Belépés
velemenyezd: NMHH: jogsértő volt az M1 hírolvasójának kommentárja, bírságot kapott az RTL Klub
Részletesen bemutatták a szoftvert, illetve egy a felhasználóikat érintő nyereményjátékot is megemlítettek, mindez pedig ellentétes a jogszabályokkal.
A Médiatanács a bírságok
2020-01-16 13:22:12
velemenyezd: NMHH: tovább szólhat a debreceni Campus Rádió
képest kevesebb szöveget, magyar zenét, közszolgálati műsort és ismétlést, több zenét, valamint túl hosszú reklámokat sugárzott egy vizsgált őszi adáshéten.
A testület a bírságok kisz
2020-01-09 09:11:30
velemenyezd: NMHH: bírságot szabott ki a médiatanács két rádióra
helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő, kisebbségi és közszolgálati műsort, valamint több zenét tett közzé.
A közlemény szerint a médiata
2019-12-20 10:11:36
velemenyezd: Megújította a médiatanács a baranyai Rádió 1 jogosultságát
helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és közszolgálati műsort, valamint több zenét és ismétlést tett közzé az általa vállaltaknál.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét - olvasható a közlemé
2019-12-05 10:41:20
velemenyezd: Rádiós pályázatokról és bírságokról döntött a médiatanács
21 órakor volt megtekinthető "15 éven aluliak számára nem ajánlott" besorolással, miközben 18-as karikával, csak 22 óra után lehetett volna adásban.
"A médiatanács a bírságok kiszab
2019-11-06 16:14:23
velemenyezd: Helytelen korhatár-besorolás miatt szabott ki bírságokat a médiatanács
kerülhettek volna adásba, mivel a bennük megjelenő, szexualitásra utaló elemek kedvezőtlenül befolyásolhatják az érintett korosztály személyiségfejlődését.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét - olvasható a közlem
2019-10-25 09:41:24
velemenyezd: Egy televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács
bírságot szabott ki a testület, amiért a rádió egy vizsgált júliusi adáshéten a vállaltnál kevesebb hírt és helyi közélettel foglalkozó műsort tett közzé.
A Médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét - tették hozzá.
2019-10-16 18:09:29
velemenyezd: NMHH: megbírságolták a terézvárosi rádiót
hírműsort, nemzetiségi és közszolgálati műsort tett közzé, ugyanakkor több zenét és ismétlést. Ezenkívül a rádió időnként egyáltalán nem sugárzott adást.
A médiatanács a bírságok kiszab
2019-09-18 12:51:14
velemenyezd: Több rádiónál és televíziónál is szabálytalanságokat talált a médiatanács
követelményeinek betartására, mert egy júniusi adáshéten kevesebb hírműsort, valamint több ismétlést tett közzé a megengedettnél.
A közlemény szerint a médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek minden körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét.
Tájékoztattak arról
2019-09-05 12:42:03
velemenyezd: Frekvenciapályázatokon hozott döntéseket, helyi televízióra szabott ki bírságot a médiatanács
kapcsolódott hálózatba a rádiós médiaszolgáltatással.
A médiatanács megállapította: a rádió szolgáltatójának nem volt tudomása a hálózatba kapcsolódásról.
A tanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét - köztük a szolgáltató által korábban elkövetett azonos tárgyú jogsértéseket - is figyelembe vé
2019-07-05 13:01:24
velemenyezd: Rádiós frekvenciákról is döntött a médiatanács
tilalma ellenére olyan, civileknek szóló hirdetést tett közzé, amely egy fegyvereket forgalmazó webáruház kínálatát, áruit népszerűsítette - tették hozzá.
A tanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét - köztük a szolgáltató által korábban elkövetett azonos tárgyú jogsértéseket - is figyelembe véve áll
2019-06-13 11:51:35
velemenyezd: NMHH: betartják a hírműsorok a bűncselekmények bemutatásáról szóló szabályt
kevesebb saját műsort és magyar zenét adott, mint amennyi a hatósági szerződésében szerepel -, továbbá több alkalommal nem a saját megnevezését használta.
A tanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét - köztük a szolgáltató által korábban elkövetett azonos tárgyú jogsértéseket - is figyelembe véve áll
2019-06-07 12:01:19
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Campus Rádió, debreceni Campus, baranyai Rádió, rádiót bírságolt, terézvárosi rádiót, bűncselekmények bemutatásáról, vizsgált őszi, bírságok kisz, helyi mindennapi, közlemény szerint, általa vállaltaknál, bírságok kiszabásakor, arányosság elve, ügyek összes, jogkövetkezmények adott, bírságok kiszab, bennük megjelenő, érintett korosztály, vizsgált júliusi, vállaltnál kevesebb, rádió időnként, júniusi adáshéten, ügyek minden, médiatanács megállapította, rádió szolgáltatójának, hálózatba kapcsolódásról,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.