Belépés
koszegimarika: Holnap lesz pedagógusnap, pedagógusok napja
elmúlásával fokozatosan átalakultak a tanár ünnep fókuszai is.
Az állam-pedagógus kapcsolatból egyre inkább a pedagógus-diák kapcsolat került előtérbe.
Már inkább a diákok köszöntötték ezen a napon tanáraikat.
A tanárság nagy felelősség. Emberek sorsait határozhatják meg.
Bizonyára mindenkinek van saját emléke, életét meghatározó pedagógusról.
A jó pedagóg
2021-06-05 19:16:50
maroka: Mosollyal érkezzetek 09.01
egységét, mert ez az összetartozásunk a bizalom és szeretet erőforrása mindannyiunk számára.
A szentmisét követően a tanévnyitó hagyományos elemei következtek. Először az elsősök köszöntötték versekkel új iskolájukat, majd az igazgató, Espasa-Sancho Ramon szólt a diáksághoz. A spanyol származású vezető 20 éve él Magyarországon. Kiválóan beszél magyarul, de déli származását ne
2020-09-02 10:11:18
velemenyezd: Magyar opera napja - Együttműködési megállapodást kötöttek és díjakat adtak át az Erkel Színházban

A Magyar Táncművészeti Egyetem és a Magyar Állami Operaház határozatlan idejű együttműködési szerződése megerősíti a két intézmény több évtizedes kapcsolatát, miközben tiszteletben tartja az intézmények függetlenségét - hangsúlyozta Ókovács Szilveszter főigazgató a csütörtöki eseményen.
Lehetőséget biztosít többek között arra, hogy a klasszikus balett szakon tanuló növe
2019-11-07 20:02:28
maroka: 93 éves Rita nővért – Ünnepeltek a klotildligeti egyhá
28-án az Egyházközségi Nővérek Társasága piliscsaba-klotildligeti rendházában a közösség tagjai megújították fogadalmukat, és jubiláns szerzetestestvérüket, Endrődi Emma Rita nővért köszöntötték, aki hetven éve tett fogadalmat. Az ünnepi szentmisét Bindes Ferenc mutatta be.
A szentmise után, melyen az egyházközségi nővereken kívül a társult tagok és vendégek vettek részt, a j
2019-07-05 18:11:32
velemenyezd: Diplomaátadó ünnepség keretében köszöntötték az Ungvári Nemzeti Egyetem magyar karán a végzős diákokat

Az UNE magyar karán tartott diplomaátadó ünnepségen elmondott, a végzős diákokat és tanáraikat a magyar kormány nevében köszöntő beszédében Grezsa István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program koordinálásáért felelős miniszteri biztos a többi között hangsúlyozta: az értelmiségi létnek nagyon n
2019-02-12 15:52:51
menusgabor: Flammerné Molnár Edit

VIKTÓRIAVirágok bontották szirmaikat,
Illatozva köszöntötték leányomat.

Kicsinek nagyon jó gyermek volt.
Tengerkék szeme, oly csillogó!

Óh, bárcsak még ma is kicsi lenne!
Ragyogó nagylány lett belőle.|
2018-09-29 18:00:03
velemenyezd: Erzsébet-táboros kárpátaljai gyerekeket köszöntöttek az Országházban

Bódis József oktatásért felelős államtitkár a mintegy 250 fiatalt és kísérő pedagógusaikat köszöntve nagy örömnek nevezte, hogy gyermekek százai, ezrei szerezhetnek élményeket hosszabb időt eltöltve Magyarország legszebb helyein.
Az államtitkár azt kívánta a fiataloknak, hogy örömmel gondoljanak az itt töltött időre és térjenek vissza.
Bódis József a közmédiának nyi
2018-08-24 14:41:11
velemenyezd: Erzsébet-táborban nyaraló kárpátaljai diákokat köszöntöttek az Országházban

Pacsay-Tomassich Orsolya az ünnepségen azt mondta: a gyerekek az egyhetes nyaralás alatt megtapasztalhatták, hogy a magyarok számíthatnak egymásra, bárhol éljenek is a világon.
A magyar kormányra mindenki számíthat, aki szeretné megőrizni és megerősíteni magyarságát, magyarságtudatát, és különösen fontosnak tartja, hogy a magyar gyerekek az óvodától a felsőoktatásig az
2018-08-18 11:38:39
velemenyezd: Grezsa István: a határon túli gyerekeknek sokat jelent a magyarországi táborozás

Grezsa István - mielőtt köszöntötte a zánkai Erzsébet-táborból hazatérő kárpátaljai gyerekeket a Parlamentben - újságíróknak azt mondta, ezen kívül az érintett gyerekek megtapasztalhatják azt is, hogy Magyarország minden magyarért felelősséget vállal, nem csak a diákokért, hanem az ő szüleikért, nagyszüleikért is.
Hangsúlyozta, az Erzsébet-tábor egy rendkívül kiterjedt p
2017-08-18 14:12:36
velemenyezd: Vizes vb 2017 - Vizesparádé Kupával köszöntötték a vizes vb-t a Mozgásjavító Tanintézményben

A budapesti létesítményben rendezett ügyességi versenyen - amelyet a 17. FINA világbajnokság Budapest-Balatonfüred is támogatott - 160 mozgáskorlátozott diák vett részt, a saját tanulóikon kívül Pécsről, Békéscsabáról, Sályról, Miskolcról és a Vasas úszó-szakosztályából érkeztek nevezések.
Sárfalvi Péter, nemzeti utánpótlás-nevelésért és sportkapcsolatokért felelős hely
2017-05-25 14:44:39
velemenyezd: Lezsák Sándor: nincs szerep és feladat nélküli település

A térség országgyűlési képviselője szerint a nagyobb települések felelőssége, hogy a kisebbek megkapják a kellő figyelmet és a közösségi élményforrás lehetőségét.
A politikus emlékeztetett arra, hogy az 1970-es évek elején több mint 1700 település önállóságát szüntették meg, termelőszövetkezeteket és iskolákat vontak össze, a fiatalok pedig munkahely reményében a városo
2017-04-08 19:43:21
lenke1964: MÁRCIUS 12. - GERGELY NApja

Március 12-e Gergely napja, s tavaszkezdő, meleg váró nap. A Juliánus-naptárban a tavaszi napéjegyenlőség pont ekkorra esett. Régen e napon a gyerekek acélt és tűzkövet tartva kezükben így köszöntöttek: acélt hoztam, tüzet ütöttem kegyelmeteknek". Az acélt úgy vágták földhöz, hogy az egy darabig forogjon; a tavaszba forduló napot idézték meg vele.

Időjósló na
2017-03-12 10:29:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Erkel Színházban, Ungvári Nemzeti Egyetem, Flammerné Molnár Edit, Grezsa István, Vizesparádé Kupával, Mozgásjavító Tanintézményben, Lezsák Sándor, GERGELY NApja, Espasa-Sancho Ramon, Magyar Táncművészeti Egyetem, Magyar Állami Operaház, Ókovács Szilveszter, Egyházközségi Nővérek Társasága, Endrődi Emma Rita, Bindes Ferenc, Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program, Bódis József, Pacsay-Tomassich Orsolya, Sárfalvi Péter, klotildligeti egyhá, végzős diákokat, határon túli, magyarországi táborozás, vizes vb-t, tanár ünnep, állam-pedagógus kapcsolatból,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.