|
|
|
|
DPG Recepttár 271.Barangolás Nagy-Magyarországon
Tartalomjegyzék
DPG Recepttár 271. 1
B |
2009-07-10 17:49:01 |
|
|
|
|
liszttel, a tojássárgájával meg a csipet sóval. Alaposan bedagasztjuk, két cipóra osztjuk, és egy fél óráig pihentetjük langyos helyen. Közben a héjától megtisztított, sült tököt a kés fokával darabossá szétverjük, közéreszeljük a megtisztított almát és elkeverjük a cukorral meg a rummal / /vagy citromlével /. Ujjnyi vastagra nyújtjuk a megkelt tésztacipókat és a tölteléket ráterí |
2009-01-26 22:21:08 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Magyar Recepttár, Barangolás Nagy-Magyarországon, csipet sóval, héjától megtisztított, megtisztított almát, megkelt tésztacipókat, tölteléket ráterí, tojássárgájával, tartalomjegyzék, magyarországon, megtisztított, közéreszeljük, tésztacipókat, bedagasztjuk, citromlével, pihentetjük, szétverjük, elkeverjük, tölteléket, barangolás, recepttár, receptjei, darabossá, lacibacsi, alaposan, nyújtjuk, |
|
|
|