Belépés
pacsakute: Egy pohár bor jó hatásairól
soha nem isznak alkoholt, nagyobb eséllyel esnek áldozatul ennek a betegségnek, mint azok, akik esténként egy kevés vörösbort kortyolgatnak.

A vörösbor még boldoggá is tehet
2020-03-30 22:54:31
kalmanpiroska: A királyság és a szenvedés
Ezt nem lehet kikerülni, és nem szabad előle kitérni. Miért elkerülhetetlen számunkra a szenvedés?
1. Feltétlenül a Sátán céltáblái leszünk. Minden ördögi eszközzel megpróbál majd bennünket eltántorítani Krisztustól.
2. Jézus nevének a pártjára állunk. Ezért megvetnek, kigúnyolnak és üldöznek majd embertársaink - gyakran azok, akik a legközelebb vannak hozzánk.
2020-03-30 20:14:19
maroka: 5. nagyböjti hét hétfő 03.30
megfürödhessem."
Amikor a szolgálók elmentek, a két vén felugrott és odafutott hozzá. Mindjárt azzal kezdték: ,,A kertajtó most zárva van, nem láthat minket senki sem: Ég bennünk a vágy. Engedj tehát nekünk, és légy a miénk! Különben tanúbizonyságot teszünk ellened, hogy itt volt veled egy ifjú, azért küldted el szolgálóidat."
Zsuzsanna felsóhajtott: 
2020-03-30 07:24:39
lilagondolatok: Dr. Shiva Ayyadurai: Az igazság a koronavírusról
elszabadult immunrendszer a tüdőt kezdi támadni és ezért alakul ki a súlyos tüdőgyulladás. Ez a citokinvihar.

Azaz, hangsúlyozza újra és újra a professzor, nem a vírus öl meg bennünket, hanem a saját rosszul működő immunrendszerünk.
Példaként elmondja, hogy a nyugati ember táplálkozásában rengeteg cukor van. Ez elősegíti a kandida és más gombák elszaporodását a sze
2020-03-29 10:29:34
maroka: Árvai Feri atya megszívlelendő gondolatatai a mai nehéz idők
valóság, - meghalt, itt hagyott az, akit nagyon szerettünk.
A testünk is összerándul és feltör belőlünk a sírás, és könnyeink patakjai nem akarnak elállni. .......Aztán csend lesz bennünk, a könnyeink elapadnak és magunk elé nézve tesszük fel magunknak a kérdést: - Hogyan....fogok...élni...nélküled!
És egyszer csak erősek leszünk, nem is tudjuk honnét
2020-03-29 08:48:50
maroka: Nagyböjt 5. vasárnap 03.29
hatalma. Mind a tanítványok, mind pedig Márta értetlenségéből levonhatjuk azt a tanulságot: Jézus szavainak és cselekedeteinek megértése nem könnyű számunkra, mert ő olyan területre visz bennünket, ahol nincsenek bizonyosságok, ez már a hit világa.
Jézus lelkiállapotát így írja le az evangélista: a lelke mélyéig megrendült és megindult, majd pedig könnyekre fakadt. Ekkor kéri
2020-03-29 07:56:33
menusgabor: A járvány legyűrte a globalizmust
elszeparálódtunk egymástól, nem érintkezhetünk mindenkivel, akiket szeretünk, tehát megszűnik a testi érintkezés. Most mutatkozik meg, hogy a fizikai-testi kapcsolat híján mi az, ami valóban összetart bennünket, embertől emberig. Ami az államok között a kölcsönös érdekeken alapuló együttműködés, az államokon belül a nemzeti identitás, az az emberek között nem más, mint a szeretet.
2020-03-28 22:45:23
menusgabor: A járvány legyűrte a globalizmust
elszeparálódtunk egymástól, nem érintkezhetünk mindenkivel, akiket szeretünk, tehát megszűnik a testi érintkezés. Most mutatkozik meg, hogy a fizikai-testi kapcsolat híján mi az, ami valóban összetart bennünket, embertől emberig. Ami az államok között a kölcsönös érdekeken alapuló együttműködés, az államokon belül a nemzeti identitás, az az emberek között nem más, mint a szeretet.
2020-03-28 22:44:56
koszegimarika: Az anyák olyanok, hogy maminak szólítjuk őket
nevünket, az első nyújtózkodást megelőző rebbenésünkre az anyák is rebbennek, elrebbennek, vissza abba az életükbe, amelybe nincs belátásunk, árnyékos vidék, és amely ig
2020-03-28 20:32:18
maroka: A kereszt átölelése azt jelenti, ...03..28
erejéből előre jutni, hanem csakis együttesen.
A kereszt átölelése azt jelenti, hogy bátorságra lelünk mindannak az átöleléséhez, ami jelen korunkban idegenkedést, visszatetszést kelt bennünk... Ha átöleljük az Urat, akkor a reményt öleljük át: íme, a hit ereje, amely megszabadít a félelemtől és reménnyel ajándékoz meg minket.
Ferenc pápa pénteken imát vezetett és rendkí
2020-03-28 18:28:08
eva6: Aranyosi Ervin: Esély a holnapra
emelkednünk,
hiszen MAG-ok vagyunk, lassan ki kell kelnünk!
Kell, hogy a világunk virágba boruljon,
a lehúzó sötét egy mély kútba hulljon!
Engedjük Napunkat szétáradni bennünk,
s nem is kell mást tennünk, csak szívből szeretnünk,
megértő szemekkel nézni világunkra,
és büszkének lenni teremtő magunkra!
Hinni a holnapban, egy fényes jövőben,
2020-03-28 11:38:47
maroka: Ferenc pápa rendkívüli Urbi et Orbi áldása a járvány idején
mindannyiunk javára. Az imádság és a csöndes szolgálat: ezek a mi győztes fegyvereink.
,,Miért féltek ennyire? Még mindig nincs bennetek hit?" A hit kezdete az, ha tudatosul bennünk: rászorulunk az üdvösségre. Nem vagyunk elégségesek önmagunknak, egyedül elsüllyedünk: szükségünk van az Úrra, ahogyan a régi hajósoknak szükségük volt a csillagokra. Hívjuk meg Jézust
2020-03-27 20:27:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Shiva Ayyadurai, Árvai Feri, Aranyosi Ervin, Engedjük Napunkat, járvány legyűrte, anyák olyanok, kereszt átölelése, járvány idején, kevés vörösbort, pártjára állunk, legközelebb vannak, szolgálók elmentek, kertajtó most, tüdőt kezdi, súlyos tüdőgyulladás, saját rosszul, nyugati ember, könnyeink elapadnak, lelke mélyéig, testi érintkezés, fizikai-testi kapcsolat, államok között, kölcsönös érdekeken, államokon belül, nemzeti identitás, első nyújtózkodást,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.