Munkácsy-díjas, Abdellatif Kechiche, Széchenyi Zsigmond, Labdarúgó Magyar Kupa, Szent Rita, Dobrev Klárának, Hódmezővásárhelyi Művésztelepen, Kotormán Norbert, Vásárhelyi Őszi Tárlat, Nagy Imre, Adele Exarchopoulosnak, Lerner Jánost, Abdellatif Kechiche-t, Bong Dzsun Ho, Akkor Isten, Krisztus Jézusban, Varga Mihály, Magyar Néphadsereg, HEGEDÜS ANDRÁS, Megköszönöm Földanyának, alföldi városban, németországi építőipari, dél-koreai thriller, sajtó egyik, magyarok harmada, múlt elhallgatása,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.