Belépés
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Szijjártó: nem a problémát kell Európába hozni
családtámogatási programjáról kérdezte a lap, mire Szijjártó Péter azt mondta, hogy a magyar társadalom tradicionális és családorientált, és a gyermekek a legfontosabbak, a családok támogatását pedig az alaptörvény rögzíti. A miniszter kiemelte, hogy a családtervezés természetesen a szülők dolga, de a kormány célja, hogy optimális körülményeket teremtsen a gyermekvállaláshoz.
2019-07-13 11:21:39
velemenyezd: EU-tisztújítás - Orbán: a kormány érvényt szerzett a magyar emberek akaratának
közbiztonság, a migráció és a gazdaság területén.
Ursula von der Leyen EP-beli megválasztásának ügyében kijelentette: miután az állam- és kormányfők vállalták a német védelmi miniszter támogatását, kötelességük érvényt szerezni ennek a saját parlamenti hátországukban is.
Arra a felvetésre, hogy míg a fideszes Járóka Lívia megszavazta a DK-s Dobrev Klára EP-alelnökségét,
2019-07-12 09:31:25
velemenyezd: Krónika 5. rész (interpellációk)
gyermekotthon csak kényszermegoldás lehet - összegzett.
Rétvári Bence, az Emmi államtitkára leszögezte, a kormány számára a gyermekek az elsők. Hozzátette, pénteken a magyar családok támogatását középpontba állító költségvetésről fog szavazni a parlament.
Az említett bírósági döntés nem mutatott rá konkrét törvénysértésre, ehelyett egy veszélyre hívta fel a figyelmet, az
2019-07-08 16:21:45
velemenyezd: Novák Katalin: már 2,5 ezren igényelték a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását

Novák Katalin kiemelte: az idén 5 milliárd, jövőre 10 milliárd forint áll rendelkezésre a költségvetésben a nagycsaládosok autóvásárlási igényének kielégítésére, de ha igény van rá, a keret növelhető. Jelezte: reményeik szerint a következő egy évben legalább tízezer családnak tudnak ezzel a támogatási formával segíteni.
Az államtitkár emlékeztetett rá: július 1-je, hétfő
2019-07-06 11:31:30
velemenyezd: Kocsis Máté: Magyarország erősödését mutatja a július 1-én elindult családvédelmi akcióterv
megtakarítást jelent a vállalkozások számára.
A kormánypárti politikus közölte: az ellenzék azon módosító javaslatait biztosan nem tudják támogatni, amelyek gyengítenék a családok támogatását vagy adóemelésre tesznek javaslatot.
A frakcióvezető szólt az úgynevezett lex Czeglédy elfogadásáról is, kiemelve: az a határozott álláspontjuk, nem fordulhat elő még egyszer, hogy
2019-07-02 15:01:38
velemenyezd: Novák Katalin: életbe lépett a családvédelmi akcióterv négy pontja
férőhelyeket, amíg el nem érik a kitűzött 70 ezres célt, hogy minden család, aki igényli, el tudja helyezni a gyerekét.
Emellett emelik a bölcsődei dolgozók bérét, és növelik a bölcsődék támogatását is, a családi és munkahelyi bölcsődék finanszírozása jelentősen emelkedik jövőre, így a térítési díjuk minden bizonnyal csökken majd - fűzte hozzá Novák Katalin.
Az államtitk
2019-07-01 14:21:57
velemenyezd: Novák Katalin: soha nem látott lehetőséghez jutnak a családok
támogatást, a családi otthonteremtési kedvezményhez (csok) kapcsolódó kamattámogatott kölcsönt, a jelzáloghitelek elengedésének bővített változatát, valamint a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását.
A legfeljebb tízmillió forintos, kamatmentes, szabad felhasználású babaváró támogatás feltételeiről elmondta, házasnak kell lenni az igényléséhez, a feleségnek 40 évnél fiatal
2019-07-01 09:41:03
velemenyezd: Krónika 2. rész (költségvetés)
tartozik a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának támogatása is - tette hozzá.
Közölte, az erre a célra fordítandó összeg emelkedik, segítve a megváltozott munkaképességűek t
2019-06-21 11:12:02
velemenyezd: Krónika 2. rész (költségvetés)
szempontjából a jövő évi büdzsét. Folytatódnak a megkezdett nagyberuházások, ezek között említette az operaház felújítását, illetve a Budapest Music Center modern opera beruházásának támogatását.
Jövőre támogatást kap a szolnoki és a kecskeméti színház felújítása.
Azt mondta, egyetlen dologgal adósok: a következő években mindenképpen figyelmet kell fordítani a közművelőd
2019-06-20 11:51:24
velemenyezd: Folytatódik a jövő évi büdzsé általános vitája
elmondta, a 2020-as költségvetés a családok támogatása mellett az eddig elért gazdasági eredmények megvédéséről és a folytatódó adócsökkentésekről is szól. A tárcavezető a családok támogatását és a gazdaságvédelmi akcióterv forrásainak biztosítását nevezte a fő céloknak.
Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke felszólalásában megalapozottnak nevezte a 2020-as költ
2019-06-20 07:04:55
velemenyezd: ÁSZ: már érzékelhető a magyar családpolitika eredményessége
elemből álló otthonteremtési támogatások rendszere jelenti, amelynek középpontjában a 2015-től bevezetett, a lakással még nem rendelkező családok lakásépítésének és lakásvásárlásának támogatását célzó családi otthonteremtési kedvezmény (csok) áll - írták.
A 2019-ben meghirdetett hétpontos családvédelmi akcióterv - miközben tovább erősíti a meglévő támogatási formákat - új ele
2019-06-18 12:21:55
velemenyezd: Krónika 9. rész (költségvetés megalapozása)
javaslat
Szabó Zsolt, a Fidesz vezérszónoka a munkahelyteremtés és munkavállalás erősítése, a gazdaságélénkítés és a bürokrácia csökkentése miatt tartotta szükségesnek a javaslat támogatását.
Leszögezte: a közfoglalkoztatásban szereplők száma egyre kevesebb, egyre többen térnek vissza a munka világába. Szerinte a kormány most egy újabb lépést tesz afelé, hogy segítse a
2019-06-17 19:52:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Novák Katalin, Kocsis Máté, Szijjártó Péter, Leyen EP-beli, Járóka Lívia, DK-s Dobrev Klára EP-alelnökségét, Rétvári Bence, Domokos László, Állami Számvevőszék, Szabó Zsolt, problémát kell, kormány érvényt, magyar emberek, nagycsaládosok autóvásárlási, július 1-én, családvédelmi akcióterv, magyar családpolitika, magyar társadalom, családok támogatását, alaptörvény rögzíti, miniszter kiemelte, családtervezés természetesen, szülők dolga, kormány célja, gazdaság területén, német védelmi,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.