Belépés
piroska0101: Finom falatok
megsósom és borsozom, ujjammal meglazítom tetejükön a bőrt, és betömöm alàjuk a kolbàszos krémet.Egy sütőtàl aljàn szétkenek 1 ek olajat.
Belepakolom a húsdarabokat, megkenem 1 ek olajjal, és miutàn letakartam a tàlat alufóliàval, beteszem a forró sütőbe.
25 percig fólia alatt, 10 percig nélküle pírítom a pecsenyéket.|
2017-10-26 17:02:23
piroska0101: Finom falatok!
megsósom és borsozom, ujjammal meglazítom tetejükön a bőrt, és betömöm alàjuk a kolbàszos krémet.Egy sütőtàl aljàn szétkenek 1 ek olajat.
Belepakolom a húsdarabokat, megkenem 1 ek olajjal, és miutàn letakartam a tàlat alufóliàval, beteszem a forró sütőbe.
25 percig fólia alatt, 10 percig nélküle pírítom a pecsenyéket.|
2015-08-31 17:27:21
taltos1: Gazdaságosan, finomat, krumpliból
őrölt bors


Elkészítés: A hagymát felkockázom, a fokhagymát összenyomom, és kis olajon megpirítom. Liszttel beszórom, felöntöm, a megpucolt krumplikat felkockázom, és belepakolom a levesbe. Sózom, fűszerezem és hagyom főni. Mikor megfőtt a krumpli, nyomóval összetöröm, tejszínnel sűrítem, és az előre lepirított szalonnát belezúdítom. Keverek még rajta egyet, és t
2015-02-02 23:56:51
szilnora: Kakaós csiga
a kakaóporos tésztát, hogy egy \"rolád\" formát kapjak.
Vízbe áztatott késsel ujjnyi vastag szeleteket vágok és Rama margarinnal kikent, lisztezett tepsibe egye
2014-08-12 21:57:38
taltos1: Húsos babpörkölt
aranyat, majoránnát, babérlevelet, sózom, borsozom, jól átkeverem, felöntöm a vörösbor felével. Félórányit így főzöm, nem forralom, csak gyöngyöztetem.

Az idő elteltével belepakolom a húst, felöntöm annyi vízzel, esetleg húslével, hogy éppen ellepje, hozzáadom a maradék bort is, lassú tűzön készre főzöm. Akkor az igazi, ha a hús és a bab is szétomlik a szájban kóstolásk
2014-02-19 23:03:27
ibolya58: cukrozott alma!
előtte héjától megtisztitott mandulát is rakok mellé.
másnap a vaniliát és a szegfűszeget is belerakom és kb : 20 percig fözöm .
az üvegeket kiforrázom , az almákat , mandulá belepakolom , a lét ráöntöm , majd lezárom az üveget.
az üvegeket fejre állitom pár percre, s utána a végleges helyére pakolom .
2013-01-30 13:45:00
ibolya58: ecetes vegyes savanyúság !
mustármag
2-3 rúd szárított kapor
egyes cseresznye levél elkészitése:
a zöldségeket feladarabolom különböző méretűre, megmosom alaposan .
gusztusosan belepakolom az üvegekbe.
elkészitem a felöntőlét, mekegvizből / 1 liter viz+ 1 ek. só+1 ek. cukor / mustármag, kapor, torma keverékéből.
ráöntöm az üvegekre, majd 1-2 órát hagyom
2012-11-14 11:29:01
kovacs_zsoka: Fincsi rakott kelkáposzta recept
megsózom és lefedve megpárolom. A kelkáposztát leszűröm, a pörköltbe keverek egy jó decinyi tejfölt, és jöhet az összerakás. Egy tűzálló tálat picit kiolajozok, majd a kelkáposzta felét belepakolom. Erre jön a rizs, majd a tejfölös hús. Befedem a maradék kelkáposztával, és alaposan megöntözöm a tejföllel, amibe egy kevés ételízesítőt keverek. Megszórom egy evőkanálnyi zsemlemorzsá
2012-06-10 15:48:01
xamada: Csülkös bableves
szalonna
3evőkanál liszt
zellergumó
1db paradicsom egészbenA csülköt és a babot előző este beáztatom.
Másnap egy jó nagy fazékba felteszem főni a csülköt, teatojásba belepakolom a fokhagymát a babérlevelet, a zöldség zöldjét és és a borsot. Félpuhára főzöm a csülköt a teatojással együtt.

Ekkor jöhetnek a só, a zöldségek és a bab. Ka
2012-03-01 23:12:52
horvathnemagdi: Trifle, az angol krémdesszert
keverem, majd a krémhez hozzáadom a reszelt citromhéjat is. A fehérjéket fél citrom levével kemény habbá verem, és szintén a krémhez adom. A babapiskótákat óvatosan megáztatom a likőrben, belepakolom a tál aljába, majd ráhalmozom a krémem egyharmadát. Ezután újabb áztatott piskótaréteg következik, jön a krém, majd még egy adag piskóta, és zárásként újra krém. A tetejét megszórom r
2011-06-04 09:38:10
1vargaildyko: HALÉTEL AJÁNLAT a MAI NAPRA:
fuszerezem a halat. az edeskomeny, vanilia pl nagyon jol mukodik! a fokhagymat en nagyo
2011-05-27 11:23:54
horvathnemagdi: Húsos babpörkölt
aranyat, majoránnát, babérlevelet, sózom, borsozom, jól átkeverem, felöntöm a vörösbor felével. Félórányit így főzöm, nem forralom, csak gyöngyöztetem.

Az idő elteltével belepakolom a húst, felöntöm annyi vízzel, esetleg húslével, hogy éppen ellepje, hozzáadom a maradék bort is, lassú tűzön készre főzöm. Akkor az igazi, ha a hús és a bab is szétomlik a szájban kóstolásk
2011-01-25 22:10:34
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
HALÉTEL AJÁNLAT, angol krémdesszert, forró sütőbe, hagymát felkockázom, fokhagymát összenyomom, megpucolt krumplikat, előre lepirított, kakaóporos tésztát, vörösbor felével, maradék bort, szájban kóstolásk, üvegeket kiforrázom, üvegeket fejre, végleges helyére, zöldségeket feladarabolom, kelkáposztát leszűröm, pörköltbe keverek, tűzálló tálat, kelkáposzta felét, maradék kelkáposztával, kevés ételízesítőt, evőkanálnyi zsemlemorzsá, babot előző, zöldség zöldjét, teatojással együtt, krémhez hozzáadom,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.