Belépés
velemenyezd: Bírságokat szabott ki a médiatanács műsorkvóta-kötelezettségek megsértése miatt
adáshéten kevesebb helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsort tett közzé a szerződésben vállaltakhoz képest - tették hozzá.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét - áll a közleményben.
2020-07-30 10:21:23
velemenyezd: Bírságokat szabott ki a médiatanács több rádió szolgáltatójára
nézőket. Ilyet a törvény csak reklámblokkban engedélyez, a közvetlen népszerűsítést más műsorrészben, így műsorszámon belül nem teszi lehetővé - közölték.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét - olvasható a közlemé
2020-07-16 14:02:37
velemenyezd: Burkolt reklám miatt megbírságolta a médiatanács a TV2 szolgáltatóját
volt, amely ösztönözhette a nézőket a napilap megvásárlására, ezt pedig a törvény - reklámblokkon kívüli műsorrészben - nem teszi lehetővé".
Hozzáették: a médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét.
Kitértek arra: új
2020-07-09 10:22:00
velemenyezd: Médiatanács: újra szólhat az Európa Rádió Miskolcon
bírságot rótt ki a testület, és megtiltotta a jogsértő magatartást. A rádió szolgáltatójának nem volt tudomása a hálózatba kapcsolódásról.
Hangsúlyozták, a méd
2020-06-10 11:31:56
velemenyezd: NMHH: a Médiatanács közbenjárására kapott bírságot helytelen korhatár-besorolás miatt a Mozi+ szolgáltatója
januári ismétlésében a szponzorüzenetben az egyik támogató két telephelyének pontos megjelölésével burkolt reklámnak megfelelő tartalmat tett közzé.
A Médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét.
A román társhatóság,
2020-03-25 14:42:34
velemenyezd: Bírságot szabott ki a médiatanács egy rádióra
kevesebb szöveget, valamint közszolgálati és a helyi közélettel foglalkozó, a helyi közéletet segítő műsort sugárzott egy vizsgált januári adáshéten.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét - írták.
Tájékoztatta
2020-03-13 10:25:22
velemenyezd: A médiatanács vizsgálatot indít Niedermüller Péter kijelentése miatt
információk hangzottak el, ugyanis az intézmény szolgáltatásait olyan részletesen mutatták be, hogy ezzel a nézőket azok igénybevételére ösztönözhették.
A médiatanács a b
2020-03-05 11:51:49
velemenyezd: NMHH: jogsértő volt az M1 hírolvasójának kommentárja, bírságot kapott az RTL Klub
Részletesen bemutatták a szoftvert, illetve egy a felhasználóikat érintő nyereményjátékot is megemlítettek, mindez pedig ellentétes a jogszabályokkal.
A Médiatanács a bírságok
2020-01-16 13:22:12
velemenyezd: NMHH: tovább szólhat a debreceni Campus Rádió
képest kevesebb szöveget, magyar zenét, közszolgálati műsort és ismétlést, több zenét, valamint túl hosszú reklámokat sugárzott egy vizsgált őszi adáshéten.
A testület a bírságok kisz
2020-01-09 09:11:30
velemenyezd: NMHH: bírságot szabott ki a médiatanács két rádióra
helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő, kisebbségi és közszolgálati műsort, valamint több zenét tett közzé.
A közlemény szerint a médiata
2019-12-20 10:11:36
velemenyezd: Megújította a médiatanács a baranyai Rádió 1 jogosultságát
helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és közszolgálati műsort, valamint több zenét és ismétlést tett közzé az általa vállaltaknál.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét - olvasható a közlemé
2019-12-05 10:41:20
velemenyezd: Rádiós pályázatokról és bírságokról döntött a médiatanács
21 órakor volt megtekinthető "15 éven aluliak számára nem ajánlott" besorolással, miközben 18-as karikával, csak 22 óra után lehetett volna adásban.
"A médiatanács a bírságok kiszab
2019-11-06 16:14:23
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európa Rádió Miskolcon, Niedermüller Péter, Campus Rádió, médiatanács több, médiatanács vizsgálatot, debreceni Campus, baranyai Rádió, helyi mindennapi, szerződésben vállaltakhoz, bírságok kiszabásakor, arányosság elve, ügyek összes, jogkövetkezmények adott, törvény csak, közvetlen népszerűsítést, napilap megvásárlására, jogsértő magatartást, rádió szolgáltatójának, hálózatba kapcsolódásról, egyik támogató, román társhatóság, helyi közélettel, helyi közéletet, vizsgált januári, intézmény szolgáltatásait, nézőket azok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.