Belépés
velemenyezd: Fidesz: azok a Gyurcsányék beszélnek, akik szegregálták a roma gyerekeket és elszegényítették a családokat
Koalíció azt kéri, hogy a nehéz sorsú gyermekek minden lehetséges segítséget kapjanak meg az oktatásuk során.
A Fidesz a közleményében azt írta: "elképesztő, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek, akik kormányzásuk idején szegregálták a roma gyerekeket, többek között Gyöngyöspatán is, és elszegényítették a családokat". Százezreket hagytak segélyen, munka nélkül tengődni és még so
2020-01-23 16:22:11
velemenyezd: Kovács Zoltán: mintha csak a Soros-tervet olvasnánk az európai liberálisok új bevándorláspárti javaslatában
segítésében. Ez a "2015-ben már látványosan megbukott bevándorláspárti tervek leporolása és újra napirendre tétele" - jelentette ki Kovács Zoltán, hozzáfűzve: nevükben Európa megújításáról beszélnek, de "mi pontosan tudjuk, hogy ezek a tervek Európa pusztulásával járnának".
Magyarország kormánya - ahogy az elmúlt öt évben is - következetesen a magyar emberek jogait és érdekei
2020-01-22 17:31:42
kalmanpiroska: A bölcsesség kezdete
gyötörték volna kétségek, vagy megoldhatatlannak látszó teológiai problémák.
Pedig megtanultuk a konfirmációkor, hogy ezek nem ellentétei egymásnak, hanem más - más valóságokról beszélnek. A tudás ellentéte a tudatlanság, a hit ellentéte pedig a hitetlenség - így fogalmaztuk meg. Miért a sok kétség mégis? Talán azért, mert elménket sok dologra lehet használni. Jóra és rosszra
2020-01-21 19:18:32
velemenyezd: Brexit - Volt brit külkereskedelmi miniszter: nem lesz lehetséges az akadálytalan kereskedelem az EU-val
Theresa May kormányában tavaly nyárig állt a külkereskedelmi tárca élén, a davosi világgazdasági fórumon tartott keddi felszólalásában kijelentette: ma is vannak olyanok, akik "kitartóan beszélnek a súrlódásmentes kereskedelemről" az EU egységes belső piacával, erre azonban a Brexit után "egyszerűen nem lesz lehetőség".
Fox szerint miután az Egyesült Királyság kilép az EU bel
2020-01-21 16:31:47
velemenyezd: Venezuelai szlovének telepedtek haza Szlovéniába

Elmondta: hatan decemberben, 15-en januárban érkeztek.
Többen nem beszélnek szlovénül, de már tanulják a nyelvet, és jól érzik magukat, örülnek hogy békében és szabadságban élhetnek - hangsúlyozta.
Mint mondta, eddig ötvenen kérték hazatelepítésüket, és 29-en kapták meg az engedélyt, a többiek kérelmének vizsgálata folyamatban van.
Az államtitkár kiemelte: több
2020-01-20 20:22:36
lilagondolatok: A ho’oponopono 6 titkos trükkje
Biegelbauer Pál tanított a fényadóknak. Csak ott a megértésen volt a hangsúly, itt pedig egy mantrán, sokszor ismételt rövid mondatsoron (lásd a legvégén).
Amikor a menedzserek arról beszélnek, hogy alakítod a világot, ahogy szemléled azt, akkor ők is erről beszélnek. Csak nem adnak hozzá egy hatékony módszert, hogy a látásmódód ténylegesen átformálja.
Ezért a legtöbbese
2020-01-20 08:59:33
velemenyezd: Fidesz: Gyurcsányék beszélnek gazdaságról és családtámogatásokról?

A nagyobbik kormánypárt Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettesének pénteki nyilatkozatára reagált, amely bírálta, hogy a kormány családtámogatási rendszere azoknak ad, akiknek egyébként is van pénzük.
A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy a DK-t vezető Gyurcsány Ferenc kormányzása idején nemhogy nem támogatta a gyerekes családokat, han
2020-01-17 14:11:21
kalmanpiroska: Az élő Isten
asztalra ezeket a szavakat írta az ujjával: ,,Ő él! Ő él!"
Ez a mi reménységünk, az Ő igazsága és embersége. Az emberek jönnek-mennek. A vezetők, a tanítók és filozófusok beszélnek és dolgoznak egy ideig, aztán elnémulnak és meggyengülnek. Ő mindig megmarad. Az emberek meghalnak, de Ő él. Ők olyan fények, amelyek világítanak, de végül kialszanak. Ő azonban az igazi
2020-01-17 13:22:50
velemenyezd: A magyar kultúra napja - Kiállításokkal, koncerttel, szabadtéri színházi programmal készülnek Veszprémben
kora délután. Kincsek utak mentén címmel Pátkai Ádám Sándor és Győrffy-Villám Zsombor régészeti előadását lehet meghallgatni a Laczkó Dezső Múzeumban, és a Veszprémi Művész Céh alkotói beszélnek munkáikról, terveikről a Csikász Galériában. A Hangvilla nagytermében a Frenák Pál Társulat lép közönség elé.
Csütörtökön N. László Gizella festményeiből nyílik kiállítás és Battyányi
2020-01-17 08:31:00
kalmanpiroska: Ki ismerte meg Istent?
bőven részt kérnek maguknak,
De hálát - mint mondják - nincs kinek adjanak.
Anyag az istenük s azt részekre bontják,
Az Alkotót abban meg mégse találják.
Tudásról beszélnek, de vakságban élnek,
Mert még azt se tudják, hogy van örök élet.

Uram, hogy vagy, mások sohasem tagadják,
De mint Igéd mondja, úgy el nem fogadják.
Elcsűrik-csavarj
2020-01-15 19:23:30
kalmanpiroska: A kard ölni is tud
tisztességes dolog, ha nem figyelmeztet az ítéletre is. Még ha kevésbé értjük is Isten végső büntetésének természetét, azt tudjuk, hogy ez a büntetés jönni fog. Sokan közülünk nem egykönnyen beszélnek a Krisztus által való üdvösségről, mert nincsenek kellőképpen meggyőződve arról, hogy Krisztuson kívül viszont kárhozat van.
Nincs az Ószövetségnek még egy olyan könyve, amelyi
2020-01-15 15:05:58
velemenyezd: Novák Katalin: a néppártnak meg kell erősítenie jobbközép elköteleződését
közölte Novák Katalin.
Mindebben "nagyon számítunk német szövetségeseinkre, hiszen Németországban is szükség van egy józan hangra és egy jobbközép politikai erőtérre", amelyben nemcsak beszélnek, hanem tesznek is a hazáért, a családért, a biztonságért - mondta.
"Reméljük, hogy az EPP alkalmas lesz a klasszikus jobbközép és keresztény értékek védelmére és képviseletére a
2020-01-13 22:52:13
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kovács Zoltán, Novák Katalin, Theresa May, Egyesült Királyság, Biegelbauer Pál, Arató Gergely, Gyurcsány Ferenc, Pátkai Ádám Sándor, Győrffy-Villám Zsombor, Laczkó Dezső Múzeumban, Veszprémi Művész Céh, Csikász Galériában, Frenák Pál Társulat, Csütörtökön, László Gizella, roma gyerekeket, európai liberálisok, bölcsesség kezdete, akadálytalan kereskedelem, magyar kultúra, kard ölni, nehéz sorsú, oktatásuk során, tervek Európa, magyar emberek, tudás ellentéte,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.