Belépés
velemenyezd: Megtartják a 22. Kortárs Nemzetközi Táncfesztivált Veszprémben szeptemberben
Kortárs Nemzetközi Táncfesztivált.
Az első napon a Szegedi Kortárs Balett a Frenák Pál Társulat és a Zadam Társulat lép közönség elé. A fesztivál második napján egy francia társulat, Compagnie Adrien M. és Claire B. mutatja be Hakanai című előadását, mely a vetített kép és a mozgó ember kettőse révén a videoművészet alkotásaként mutatkozik be a fesztivál közönségének.
Ez
2020-08-03 12:51:45
menusgabor: Elég a meghatározó médiák félretájékoztatásaiból!
étrangères, Jean Asselborn, a, en mai 2018, honteusement réagi lorsque le parti de Viktor Orban, le Fidesz, a triomphalement remporté les élections législatives. « Orban et compagnie ne sont pas des références pour l'Europe de nos enfants "avait-il alors déclaré tout en appelant ses partenaires européens à lutter énergiquement contre ce dernier en l'assi
2020-05-16 19:00:33
velemenyezd: Társadalmi-politikai témákat feldolgozó előadások a Trafó januári műsorán
The Mother House/ Maison Mere című látványos előadása az európai kultúra összeomlását vizionáló színházi metafora. Az ismert francia alkotó többször járt már a Trafóban társulatával, a Compagnie Non Novával, 2014-ben az Örvény, 2015-ben pedig az Egy főn délutánja című előadásával aratott sikert.
Január 15-én a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház Az Úr nevében című előadása lá
2020-01-08 18:43:08
velemenyezd: Elindult a Trafó 22. évada
performanszművész Immortal Tales című monumentális előadása. Ezt követően szerepel a programban török Taldans-vendégjáték, a kiégés jelenségével foglalkozó belga újcirkusz, és visszatér a Compagnie 111 francia társulat is, Aurélie Bory aSH című előadásával, amely Shiva istennő mítosza köré épül, előadója pedig az indiai származású táncos, Shantala Shivalingappa.
A tánc idén i
2019-09-18 10:51:23
velemenyezd: Átadták a Városmajori Színházi Szemle díjait
operaénekes, valamint Nigel Kennedy brit hegedűvirtuóz. Három nagy balett társulat előadását élvezhették idén a nézők: a Novoszibirszki Állami Akadémia Opera és Balettszínház, a francia Compagnie Hervé Koubi, valamint a Grúz Nemzeti Balett, a Sukhishvili produkciói teltház mellett zajlottak.
Bán Teodóra hangsúlyozta, hogy az idei Városmajori Színház Szemlére válogatott előadá
2019-09-02 14:41:40
velemenyezd: Hét előadással várják a közönséget az idei nyíregyházi Táncfarsangon
Dadogó szimfónia című koreográfiáját hozza el a nyíregyházi közönségnek.
A kamarabérlet utolsó előadását, Gulyás Anna Fekete kutya című táncszínházi produkcióját saját társulata, a Compagnie interContemporain (C.iC) mutatja be február 7-én.
A nagyszínpadi produkciók közül elsőként a Táncforgatagot, a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium és a Nyírség Táncegyüttes kétfelvon
2019-01-28 15:12:21
velemenyezd: Ma kezdődik a szabadkai Desiré fesztivál
magyarországi előadás is. A szegedi Metanoia Artopédia a Jég-doktrínák - variációk a náci retorikára című előadást viszi Szabadkára.
Másnap egy francia és egy orosz előadás lesz látható. A Compagnie Cecile Loyer A hiány pillanatait, míg a szentpétervári Akhe Mérnöki Színház a Diktatúra című előadást mutatja be a fesztivál nézőinek.
November 29-én, csütörtökön látható a
2018-11-23 07:04:28
velemenyezd: Pozsonyban, Brnóban és Győrben is fellép júniusban az Operaház balettegyüttese
100. évfordulójára készült, tavaly májusban bemutatott jubileumi előadásban Rohonczi Viktória, Timofeev Dmitry, Morvai Kristóf és Vila M. Ricardo lép fel a Magyar Nemzeti Balettből a Compagnie Pal Frenak táncosaival. A koreográfiát Frenák Pál készítette.
Az est keretében látható lesz még A csodálatos mandarin Seregi László 1989-ben felújított koreográfiájával és jelmezeivel,
2018-06-03 21:03:45
klarika47: Linkek
o

http://chokoalafraise.centerblog.net/rub-emoticone--5.html

http://lestubesdeyuna.centerblog.net/rub-tube-anges--2.html

http://violette03.centerblog.net/rub-tubes-boites-cadeaux-coffrets--8.html

http://shyliane.centerblog.net/

http://marie4liberte.centerblog.net/rub-mes-tubes-accessoires-divers-.htm

http://cestici.
2018-04-27 19:32:28
velemenyezd: Breakdance, harcművészet és kortárs tánc szimbiózisa a Trafóban

Anne Nguyen breaktáncosként alapította a Compagnie par Terre társulatát azzal a céllal, hogy minél több emberhez eljuttassa a hip hop eredendő szabadságát. Az Önellátás című produkció pedig minden egyes percében magában hordozza ezt az üzenetet - olvasható a Trafó MTI-hez eljuttatott ismertetőjében.
Nguyen a harcművészetek és a gimnasztika felől érkezett a breakdance vil
2017-10-24 10:32:20
velemenyezd: Sziget - Nagykövetek, diplomaták néztek körbe a fesztiválon
valamint a magyarországi romák kultúrája és integr
2017-08-11 16:53:14
velemenyezd: Balaton Sound - Szerdán indul az elektronikus zenei fesztivál
Szigeten már sikeres utcaszínházak. A német Oakleaf Stelzenkunst gólyalábas társulat két műsorral jön: nappal sakkbábuknak öltözve, éjszaka különleges jelmezeikben vonulnak fel. A francia Compagnie Planéte Vapeur társulat Aquatica című produkciójával a víz alatti világ hangulatát hozza a fesztivál területére, a brit Spark! produkcióját dinamikus koreográfiák, játékos karakterek, d
2017-07-01 10:49:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kortárs Nemzetközi Táncfesztivált Veszprémben, Városmajori Színházi Szemle, Balaton Sound, Kortárs Nemzetközi Táncfesztivált, Szegedi Kortárs Balett, Frenák Pál Társulat, Zadam Társulat, Compagnie Adrien, Claire, Jean Asselborn, Viktor Orban, Mother House, Maison Mere, Compagnie Non Novával, Kosztolányi Dezső Színház Az Úr, Immortal Tales, Aurélie Bory, Shantala Shivalingappa, Nigel Kennedy, Novoszibirszki Állami Akadémia Opera, Compagnie Hervé Koubi, Grúz Nemzeti Balett, Városmajori Színház Szemlére, Gulyás Anna Fekete, Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium, Nyírség Táncegyüttes,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.