Belépés
velemenyezd: A Jobbik "vészprogramot" hirdetett a devizahitel-károsultak és a kilakoltatottak érdekében
szól, hogy a létfenntartáshoz szükséges jövedelmet, nyugdíjat ne terhelhesse végrehajtói letiltás. Hozzátette: jelenleg ugyanis 30-50 százalékos elvonás is sújthatja a kilakoltatottak jövedelmét, így még önfenntartásra sem marad pénzük, nemhogy albérletre.
A Jobbik szakpolitikusa a programot azzal indokolta: a kilakoltatási moratórium lejárta, azaz május óta több mint ezeröts
2019-08-01 19:53:01
velemenyezd: Krónika 4. rész (költségvetés)

DK: kevés a forrás az önkormányzatoknak

Varju László (DK) a közalkalmazottak, a tanárok, rendőrök, orvosok, ápolók bérének emelését sürgette. Szóvá tette, hogy a kormánypártiak nem támogatták frakciója módosító indítványát, amely emelte volna a parlagfűmentesítésre szánt forrásokat.
Sürgette az euró minél előbbi magyarországi bevezetését.
Frakciótársa, Ha
2019-07-08 15:51:40
velemenyezd: Takarék csoport: vidéken könnyebb összespórolni egy lakást

Budapesten egy négyzetméter lakásért átlagosan 1,71 havi jövedelmet kell kifizetni, Észak-Alföldön 1,31 havi régiós átlagbért, Nyugat-Dunántúlon 1,29-et, Dél-Alföldön 1,05-öt, Dél-Dunántúlon 1,03-at.
Kevesebb mint egyhavi keresetből a Közép-Dunántúlon és Észak-Magyarországon lehet megvenni egy négyzetméter lakást.
A fővárosban az állami támogatások egy háromgyerekes
2019-04-23 10:31:10
velemenyezd: PM: az új munkahelyek teremtése növeli a családok jövedelmét

Az elmúlt években 11,5 százalékról 3,6 százalékra csökkent a munkanélküliség - mondta Marczinkó Zoltán hozzátéve, hogy minden eddiginél több ember dolgozik Magyarországon. A kedvező foglalkoztatási adatok mögött egy jól teljesítő magyar gazdaság áll - hangsúlyozta a helyettes államtitkár.
A 15-24 év közötti fiatalok munkanélkülisége harmincról tíz százalékra csökkent, a
2019-03-01 13:11:41
velemenyezd: EP-választás - Európai családi pótlék és minimálbér szerepel a DK programjában

A DK EP-listavezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján a programnak a szociális Európára vonatkozó részét ismertette. A szociális Európa érdekében be kell vezetni az európai családi pótlékot, ami minden európai gyereknek egységesen járna; a juttatás a tagállami családi pótlék mellett járna - közölte Dobrev Klára.
Úgy fogalmazott: az európai minimálbér és minimálnyugd
2019-02-26 21:01:50
velemenyezd: Varga Mihály: kedden nyújtja be a Pénzügyminisztérium az adóváltozásokról szóló törvényjavaslatot

Hozzátette, ha az Országgyűlés elfogadja, az adminisztráció-csökkentés mellett jövőre több százmilliárd forintot hagynak az adócsökkentések a családoknál, a lakosságnál és a vállalkozásoknál.
A kormány adócsökkentési politikája jövőre is folytatódik - emelte ki Varga Mihály. Jövőre is biztosítja a kormány az Európában egyik legalacsonyabb 15 százalékos személyi jövedelem
2018-06-19 13:52:22
velemenyezd: Választás 2018 - LMP: megfelelő megélhetést kell nyújtani a családoknak
progresszív adózás bevezetésével, amelynek eredményeként a minimálbért keresők 26 ezer forinttal, az átlagbért kapók 36 ezer forinttal több pénzt vinnének haza havonta. A közszférában dolgozók jövedelmét is növelnék - tette hozzá.
Kijelentette azt is: igazságosabbá tennék a családtámogatási rendszert. Az adókedvezmény jelenlegi vívmányait meghagynák, de bővítenék is azt, az
2018-01-31 14:43:03
velemenyezd: Fidesz: az ellenzék megakadályozná a családok előrelépését
miközben bölcsődei férőhelyek ezrei szűntek meg.
Az ellenzéki pártok emellett nyíltan támadják a családi adórendszert, holott az havi szinten több tízezer forinttal növeli a családok jövedelmét, a legalacsonyabb keresetűeknek, illetve a nagycsaládosoknak gyakorlatilag nem kell adót fizetniük - mondta.
A kormánypárti politikus szerint az ellenzék azt sem szavazta meg, hog
2017-12-27 13:01:57
velemenyezd: Az amerikai képviselőház megszavazta az adótörvény tervezetét
évek óta stagnál. "Ez a gazdaság messze a lehetőségei alatt teljesít, évi 1-2 százalékos akadozó növekedéssel" - fogalmazott Ryan, hozzátéve, hogy az átlag-amerikai családok mindegyike, jövedelmétől függetlenül, élvezi majd az adócsökkentés előnyeit.
A törvénytervezet rendkívüli mértében egyszerűsíti a bonyolult adórendszert, csökkenti a jövedelmiadó-sávok számát, jelentős a
2017-11-16 21:32:04
velemenyezd: Krónika 2. rész (családok, bérunió, kérdések)


KDNP: 2018 a családok éve lesz

Földi László (KDNP) arról beszélt, hogy a kormány az ország biztonságának szavatolása közben is töretlenül dolgozik a családok megerősítéséért. Az EU-ban egyedülállónak nevezte a hazai családi adózási rendszert, amellyel 1 millióan élnek, s kiemelte, hogy két gyermek esetén kétszeresére nőtt az adókedvezmény.
Az otthonterem
2017-09-25 14:02:43
lambert: Andrásfalvy Bertalan: A MAGYARSÁGKÉP TORZULÁSAI A VILÁGBAN
törvényeit sem. Szelepcsényi először ellenezte, hogy Lipót egy
idegenre bízta az ország vezetését, hiszen ezzel ő is elvesztette helytartói rangját és az azzal
járó hatalmas jövedelmét, de miután az Udvar élethossziglani dús fizetést ígért neki, elállt
fenntartásaitól. Hasonlóképpen ,,tömték be" Forgách Ádám és Majthényi János ,,rossz
szájátR
2017-08-11 21:45:29
velemenyezd: Varga: az adócsökkentések hatására 260 milliárd forint marad a családoknál
biztosító adózási mód, az úgynevezett tételes átalányadó. A fizetendő adó szobánként évi 38 400 forint lesz, ezért senkinek sem éri meg eltitkolni a szálláshely-szolgáltatásból szerzett jövedelmét.
Hozzátette: a hosszú távú ingatlanbérbeadók közül senkinek nem kell az ingatlan bérbeadásból származó 1 millió forintot meghaladó jövedelme után 14 százalékos egészségügyi hozzájár
2017-06-13 15:53:34
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Varga Mihály, Andrásfalvy Bertalan, MAGYARSÁGKÉP TORZULÁSAI VILÁGBAN, Varju László, Marczinkó Zoltán, Dobrev Klára, Földi László, Forgách Ádám, Majthényi János, kilakoltatottak érdekében, családok jövedelmét, adóváltozásokról szóló, ellenzék megakadályozná, családok előrelépését, amerikai képviselőház, adótörvény tervezetét, adócsökkentések hatására, létfenntartáshoz szükséges, kilakoltatottak jövedelmét, programot azzal, kilakoltatási moratórium, euró minél, négyzetméter lakásért, négyzetméter lakást, állami támogatások, elmúlt években,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.