Belépés
pacsakute: Szívünk egészségéért
és a gyulladás csökkentésében is. A magnézium vérnyomást is csökkent, javítja az inzulinrezisztenciát és csökkenti a szívroham kockázatát is.

A foláttal kapcsolatban bebizonyosodott, hogy csökkenti a szívroham és a stroke kockázatait azoknál az embereknél, akik magas vérnyomásban szenvednek.

A D-vitamin a csontok védelmével, az energia növelésével és az inzul
2023-06-05 15:13:01
menusgabor: Novus ordo seclorum - Az új világrend
pénzhatalom intézményeinek az együttműködését az új világrend kialakításában és egy szinkretikus világvallás elterjesztésében. Ez annál is fontosabb kutatási terület, mert több esetben is bebizonyosodott, hogy az intézményesült pénzhatalom, a titkos társaságok és a különböző szabadkőműves irányzatok legfelsőbb vezetői perszonáluniót alkotnak. Sok hasznos ismerettel gyarapítaná tud
2023-05-13 21:45:09
pacsakute: A pitypang előnyeiről
krónikus betegségek, mint például a szívbetegség, a cukorbetegség és a daganatos megbetegedések.

A pitypang bioaktív vegyületeket is tartalmaz, amelyekkel kapcsolatban bebizonyosodott, hogy eredményesen csökkentik a vércukorszintet.

Kutatások igazolják, hogy a pitypang rendszeres fogyasztása nagyon hatékony a magas koleszterinszint csökkentésében is.
2023-04-28 08:21:39
pacsakute: A pitypanggyökér előnyeiről
tüdőbetegségek kezelésére is. Mutatjuk is, hogy mi mindenre jó a pitypanggyökér és miért ne gyomnövényként tekintsünk erre a gyógynövényre.

A pitypang gyökerével kapcsolatban bebizonyosodott, hogy akár a máj károsodását is kivédheti és gyógyíthatja. Kalciumot, vasat és A-vitamint tartalmaz, amely tápanyagok kulcsfontosságúak a máj állapotának javításához.

A p
2023-04-11 15:39:55
pacsakute: Miért van szükségünk niacinra?
hatást gyakorol.

A magas koleszterinszint, pontosabban a magas LDL-koleszterin-szint oka lehet a szívinfarktus és a stroke kialakulásának, azonban a niacinnal kapcsolatban bebizonyosodott, hogy csökkenteni képes a rossz, azaz az LDL-koleszterin-szintet, viszont segíthet a HDL-koleszterin-szint növelésében.

A niacinnal kapcsolatban az is bebizonyosodott, hogy
2023-04-07 20:13:55
pacsakute: A bogyós gyümölcsök előnyeiről
zsírmájbetegség kialakulásának a kockázatait.

A cseresznye is bogyós gyümölcsnek számít. Magas kvercetin- és ellagsavtartalommal rendelkezik, amelyekkel kapcsolatban bebizonyosodott, hogy megállítják a sejtekben a rákot okozó mutációkat. Olyan antioxidáns flavonoidokban is gazdag, amelyek elősegítik a sejtek és a szövetek növekedését. Magas a bioflavonoidtartalma is, am
2023-03-19 21:31:55
pacsakute: Koriander csökkenti a vércukorszintet és koleszterinszintet
hatásai.

Számos kutatás igazolta, hogy a gyógynövény és a gyógynövényből készült kivonatok mennyire hatékonyak a szívbetegségek megelőzésében.

A kutatások során az is bebizonyosodott, hogy a gyógynövény az agy egészségére és az emésztésre is pozitív hatást gyakorol, és segít fenntartani a bélrendszer egészségét is.

A koriander nagy mennyiségben tar
2023-03-16 21:27:47
pacsakute: 3 fűszer, amely segíthet, ha betegek vagyunk
rendszeres fogyasztása segít megakadályozni azoknak a fehérjéknek a lerakódását az agyban, amelyek az Alzheimer-kór kialakulásáért felelősek.

A fahéjjal kapcsolatban bebizonyosodott, hogy szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában, így akinek magas a vércukorszintje, de még nincs szüksége gyógyszerre vagy inzulinra, úgy mindenképpen először a fahéjat próbálja ki,
2023-02-22 19:36:58
pacsakute: A légszennyezettség veszélyezteti a tüdő egészségét
nagyobb városokban fokozottabb a légszennyezettség kialakulásának az esélye, mint például vidéken. Betegségek, amelyeket a légszennyezés okozhat: COPD és asztma.

Amióta bebizonyosodott, hogy a tüdőrák és a dohányzás között szoros összefüggés van, igazából nem is nagyon vizsgálják, hogy mi is lehet még az oka a tüdőráknak, azaz milyen kockázati tényezői vannak még a bete
2023-02-21 22:33:32
pacsakute: Az antioxidánsokban bővelkedő kapribogyó pozitív hatásai
- mint ahogyan a neve is mutatja - gyulladást jelent az ízületekben. Ez a gyulladás azonban idővel tönkre is teheti a porcokat. A kapribogyó-kivonattal kapcsolatban bebizonyosodott, hogy képes csökkenteni a szervezetben a prosztaglandinokat és a szabad gyököket is. Ezzel a hatással pedig enyhíteni tudja más gyulladásos állapotok, például a köszvény tüneteit is.
2023-02-16 08:39:43
pacsakute: A karotinoidokban bővelkedő bazsalikom
elengedhetetlen a látáshoz, de másban is van szerepe, mégpedig az egészséges nyálkahártyát tudja biztosítani és a bőr egészségét is segít fenntartani.

Az A-vitaminnal kapcsolatban bebizonyosodott, hogy nagyfokú védelmet biztosíthat a tüdőt és a szájüreget érintő rákos megbetegedésekkel szemben.

A bazsalikom, K-vitaminból is sokat tartalmaz, amely a véralvadás
2023-02-14 14:57:52
pacsakute: Az Alzheimer-kór
kialakulásának. A bogyós gyümölcsök kifejezetten pozitív hatással vannak az idősebb emberek agyi működésére és memóriájuk fokozására.

A kávéról, pontosabban a koffeinről is bebizonyosodott, hogy segíthet az Alzheimer-kór megelőzésében. Tanulmányok azt írták le, hogy a koffein idős személyeknél késleltetheti a demencia kialakulását. A koffein emellett csökkenti az agyban
2023-02-14 14:42:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
pitypang előnyeiről, pitypanggyökér előnyeiről, bogyós gyümölcsök, légszennyezettség veszélyezteti, tüdő egészségét, antioxidánsokban bővelkedő, karotinoidokban bővelkedő, gyulladás csökkentésében, magnézium vérnyomást, szívroham kockázatát, foláttal kapcsolatban, stroke kockázatait, csontok védelmével, energia növelésével, szinkretikus világvallás, intézményesült pénzhatalom, titkos társaságok, különböző szabadkőműves, daganatos megbetegedések, pitypang bioaktív, pitypang rendszeres, magas koleszterinszint, pitypang gyökerével, stroke kialakulásának, niacinnal kapcsolatban, rákot okozó,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.