Belépés
velemenyezd: Amerikai előválasztás - Egy bírósági döntés értelmében New Yorkban meg kell tartani a demokrata párti előválasz
vermonti szenátor üdvözölte. "Ez a demokrácia nagy győzelme" - közölte Sanders és támogatói nevében Arthur Schwartz. Sanders korábban felháborodásának adott hangot és a demokrácia megcsúfolásának minősítette a demokrata javaslatot az előválasztás eltörlésére.
New York államon kívül egyetlen más amerikai tagállamban sem próbálkoztak a demokrata párti politikusok azzal, hogy a
2020-05-19 20:33:03
velemenyezd: Ellenzék: a demokrácia megcsúfolása, hogy csak fideszes jelöltek kerültek a médiatanácsba

Az ellenzék közös, budapesti sajtótájékoztatóján Brenner Koloman (Jobbik) a demokrácia megcsúfolásának nevezte, hogy az illetékes eseti bizottság hétfőn ismét csak "fideszes" tagokat jelölt a testületbe. A frakcióvezető-helyettes azt mondta, az ellenzéki képviselőcsoportok azt tartanák szükségesnek, hogy az ötfős médiatanácsba legalább két ellenzéki tagot válasszanak.
Gu
2019-12-03 13:31:37
velemenyezd: Szijjártó: a szorosabb együttműködésből Románia és Magyarország is profitálhatna
képviselők a Magyarországnak szánt és Romániának szánt európai biztosi portfólió elcserélését kezdeményezték. Megjegyezte viszont, hogy felháborítónak, és az európai demokrácia megcsúfolásának tartja a román és a magyar biztosjelölt elutasítását politikai alapon.
Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke elmondta: Szijjártó Péter minden romániai láto
2019-10-07 11:11:35
velemenyezd: RMDSZ-kongresszus - Kelemen Hunor: ne a magyarok ellen irányuljon a 2018-as centenárium
állítom, hogy a székely zászló és a magyar feliratok abszurd drámába illő üldözése és bírósági döntések tucatja messze túl van a jogállamiság határain" - fogalmazott. A jogállamiság megcsúfolásának tekintette a magyar önkormányzati vezetők ellen indított ügyészségi eljárásokat is. Úgy vélte, ezek az ügyek "újratermelik azt az évszázados félelmünket, hogy a magyar közösség asszimil
2017-05-13 15:35:22
velemenyezd: "Lásd meg az embert" mottóval tartottak demonstrációt Budapesten
úgy is, hogy nem ismerik azokat, akiktől félnek és akiket gyűlölnek.
Kiemelte:az október 2-i kvótarefendumon feltett kérdést álkérdésnek, a népszavazást emiatt a "demokrácia megcsúfolásának" tartja. Szavai szerint Magyarországnak önként kellene szolidaritást vállalnia a menekülőkkel és más országokkal.
A Tanítanék Mozgalom képviseletében Törley Katalin, Pilz Olivér és
2016-09-30 22:13:08
velemenyezd: A francia kormány rendeletben hirdeti ki a vitatott munkajogi reformot
változtatott a tervezet szövegén. A szakszervezetek azonban jelenleg is a tervezet visszavonását követelik.
Jean-Claude Mailly, a Force Ouviere szakszervezet vezetője a demokrácia megcsúfolásának nevezte a kormány megoldását.
A szakszervezetek egyébként május 12-re szervezik a következő országos tiltakozónapot.
Francois Hollande államfő többször is kijelentette,
2016-05-10 14:52:41
velemenyezd: Kvótareferendum - Az Együtt tüntetést hirdetett vasárnapra
nevezte, hogy a Nemzeti Választási Irodánál kedden történtek után Orbán Viktor miniszterelnök szerdán népszavazást "merészel" kezdeményezni. Az Együtt elutasítja és a "demokrácia megcsúfolásának tartja" a Fidesz lépéseit - emelték ki.
A vasárnapra hirdetett budapesti tüntetés részleteiről az Együtt későbbre ígért tájékoztatást.
Orbán Viktor miniszterelnök szerdai budapes
2016-02-24 17:12:21
zgfumag: Tállai azonnal mondjon le képviselői mandátumáról, államtitk
- látva, hogy Magyarországon nincs demokrácia, és csak a demokrácia látszatával élnek vissza, egyre kisebb sikerrel -, felhagyna azzal, hogy részvételével a demokrácia megcsúfolásának és leépítésének folyamatában itthon és külföldön legitimálja Orbán Viktor förtelmes rendszerét, amely már a határainkon túl is egyre nyíltabban megvallott közutálat tárgya. A demokratikus
2015-07-31 20:53:42
velemenyezd: Alkotmányos a román kormányfő bűnvádi vizsgálatát elakasztó határozat
miatt hétfőn zárolták Ponta vagyonának egy részét. A miniszterelnök ártatlannak mondja magát, és
2015-07-15 12:51:34
zgfumag: LŐRINC DROGTESZTJe
2014. december 10., szerda

LŐRINC DROGTESZTJE

A népi bölcsesség szerint a dinnyével szokta ezt tenni nevenapján Szent Lőrinc, ettől kezdve nem is érdemes dinnyét venni, mert az ettől kezdve nem dinnye, hanem tök.
Szent Lőrinc egy mértéktartó, decens szent, mert amit a dinnyével tesz, azt suttyomban teszi, évente csak egyszer, előtte a dinnye rossz minőség
2014-12-11 11:36:17
velemenyezd: Folytatódó tüntetések Hongkongban
személyéről, ám az általános választójog csak korlátozottan érvényesülhet, mivel a jelölteket egy több mint ezerfős jelölőbizottság választja ki. Az elképzelés ellenzői ezt a demokrácia megcsúfolásának tartják.
A hongkongi kormányzó vasárnapi közleményében a tiltakozó megmozdulásokat illegálisnak minősítette és arra figyelmeztette a lakosságot, hogy tartsa távol magát tőlük.
2014-09-29 12:13:14
velemenyezd: Csehország - A kommunista párt népszerűbb az ODS-nél - felmérés
elemzője. A megállapodás lényege az volt, hogy az ODS fontos pozíciók átengedése ellenében négy évig biztosította a CSSD kormányzását. Politikai elemzők ezt a szerződést ma a demokrácia megcsúfolásának minősítik.
A három nagy párton kívül még a jobboldali TOP 09 párt, illetve a jelenleg parlamenten kívüli Kereszténydemokrata Unió-Csehszlovák Néppárt (KDU-CSL) kerülne be a par
2012-04-18 18:34:07
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kelemen Hunor, LŐRINC DROGTESZTJe, Arthur Schwartz, Brenner Koloman, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Szijjártó Péter, Tanítanék Mozgalom, Törley Katalin, Pilz Olivér, Jean-Claude Mailly, Force Ouviere, Francois Hollande, Nemzeti Választási Irodánál, Orbán Viktor, LŐRINC DROGTESZTJE, Szent Lőrinc, Kereszténydemokrata Unió-Csehszlovák Néppárt, bírósági döntés, demokrata párti, demokrácia megcsúfolása, szorosabb együttműködésből, magyarok ellen, 2018-as centenárium, francia kormány, vitatott munkajogi, román kormányfő,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.