Belépés
nagyuska: x
Amikor a piskóta megsül, rácsra teszem, hogy meghűljön. Ha kihült, akkor közepes méretű pogácsaszaggatóval szaggatom ki, majd félbevágom a "pogácsákat", s nyújtódeszkára teszem, egymás alá az azonos párokat. Így nem fognak keveredni. A tetejéket megmártom csokimázban.
Csokimáz: (ezt a mázt használom minden csokimázas sütimre)
igazából ezt még sosem dekáztam, így csak
2014-05-24 19:26:39
nagyuska: x
próbáltam. Kényelmi szempontból azonban leginkább kész bevonó csokit veszek, amit mikróban szoktam megolvasztani. )
cukrozott narancshéj
4 vastaghéjú narancs
a héj súlyával azonos cukor + 50g cukor és 1, 5 dl víz
Cukrozott narancshéjat csinálni,
: először is nagyon alaposan megmosom a narancsokat ( a jó vastag húsú, görög narancsot válaszd), él
2011-02-13 09:38:30
vilagitotorony: alma
Kényelmi szempontból azonban leginkább kész bevonó csokit veszek, amit mikróban szoktam megolvasztani. )

cukrozott narancshéj

4 vastaghéjú narancs
a héj súlyával azonos cukor + 50g cukor és 1, 5 dl vízCukrozott narancshéjat csinálni,
: először is nagyon alaposan megmosom a narancsokat ( a jó vastag húsú, görög narancsot válas
2009-12-04 01:46:49
grimilda: Sütemények
gyúródeszkára. A közepébe helyezzük a tojást. A kis darabokra szabdalt vajat vagy margarint rakjuk a kis halom köré. A hozzávalókat először egy nagykéssel dolgozzuk el, hogy ezáltal kisebb, azonos nagyságú darabkákat kapjunk. A kis darabokat ezután hideg kézzel gyorsan gyúrjuk össze. Ez a művelet ne tartson nagyon sokáig, mert különben a zsiradék felmelegszik, a tészt
2008-11-29 17:19:52
grimilda: A tartósítás
A tartósítás története dióhéjban

Őseink a leszedett bogyókat, gyümölcsöket napon szárították, majd jégverembe tették, hogy tovább tartósítsák azokat. A görögök és a rómaiak már mézben és mustban tartósították gyümölcseiket, sőt, a cukrozott gyümölcsök receptje is tőlük ered. A befőzve tartósítás alapját egy 18. századi francia cukrászmester teremtette meg azzal, hogy ráj
2008-11-29 16:53:53
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
piskóta megsül, azonos párokat, tetejéket megmártom, mázt használom, közepébe helyezzük, hozzávalókat el&otilde, nagykéssel dolgozzuk, zsiradék felmelegszik, tartósítás története, leszedett bogyókat, cukrozott gyümölcsök, befőzve tartósítás, nyújtódeszkára, gyümölcseiket, tartósították, gyúródeszkára, megolvasztani, cukrászmester, gyümölcsöket, felmelegszik, hozzávalókat, narancshéjat, csokimázban, szempontból, narancsokat, tartósítsák,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.