Belépés
lilagondolatok: Egyedüllét
veszélye. Járj úgy utadon, hogy más ne lásson, csak a világ Ura.

(Hamvas Béla)

Nemes elkülönülés. A jógi fontos tulajdonsága, hogy nem úszik együtt az árral, hanem bizonyos értelemben elkülönül a tömegtől és nem fél attól, hogy véleményével elszigetelődik, vagy magára marad. Ez nem részvétlenség! Felelőssége az egész megjavítása, így nem engedheti magát eltán
2024-03-22 17:21:21
kalmanpiroska: Az igazi karácsonyi ajándék
az az, hogy ez egy ajándék, és ez egy igazi ajándék. Ez egy valódi ajándék. Ez egy örökkévaló ajándék. Olyan ajándék, amelyet soha nem lehet visszavenni.
Néha az emberek adnak egy bizonyos pénzösszeget ajándékként úgy hogy cserében nem várnak érte semmiféle ellenszolgáltatást, egy bizonyos intézménynek, vagy szervezetnek vagy személynek, hogy ezáltal támogassák. Ez egy valódi
2024-03-18 07:12:41
kalmanpiroska: Paul David Tripp Február 29
ha képes is lennél rá, a teljes képtelenségedben, hogy megszabadulj tőle), hogy hajlandó volt a természet erőit bevetni és gondosan irányítani az emberi történelem eseményeit, hogy egy bizonyos ponton Jézus eljöjjön, hogy élje azt az életet, amit te nem tudtál élni, megízlelje azt a halált, amit neked kellett volna, és feltámadjon, legyőzve a halált. Miért vállalta Isten ezt a bon
2024-02-29 21:12:01
kalmanpiroska: Paul David Tripp Február 10
annak, hogy rávegyem, keresse és becsülje meg ezt a szeretetet. Tudtam, hogy mi fog történni. Tudtam, hogy nem tudja megtenni azt, amiért olyan keményen küzdött önállóan. Tudtam, hogy egy bizonyos ponton fel fogja adni, be fogja vallani magának a gyengeségét, és az én segítségemet fogja kérni.
Körülbelül fél órával később hallottam a kis lábacskái dobogását az előszoba padlój
2024-02-10 21:45:01
pacsakute: Miért fontos a testünk méregtelenítése?
azok valamilyen betegség formájában nem jelentkeznek.

Tudnunk kell, hogy nagyon hosszú az út a méreganyagoktól a betegségekig, így nem állítható fel közvetlen kapcsolat egy bizonyos méreg anyag és egy bizonyos betegségtípus között.

Az igazság az, hogy egyetlen betegség létezik, ez pedig a test elsalakosodása, vagy mai divatos szóval élve elsavasodása.
D
2023-12-19 23:10:10
kalmanpiroska: Jézus megkísértése
Jézus megkísértése

Textus: Lukács 4:1-13

Jézus győzelme a Sátán felett azt bizonyítja, hogy Ő Isten igaz Fia, és azt tanítja nekünk, hogyan győzzük le a kísértést.

Három lecke:

1.Bölcsnek kell lennünk a Sátán mesterkedéseivel szemben.

Egyértelmű, hogy Jézus hitte, és a Biblia tanítja a Sátánnak ("ellenfél") vagy ördögnek ("rága
2023-11-21 21:35:32
menusgabor: Azahriah-val megszületett az első igazi magyar szupersztár
valamely éppen futó virális zenészkolléga helyett a borsodi Bittó Duó volt, amely fel is dolgozta az Introvertált dalt. A verziójukat hallva világossá válik, mennyire nem áll távol Azahriah bizonyos számainak hangszerelése a mulatós lüktetésétől.Bittó Duó 2023 - Introvertált dal (cover)

2023-11-02 22:30:21
kalmanpiroska: Hamis és igazi megtérés
életünkön ez látszani fog. Más lesz a gondolkodásunk, az érzelmeink, a hozzáállásunk dolgokhoz és a viselkedésünk. A megtérés egy életen át tartó folyamat a hívő ember számára, de egy bizonyos ponton el kell kezdődnie.
A.AZ IGAZI MEGTÉRÉS AZZAL KEZDŐDIK, HOGY ELISMEREM SZÍVEM BŰNÖSSÉGÉT, ÉS ÚJ SZÍVÉRT FOLYAMODOM ISTENHEZ.
Mielőtt az ember megtérne, tagadja, mentegeti vag
2023-10-01 21:41:39
kalmanpiroska: Mindig van mód arra
világi környezetben. És néha elmesélnek történeteket arról, hogyan szenvednek gúnyt és megaláztatást a hitük miatt. Természetesen nem kételkedem abban, hogy igaz, amit mondanak. De egy bizonyos ponton azt kell mondanunk egymásnak: Ne panaszkodj. Ne játszd tovább az áldozat szerepét. Ne beszélj arról, hogy milyen nehéz dolgod van. Egy magas irodaházban dolgozni nem olyan, mint egy
2023-09-19 08:09:40
menusgabor: Most élsz, most örülj, hogy szép a nyár...
házaspár lefekvéshez készülődik. Mikor bebújtak egymás mellé az ágyba, az öregasszonynak kedve támad egy kis hancúrozáshoz. Gyakorlott mozdulatokkal simít végig a férje testén, majd egy bizonyos ponton megállva, megkérdezi.
- Na papa mit fogok? - hajol közel a párjához.
- Mit fogsz, mit fogsz? - mordul az öreg az asszonyra. - Hát alighanem aludni fogsz!

Az isk
2023-08-30 22:15:57
lilagondolatok: A Valódi Én hatalma
mivoltunknál is. Ezt az állapotot elérve soha többé nem kell félnünk a szenvedéstől és a haláltól.

E ponttól kezdve lényegtelen, hogy mi történik a testtel. A szellemi tudatosság bizonyos szintjein a testi betegségek maguktól meggyógyulnak, vagy spontán módon megszűnnek. Abszolút állapotában azonban mindez már teljességgel lényegtelen. A test a maga ismert ,,programját"
2023-08-25 08:34:09
menusgabor: A magyar a legősibb nép a világon, mi vagyunk Európa őscivil
megtizedelő jégkorszakot követően az Őskirajzás folyamán a magyarság kultúrája és tudása áramlott szét a világban.

Ezért van az, hogy sok kultúra mutat hasonlóságot a miénkkel bizonyos aspektusokban.Ősmagyar civilizációk nyomai Európában

A szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-mag
2023-08-13 20:00:50
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Paul David Tripp Február, Valódi Én, Hamvas Béla, Bittó Duó, IGAZI MEGTÉRÉS AZZAL KEZDŐDIK, HOGY ELISMEREM SZÍVEM BŰNÖSSÉGÉT, SZÍVÉRT FOLYAMODOM ISTENHEZ, igazi karácsonyi, testünk méregtelenítése, első igazi, jógi fontos, egész megjavítása, igazi ajándék, valódi ajándék, örökkévaló ajándék, emberek adnak, bizonyos pénzösszeget, bizonyos intézménynek, teljes képtelenségedben, természet erőit, emberi történelem, bizonyos ponton, előszoba padlój, bizonyos méreg, bizonyos betegségtípus, test elsalakosodása,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.