Belépés
eposz: Regresszió a megszállókról
momentumot az egészről.

Sz.N.: - Valóban csak a zárt populációkat kedvelik eme lények?

Doku nehézkesen válaszolt, jeléül annak, hogy igen mély rezgésfázisú síkkal azonosult.

Doku: - Mutass nekem Nándi egyetlen valódi egyiptomit, tiszta karolingot esetleg indiait. Kevés olyan faj van, amely megőrizte eredeti tisztaságát. A megszállók számára csakis
2019-01-11 21:23:45
kalmanpiroska: Isten igaz Bíró
Szentírás nem hagy kétséget afelől, hogy Isten az
2018-12-19 19:55:47
kalmanpiroska: Evangélizáció
vált velünk törékenységében, és kísértéseinknek is kitette magát. Az átlagemberekkel barátkozott, ők pedig lelkesen gyűltek köré. Mindenkit szívesen fogadott, és senkit sem került el. Azonosult bánatainkkal, bűneinkkel és halálunkkal. Másrészt, miközben minden aggály nélkül érintkezett a hozzánk hasonló emberekkel, sohasem áldozta fel és egyetlen pillanatra sem adta alább senkivel
2018-12-19 19:47:43
velemenyezd: Pálfi György: fiatalkori álmom volt egy Stanislaw Lem-regény megfilmesítése
fiúkarakter, aki ugyanúgy keresi az apját, ahogyan az apja kereste az űrből érkező üzenet küldőjét. "Ez a helyzet így egy földi szintet adott a történetnek, amellyel már én is tudtam személyesen azonosulni" - magyarázta.
Nem Lem művét adaptálták, hanem megírták a regény folytatását: a fiú történetét, aki az apján keresztül találkozik a regény témájával, a kutatással.
Ku
2018-12-19 10:11:20
kirscha: Szép napot mindenkinek!
ünnepeljék, másrészt a Romániában élő nemzeti kisebbségek, különösen a magyarok számára ez a nap nem ok az ünnepre, és nem jelképez egy olyan közös értéket, amellyel az ország minden lakója azonosulni tud.Bár a magyarok államiságuk elvesztéseként élték meg Erdély elcsatolását, úgy gondolom, kis népünk mégis hajlandó lenne egy kompromisszumos megoldásra, amennyiben teljesüljenek az
2018-12-01 09:02:49
maroka: A bölcs rabbi és a tükör
szolgálnia.
- Jézus, aki valóban az egész világmindenség abszolút és örökös Ura és királya, mégsem esik bele ebbe a csapdába. Jézus ,,alattvalóival", közülük is a legkisebbekkel azonosul. Nem különíti el érdekeiket az Ő érdekeitől, életüket a saját életétől, hanem mély sorsközösséget vállal velük, velünk.
Ő nem ,,fölöttünk", hanem ,,értünk̶
2018-11-26 10:39:49
maroka: A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevele Árpád-házi
Erzsébet bár mindössze 24 évet élt, számára ennyi idő elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy megértse és tettekre váltsa az evangélium tanítását.
Mi volt a titka? Elsősorban az, hogy lélekben azonosulni tudott az Úr Jézussal és így életre váltotta a Mester utolsó ítéletről szóló szavait: ,,Amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek" (Mt 25,40).
2018-11-18 14:15:12
kirscha: Szép napot mindenkinek!
vállalati kutatás riportjából való. 3000 éve vésték fel kőtáblákra az akkori "X generációsok" Babilonban. Semmi új nincs a Nap alatt!

Sokan a fent idézett véleménnyel tudnak azonosulni, ami nem csoda: az idősebb generáció évezredek óta ferde szemmel nézi az ifjabbak előretörését, ebben nincs változás 2017-ben sem. A faragott kőtábláktól néhány évszázaddal arrébb lapozva
2018-11-09 09:08:32
velemenyezd: Rendőrségi vizsgálat indult a brit Munkáspárton belüli antiszemita megnyilvánulások ügyében
rendkívül erőteljes bírálatokat megfogalmazó közös nyílt levelet tett közzé. A felhívás szerint Corbyn "a zsidó közösségekkel szemben ösztönösen ellenséges szélsőbaloldali világnézettel azonosult", barátjának tartja a zsidók ellen terrortámadásokat elkövető Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezetet, és részt vesz a milíciát támogató londoni demonstrációkon.
A levél szeri
2018-11-02 12:40:27
kalmanpiroska: Hit nélkül elveszünk
történet ajándék számunkra, erőt adó biztatás: higgyük, hogy Krisztus mindig segít. Hit nélkül reménytelen a szabadulás útja.
A mi bűneink is hosszú idő óta ránk telepedtek. Ebben azonosulni tudunk a vérfolyásos asszonnyal. És ahogy Jairusnak, a halott gyermek hívő atyjának is megmutatta Jézus a hatalmát, úgy nekünk is megmutatja, ha hisszük és kérjük.
Jézus a benne hívő
2018-10-29 14:50:00
eposz: Enneagram: Függelék
(lásd az Understanding the Enneagram 2. fejezetét). Ezen a szinten jelennek meg azok az egészséges szociális jellemzők, amelyeket a típus másokkal szemben fejez ki. Az ego még a 2. szinten azonosult bizonyos pozitív tulajdonságokkal, s most cselekvések révén próbálja megerősíteni azokat. Amíg a személyiség, az ego és a védelmi rendszerek is működnek, a személy nem válhat komolyabb
2018-10-26 20:49:34
bedmarika47: Az Aradi Vértanúkra emlékezünk !
ember,

fenntartásai és a magyar tisztek gyanakvása miatt elszenvedett sérelmei

ellenére a szabadságharc ügyéhez haláláig hű marad, esküjét nem hajlandó

megszegni, sőt, azonosul a szabadságharc céljaival.

1848 őszén a szerbek ellen harcol, az év végére alezredes. Végigküzdi a téli

és a tavaszi hadjáratot, április 26-tól a 7. ha
2018-10-06 13:03:55
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pálfi György, Stanislaw Lem-regény, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Aradi Vértanúkra, bölcs rabbi, brit Munkáspárton, zárt populációkat, megszállók számára, átlagemberekkel barátkozott, hozzánk hasonló, apja kereste, űrből érkező, földi szintet, regény folytatását, apján keresztül, regény témájával, magyarok számára, olyan közös, ország minden, magyarok államiságuk, kompromisszumos megoldásra, egész világmindenség, legkisebbekkel azonosul, saját életétől, evangélium tanítását, felhívás szerint,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.