Belépés
velemenyezd: Az amerikai kormányzat szigorúbb szabályozást vezet be a menedékkérők számára
közlemény leszögezte: a Mexikó felől az amerikai déli határokhoz érkező migránsoknak először egy biztonságos harmadik országban kell védelmet kérniük. "Egy idegen, aki belép, vagy megpróbál belépni az Egyesült Államokba a déli határokon, nem jogosult menedékre, ha korábban nem kért védelmet egy harmadik országban" - fogalmazott a kedden hatályba lépő szabályozás.
A döntés lén
2019-07-15 18:03:49
velemenyezd: Szijjártó Péter: Brüsszel nyíltan bátorítja az embercsempészetet
oldalára helyezkedik, vagy pedig Matteo Salvini olasz belügyminiszternek a magyar véleménnyel is egybehangzó álláspontjára, amely azt szorgalmazza, hogy Európába csak legálisan lehessen belépni.
A külgazdasági és külügyminiszter kijelentette, az embercsempészet, és az embercsempészeti tevékenységet folytató civil szervezetek támogatása azt válja ki, hogy újabb migrációs hullá
2019-07-15 16:42:05
velemenyezd: PM: egyre több magyar vállalkozás léphet be az amerikai piacokra
infokommunikációs technológiák, valamint a biotechnológia területén. A nemrég felavatott washingtoni Business, Promotion & Development Campus további támogatást fog nyújtani az amerikai piacra belépni szándékozó, innovatív magyar vállalatok számára - jelezte.
A pénzügyminiszter rámutatott: David Cornstein is komoly szerepet vállal a két ország vállalati kapcsolatainak fejlesz
2019-07-15 14:41:44
velemenyezd: Amír Perecet választották az izraeli Munkapárt élére a parlamenti választásokra készülve
készülve Ehud Barak is pártot alapított, amely szintén a baloldali és a centrista szavazótábort kívánja megszólítani. Barak kedden bejelentette, hogy semmilyen körülmények között sem fog belépni egy Benjámin Netanjahu vezette kormánykoalícióba.
Izraelben a pártok a szeptember 17-re kiírt következő előrehozott választásokra készülnek, miután az április 9-i előrehozott választá
2019-07-02 23:02:16
velemenyezd: Magyar vállalkozások amerikai piacra lépését segítő központ nyílt Washingtonban
nagykövetség épületkomplexumának egyik létesítményében nyílt meg. Szálláslehetőséget, logisztikai ellátást nyújt és gazdasági szakemberek gyakorlati segítségét kínálja az amerikai piacra belépni szándékozó magyar startupoknak és általában vállalkozóknak.
A központot a budapesti Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM)
2019-06-13 08:10:52
velemenyezd: Salvini szerint a bevándorlók integrálása csak az illegális migráció megállításával biztosítható
érkező és "jó szándékú" bevándorlókat testvéreinek tartja. Hozzátette, Olaszországba azonban nem lehet többé hajóval megérkezni, "amíg én vagyok a belügyminiszter csak engedéllyel lehet belépni Olaszországba, ha nincs engedély, nincsen belépés".
Matteo Salvini emlékeztetett, hogy az EP választások előtti vasárnap, május 18-án a milánói dóm előtti térre várja az olaszokat egy
2019-05-03 14:31:36
velemenyezd: Labdarúgó NB I - A Budapest Parkban ünnepli a bajnoki címet a Ferencváros
tartalmakkal hangolnak. A közös meccsnézés és az ünneplés után 22 órától dj-k szórakoztatják az érdeklődőket az ingyenes rendezvényen, amelyre Fradi-kártyával és fényképes igazolvánnyal lehet belépni, a 18 éven aluliak viszont csak felnőtt kísérettel vehetnek részt rajta.
A zöld-fehérek három fordulóval a zárás előtt megszerezték a bajnoki címet, a 120 éves ferencvárosi egyes
2019-05-02 14:03:13
maroka: Szerda húsvét nyolcadában 04.24
születése óta béna ember, akit naponta elhoztak, és letettek a templom úgynevezett Ékes-kapujánál, hogy alamizsnát kéregessen a templomba menőktől. Meglátta Pétert és Jánost, akik éppen belépni készültek a templomba, és alamizsnát kért tőlük.
Péter Jánossal együtt rátekintett, és megszólította: ,,Nézz ránk! Erre feléjük fordult abban a reményben, hogy kap tőlük valamit.
2019-04-25 12:37:48
velemenyezd: Az EJEB meghallgatást tartott egy szíriai család elutasított humanitárius vízumkérelme ügyében
Európai Bíróság még 2017-ben kimondta, az uniós tagállamok nem kötelesek humanitárius vízum
2019-04-24 20:44:17
kalmanpiroska: Nincsen fizikai gyógymód
képes megmenteni. Csupán a Szentlélek természetfeletti munkája képes meggyógyítani a némán szenvedő, sérült és összetört szívet. Nem nagyon léteznek azonnali megoldások.
Istennek kell belépnie és átvennie az irányítást. A szakadék szélén kell megragadnia az életünket, Ő nyújtja felénk szerető karjait, hogy a fájdalmakkal teli testet és elmét védelmébe és gondoskodásába vegye.
2019-04-20 20:47:42
wob: Ujjongjunk a reményben
" maci a málnásban ".
Lehet úgy indukál neki, mint a fürdő betegei :várva, hogy a viz megmozduljon, a viz, amely bensődből forrásozik, de nem mozdult semmit. Vagy nem tudtál időben belépni. És már harmincnyolc éve (vagy csak 28 napja ? )ott ülsz és vársz. Mégis, amikor a viz megmozdulására nem tudunk, nem akarunk, nem vagyunk képesek reagálni, lehet, hogy a legváratlanabb pil
2019-04-02 19:11:15
koszegimarika: Bolond április Itt kopog az ajtón s vidáman bekacsint
Bolond április

Itt kopog az ajtón s vidáman bekacsint
készül már belépni bolondos április,
zsákjában sok móka vidám kacagás
nem is hiányzott már innen semmi más.
Hoz majd szelet bolond lyukból összekuszálót
fest az égre fényes napot bőven ragyogót,
ám a reggel hideg lehet ha elalszik ő
lesz majd ezért sok felhő és szemergő eső,
dél
2019-04-01 17:41:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szijjártó Péter, Amír Perecet, Labdarúgó NB, Budapest Parkban, Egyesült Államokba, Matteo Salvini, Development Campus, David Cornstein, Ehud Barak, Benjámin Netanjahu, Technológiai Minisztérium, Meglátta Pétert, Péter Jánossal, Európai Bíróság, amerikai kormányzat, menedékkérők számára, amerikai piacokra, izraeli Munkapárt, parlamenti választásokra, bevándorlók integrálása, illegális migráció, bajnoki címet, szíriai család, amerikai déli, biztonságos harmadik, déli határokon,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.