Belépés
pacsakute: Az étkezés és a vírusszövődmények
Dániában?
Hogyan előzzük meg a vírusfertőzést?
Az első világháború vége felé a Dán költségvetési bizottság élére Mikkel Hindhede doktort nevezték ki. A feladata az volt, hogy találjon megoldást az egész lakosságot fenyegető éhínség leküzdésére.

Hindhede kérdése így szólt: emberek vagy disznók? A döntése következtében az ország sertés állományának a 80%-át elad
2020-09-14 21:37:25
klarika47: fejlesztés alatt
nem.
7. A gyerekek ne tömörüljenek az iskolában más osztályok diákjaival, de az nem számít, hogy az oda-vissza vezető úton/boltban/barátokkal/rokonokkal/különórákon keresztül-kasul folyik az egész.
8. Egyre több a tünetmentes fertőzött, de valamiért csak elment tesztet csináltatni, habár nem érzett semmit, de csináltatott.
9. Nyáron a tömött strandokon nem hullottak
2020-09-11 07:29:04
maroka: Kristóf testvér gondolata 09.09
megvallanak engem az emberek előtt, én is megvallom majd mennyei Atyám előtt. De aki megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom mennyei Atyám előtt."
Elmélkedés
Az ember, amíg egészséges, és minden jól megy, nem is nagyon gondol, nem is jut eszébe, vagy esetleg nagyon ritkán a halál, az elmúlás. Szerintem még kevésbé foglalkozunk ezzel a gondolattal, amit Jéz
2020-09-09 10:16:27
pacsakute: A 10 legjobb vírusölő étel
A 10 legjobb vírusölő étel, ami segít egész évben egészségesnek maradni

A legjobb vírusölő ételek
Például a 1) Citrom már réges régóta ismert megfázás és influenza gyógyír és bizonyított, hogy ez a citrusféle 15 különböző típusú vírusülő anyagot tartalmaz. Ajánlott a friss citromlé fogyasztása az influenza szezon kezdetén, mivel ez a legjobb forrása az vírusölő any
2020-09-05 21:57:00
eva6: Amit a külföldről hazatérőknek tudni kell
- karantén, teszt, felmentés a karantén alól
2020. szeptember 01. - 14:55Szeptember 1-jétől ismét szigorodtak a beutazás feltételei. Erre azért van szükség, mert egész Európában érzékelhető a járvány második hulláma. A magyar emberek egészségére és munkahelyére az egyik legfőbb veszélyt most a vírus behurcolása jelenti. A külföldről hazatérő magyar á
2020-09-02 09:42:44
maroka: Küzdjünk a koronavírus kísérőjelenségei ellen,
nem tudjuk meggyógyítani a világot. Dicséretesnek nevezte a szentatya sok ember elkötelezettségét, akik ezekben a hónapokban példát adtak az emberi és keresztény szeretetről, amikor saját egészségüket is kockáztatva a betegek szolgálatába álltak. Ők valóban hősök! - szólt elismeréssel a pápa.
Mindazonáltal a koronavírus nem az egyetlen leküzdendő betegség, mert a világj
2020-08-13 09:39:45
koszegimarika: A VÍRUSFERTŐZÉS PSZICHOSZOCIÁLIS HATÁSAI... Íme egy Morelli
sorsod múlik, hanem mindazoké, akik körülvesznek téged. És hogy Te is függsz tőlük.
Tehát ha befejezzük a boszorkányüldözést, hogy azt kérdezgessük magunktól: ki a hibás, vagy ez az egész miért történt, inkább azt kérdezzük meg magunktól mit tanulhatunk ebből ; hiszem, hogy mindannyiunknak van min elgondolkodni és tenni érte.
Mert a világmindenség és annak törvényei felé
2020-08-12 15:56:42
pacsakute: Laborértékek
májgyulladás vírus felszíni fehérjéje ellen termelődő ellenanyag, amelyek magas szintje a vírusfertőzésre adott immunválasz jelzője. Az anti-HBs a klinikai tünetek csökkenése után jelenik meg, és az egész élet során kimutatható marad jelezve a fertőzésen való átesést.

APC-rezisztencia (FVL, Leiden-mutáció, Aktivált Protein-rezisztencia): A trombózishajlam genetikai hátt
2020-08-06 23:39:24
koszegimarika: Dr. Pócs Alfréd: Ma a világban az igazság és a hazugság
nagyon sok az álpozitív és álnegatív teszt. Maga a teszt feltalálója jelentette ki, hogy ez nem alkalmas tömeges tesztelésre!
Ráadásul Amerikában egy teszt pozitívnak nyilvánított ember egész rokonságát, baráti, ismerősi körét teszt pozitívnak akarják nyilvánítani vizsgálat nélkül!
Az embereket és a kórházakat lefizetik, azért, hogy minél több covidos beteg kerüljön nyil
2020-08-04 07:29:01
velemenyezd: Koronavírus - Szlávik: amíg nincs vakcina, csak az eddigi módon lehet védekezni
akadályozni, hogy több legyen" - hangsúlyozta.
Hozzátette, mára az is világossá vált: nem lehet arra számítani, hogy a vírus a nyári melegben eltűnik, e
2020-08-03 09:01:17
velemenyezd: Koronavírus - A brit miniszterelnök nem szeretne újabb országos zárlatot
kérdésre, hogy ő is az újabb országos zárlatot kizáró francia álláspontot vallja-e.
Jean Castex francia miniszterelnök a minap kijelentette, hogy nem lehet szó újbóli teljes körű, az egész országra kiterjedő korlátozások elrendeléséről, tekintettel a járvány elején alkalmazott zárlat katasztrofális gazdasági hatásaira.
Boris Johnson a brit lapnak nyilatkozva a nukleáris
2020-07-19 12:11:55
velemenyezd: Jean Todt: meghagyom másoknak, hogy megítéljék az elnöki tevékenységemet
Jean Todt kiemelte, a Forma-1 volt az első nemzetközi versenysorozat, amely a pandémia tetőzése után újra tudott indulni, még ha nem is a megszokott módon.
"Példátlan időket él át az egész világ, nemcsak a sport, hanem a mindennapi élet szempontjából is, és mivel minden ország különböző módon kezeli ezt a szituációt, nagyon nehéz bármilyen nemzetközi sportrendezvény lebonyolí
2020-07-17 14:12:03
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
VÍRUSFERTŐZÉS PSZICHOSZOCIÁLIS HATÁSAI, Pócs Alfréd, Jean Todt, Mikkel Hindhede, Aktivált Protein-rezisztencia, Ráadásul Amerikában, Jean Castex, Boris Johnson, külföldről hazatérőknek, koronavírus kísérőjelenségei, eddigi módon, brit miniszterelnök, elnöki tevékenységemet, első világháború, egész lakosságot, döntése következtében, ország sertés, 80%-át elad, oda-vissza vezető, tünetmentes fertőzött, tömött strandokon, emberek előtt, legjobb vírusölő, friss citromlé, influenza szezon, legjobb forrása,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.