Belépés
velemenyezd: A horvát kormány visszaállítja a megemelt nyugdíjkorhatárt
keretében a vezető szakszervezetek április 27-én kezdtek aláírásgyűjtésbe a nyugdíjkorhatár visszaállítása érdekében. A népszavazás kiírásához legalább 373 ezer 568 embernek, a választójoggal bíró állampolgárok tíz százalékának támogatását kellett megszerezni, de végül ennél jóval több, a 700 ezret is meghaladó aláírást gyűjtöttek két hét alatt.
A horvát kormányfő jelezte, h
2019-09-19 13:01:50
velemenyezd: A Magyar Polgári Párt kizárta soraiból Gálfi Árpád székelyudvarhelyi polgármestert

A kizárásról az erdélyi magyar párt országos elnöksége egyhangú szavazással döntött Nyárádszeredán tartott ülésén. A testület kizárta a pártból Rákossy Botond Józsefet is, aki a Hargita megyei szervezet elnöki tisztségét töltötte be. A közlemény szerint a megyei elnök visszahívását a Hargita megyei küldöttek kezdeményezték.
"A legszigorúbb szankció alkalmazásának célja
2019-09-19 11:01:21
velemenyezd: Ökölvívó-vb - Hámori Ádám egyhangú pontozásos vereséggel búcsúzott
ellenfelét, aki azonban erővel jobban bírta a mérkőzést, igaz, az utolsó percben már szinte csak lefogni akarta a magyar öklözőt. Hámori nem tudott igazán jó akciót bemutatni, így búcsúzott: minden bíró Torresnek adta mindhárom menetet.
Kedden még egy magyar érdekeltségű mérkőzés lesz: az 57 kilósok nyolcaddöntőjében Gálos Roland a mongol Tsendbaatar Erdenebat ellen lép ringb
2019-09-17 15:51:35
velemenyezd: Jogerősen öt évre ítélték a lányát szándékosan leforrázó kiskunmajsai férfit

A táblabíróság életveszélyt okozó testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 41 éves vádlottat.
A férfi 2016 decemberétől lakott együtt kiskunmajsai házában élettársával, egy ötgyermekes asszonnyal. 2017. január 21-én a késő esti órákban - miután a gyerekek már lefeküdtek - a vádlott féltékenysége miatt veszekedni kezdett a nővel, akit többször megütött. Az a
2019-09-17 10:42:49
velemenyezd: Birkózó-vb - Lőrincz Tamás újra nyert, aranyéremért birkózhat
beleállt a csatába, így hatalmas küzdelem vette kezdetét. A harc elsősorban a szőnyeg közepén folyt, mindkét sportoló zártan birkózott, levédték a másikat, akcióra ezért nem volt esély. A bírók először Lőrinczet küldték le (0-1), aki a parterhelyzetet szépen kivédekezte, nem engedte, hogy eldobják, lefordult ellenfele kísérletéről, így hátránya minimális maradt a folytatásra.
2019-09-16 14:22:40
velemenyezd: Az amerikai legfelsőbb bíróság jóváhagyta a kormányzat migrációt korlátozó egyik intézkedését
keresztül érkeznek az Egyesült Államok határaihoz, nem jogosultak menedékkérelem benyújtására. A korlátozó intézkedés elsősorban a közép-amerikai államokból érkezőket sújtja.
A legfelsőbb bírósági döntés törvényesnek és jogszerűnek nyilvánította a kormányzati rendeletet, amely előírja, hogy a migránsoknak - mielőtt az Egyesült Államok határaihoz érnek -, először az útjukba es
2019-09-12 07:04:51
velemenyezd: Semjén: a kormány támogatja a magyar családi vállalkozásokat

Hangsúlyozta: Magyarország fejlődéshez szükség van a kormány jó gazdaságpolitikájára, az európai uniós forrásokra, a térségi, megyei, települési vezetők munkájára, de "mindez csak akkor működik", ha vannak elkötelezett, bátor, tehetséges emberek, akik képesek felépíteni egy céget és van víziójuk arról, miként lehet továbbfejleszteni.
Az Európai Unió a fejlesztési forráso
2019-09-10 19:02:34
velemenyezd: E-sport - A jövő hétvégén másodszor tartják meg a V4 Future Sports Festivalt

Bíró Balázs, az Egymillióan a magyar esportért Egyesület elnöke, az esemény főszervezője a keddi sajtótájékoztatón ismertette, hogy a program jövő pénteken egy e-sport konferenciával kezdődik, melynek a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda ad otthont. "A jövő sportja - a sport jövője" mottójú, a szakmának szóló rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
2019-09-10 13:22:36
velemenyezd: Bibliai héber nevet és tisztséget rejtő pecsétet találtak Jeruzsálemben
királyság legmagasabb tisztségét jelölte, ő állt az első helyen már Salamon király udvari helytartóinak sorában is.
Ezt a feladatot a Biblia számos, a királyságban jelentős befolyással bíró, a királyhoz közel álló emberre hivatkozva említi. A Királyok könyvében Abdihu viselte ezt a tisztséget Izrael királyságában, Ahab király uralkodása alatt, egyben Illés próféta idején.
2019-09-10 10:51:14
velemenyezd: Elindult Varga Csaba a világ 7. legmagasabb csúcsának megmászására

Bíró Dániel közleménye szerint Varga Csaba pótlólagos oxigén és a magashegyi teherhordók segítsége nélkül próbálja megmászni a csúcsot, és ha sikerrel jár, ez lesz az ötödik "nyolcezrese".
Az előző csúcssikere, a 8080 méter magas Hidden Peak megmászása volt, a mostoha körülmények között, hóviharban teljesített kihívás óta alig másfél hónap telt el - emelte ki Bíró Dániel
2019-09-07 17:42:05
lilagondolatok: Mosolyogtál már ma?
kukás: Szemét volt
A pék: Ebből nem sült ki semmi jó
A tolvaj: Nem lopta be magát a szívembe
A hajós: Rossz helyen kötöttem ki
A mezőgazdász: Nem aratott nálam sikert
A bíró: Elítéltem a külseje miatt
A postás: Próbálkoztam, de feladtam
A vadász: Bakot lőttem vele
A hegymászó: Nem juttatott el a csúcsra
A színész: Csak megjátszotta magá
2019-09-07 10:27:22
velemenyezd: Bocsánatkérésre kötelezte a cseh miniszterelnököt egy prágai bíróság

A kormányfőt Jana Filipová, az egyik tüntető jelentette fel személyiségi jogainak megsértésére hivatkozva. Az ítélet még nem jogerős, Babis a bírósági döntésre reagálva közölte, hogy fellebbezni fog.
"Azt állítani, hogy a tüntetőket lefizették, illetve megrendelték, megalázó és sértő, ezért ezen kijelentéseimért bocsánatot kérek" - egyebek között ezt a mondatot kellene
2019-09-06 13:41:51
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyar Polgári Párt, Gálfi Árpád, Hámori Ádám, Lőrincz Tamás, Future Sports Festivalt, Elindult Varga Csaba, Rákossy Botond Józsefet, Gálos Roland, Tsendbaatar Erdenebat, Egyesült Államok, Európai Unió, Bíró Balázs, Sofitel Budapest Chain Bridge, Bíró Dániel, Varga Csaba, Hidden Peak, Jana Filipová, horvát kormány, megemelt nyugdíjkorhatárt, lányát szándékosan, amerikai legfelsőbb, kormányzat migrációt, kormány támogatja, magyar családi, jövő hétvégén, cseh miniszterelnököt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.