|
|
|
|
1/2 kg fiatal mályvalevelet megmosunk, apróra vágunk, és 2 l tyúkleveskockából készített lében 10 percig főzzük. 5-10 apróra vágott fokhagymagerezdet forró olajban megpirítunk, kevés cayenborssal és sóval ízesítjük, és a levesből kivett mályvaleveleket hozzáadva folytonos keverés közben kis lángon addig főzzük, míg pasztaszerű nem lesz. Ekkor a húslébe tesszük és kb. 5 percig, kev |
2009-07-14 11:17:21 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
levesből kivett, húslébe tesszük, mályvaleveleket, mályvalevelet, cayenborssal, megpirítunk, pasztaszerű, megmosunk, folytonos, készített, hozzáadva, ízesítjük, levesből, receptek, húslébe, keverés, tesszük, olajban, fiatal, apróra, vágunk, mályva, közben, főzzük, lángon, percig, |
|
|
|