Belépés
pacsakute: Dr Hamer - a rák okairól
a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát.
Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult.

1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláró
2021-01-15 22:04:30
eva6: Tovább kell bővíteni az ellátórendszert
közölte: a sürgős műtéteket, valamint azokat a beavatkozásokat, amelyek halasztása egészségkárosodást okozna, továbbra is elvégzik. A nem halasztható beavatkozásokra példaként említette a daganatos, valamint a szív- és érrendszeri betegek ellátását.
Müller Cecília ismét hangsúlyozta, hogy Európa-szerte, így Magyarországon is exponenciálisan nő a fertőzöttek száma. Ez jele
2020-11-07 16:42:26
pacsakute: Áfonya - a szívbetegség kivédésére
a problémás sejteket veszik célba, melyek valamilyen mutáció következtében jöttek létre. Ez azért kulcsfontosságú, mert ezek is felelőssé tehetők a rákos sejtek elszaporodásáért és a daganatos betegségek kialakulásáért.

A fekete áfonya más területeken is komoly munkát végez a szervezetünkben. Hozzájárul többek között a vérnyomás normalizálásához, továbbá szabályozza a v
2020-09-16 20:35:40
velemenyezd: ITM: együttműködési megállapodás a digitális terápiák fejlesztése érdekében
intelligencia orvosi alkalmazására.
Peták István, az Oncompass Medicine tudományos igazgatója az eseményen elmondta: kutatásaik, innovatív fejlesztéseik során célul tűzték ki, hogy a daganatos betegeket hozzásegítsék a legújabb terápiás lehetőségekhez. A stratégiai együttműködés keretében szeretnék tovább fejleszteni azokat a digitális terápiákat, amelyek megmenthetik vagy me
2020-05-25 12:31:35
eva6: Az idősek fokozott veszélynek vannak kitéve
megbetegedésben szenvedőket, a tüdőbetegeket, kiemelve a COPD-seket, a dialízisre szoruló vesebetegeket, és a cukorbetegségüket inzulinnal kezelőket. Szintén nagy kockázatnak vannak kitéve a daganatos, sugárkezelt betegek, vagy az extrém mértékben elhízottak, illetve a különböző autoimmun betegséggel élők.
Kitért arra: a magas vérnyomás önmagában nem jelent rizikófaktort,
2020-05-18 07:17:34
velemenyezd: Koronavírus - Infektológus főorvos: az idősek fokozott veszélynek vannak kitéve
megbetegedésben szenvedőket, a tüdőbetegeket, kiemelve a COPD-seket, a dialízisre szoruló vesebetegeket, és a cukorbetegségüket inzulinnal kezelőket. Szintén nagy kockázatnak vannak kitéve a daganatos, sugárkezelt betegek, vagy az extrém mértékben elhízottak, illetve a különböző autoimmun betegséggel élők.
Kitért arra: a magas vérnyomás önmagában nem jelent rizikófaktort, egy
2020-05-17 14:11:45
velemenyezd: Koronavírus - LMP: megfelelő óvintézkedések mellett újra kell indítani a szakrendeléseket!
miatt elővigyázatosságból felfüggesztette.
Hangsúlyozta: a szakrendelések felfüggesztése miatt egyes betegségek nem kerülnek időben diagnosztizálásra, műtéteket halasztanak el, a daganatos és az egyéb krónikus betegeknél elmaradnak a kontrollvizsgálatok, de nem tartják meg a gyógytornákat sem és a vérvételek is akadoznak.
Reményét fejezte ki, hogy az emberi erőforrások m
2020-04-23 11:31:22
velemenyezd: Koronavírus - MSZP: minden beteget lássanak el!
nyilvánosság által is ismert adatok alapján a jelenlegi járványhelyzet nem indokolja, hogy a kormányzat ilyen drasztikus lépést t
2020-04-14 14:11:17
velemenyezd: Koronavírus - Országos tisztifőorvos: sok új fertőzött várható Magyarországon
kezeli a helyzetet - tette hozzá.
Az elhunytak alapbetegsége egyébként megfelel a magyar mortalitási adatoknak. Vagyis, mintegy 50 százalékuk szív és érrendszeri, egynegyedük pedig daganatos megbetegedésben szenvedett. Az átlagéletkoruk 69 év - mondta.
Arról is beszámolt, hogy 14 beteg kap jelenleg lélegeztetőgépes, intenzív kezelést.
Azzal kapcsolatban hogy koronav
2020-03-29 13:42:08
velemenyezd: Koronavírus - Szűrősátrak vidéki kórházaknál
tovább üzemeltetik. A kórház telephelyein a járóbeteg-ellátásban továbbra is kizárólag a sürgős, életveszélyes állapotú betegeket, a sürgős eseteket látják el. Kiemelt hangsúly fektetnek a daganatos betegek ellátására, ezen a területen semmilyen korlátozást nem vezettek be és a jövőben sem terveznek.
A berettyóújfalui Gróf Tisza István kórházban az új koronavírus elleni védek
2020-03-19 14:43:24
velemenyezd: Koronavírus - Több száz műtét marad el Debrecenben, Pásztón felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátást
általános sebészeti, 69 fül-orr-gégészeti, 36 urológiai és 32 nőgyógyászati beavatkozást tolnak későbbi időpontra.
A veszélyhelyzet miatti beavatkozások elhalasztása nem érinti a daganatos betegeket, a transzplantáltakat, az immunhiányos állapotban lévőket, és a hematológiai betegségekben szenvedőket.
Az egyetem tájékoztatása szerint azokat a szakrendeléseket, amelyek a
2020-03-17 23:33:53
velemenyezd: Új immunológiai felfedezés lehet az alapja egy új rákterápiának

A Cardiffi Egyetem kutatói felfedeztek egy eljárást, amely laboratóriumi tesztekben legyőzte a prosztata- mell-, tüdő- és más daganatos sejteket.
A módszert klinikai vizsgálatokban, betegekkel nem tesztelték, a kutatók szerint azonban "hatalmas lehetőség rejlik benne" - olvasható a Nature Immunology című szaklap aktuális számában.
A tudósok eddig feltáratlan folyama
2020-01-21 12:41:46
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Müller Cecília, Peták István, Oncompass Medicine, Gróf Tisza István, Cardiffi Egyetem, Nature Immunology, szívbetegség kivédésére, digitális terápiák, idősek fokozott, egynapos sebészeti, 70-es években, müncheni onkológiai, daganatos betegeket, hagyományos módon, sürgős műtéteket, fertőzöttek száma, problémás sejteket, rákos sejtek, daganatos betegségek, fekete áfonya, vérnyomás normalizálásához, eseményen elmondta, legújabb terápiás, stratégiai együttműködés, digitális terápiákat, dialízisre szoruló,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.