Belépés
suzymama: A lélek kulcs 7. - Aura -
Az aura, spirituális, mentális, intellektuális, és az érzelmek szentélye. Teozófusok szerint létezik: egészségaura, életaura, karmikus-, és karakteraura, valamint spirituális aura. Az aurafotón ezek felismerhető. Az aura színei megmutatják a -személy vagy tárgy- mindenkori tulajdonságát.
Az aura rétegei
Első réteg az éteri test.
A fizikai testet körülölelő fin
2020-02-14 21:58:18
aurafoto: Auraworld Társkereső
Az auraworld társkereső működése!TALÁLD MEG TÁRSAD, AURAFOTÓN KERESZTÜL! HA A KÉT AURAFOTÓ EGYFORMA, BIZTOS JÓL VÁLASZTOTTÁL! MUTASD AZ AURÁD!

A párválasztás egy igazán különleges, izgalmas és a világon is egyedülálló módszere, az aurafotó segítségével történő személyiségelemzéses módszer! Ezt a módszert a pályaválasztás és a humáner
2010-08-16 04:44:54
aurafoto: Projekt az egézséges városért!
kitéve a különböző toxikus hatásoknak. Úgy látjuk, hogy vannak olyan témakörök, amikről kevesebb szó esik, ezért ezekre a témákra is rávilágítunk egy kötetlenebb ám mégis konkrét formában, aurafotón keresztül szemléltetve ezek hatásait, és a lehetséges megoldásokat.

A szmog, az olykor magas porkoncentráció mellet szólni kell az adó és átjátszó tornyok által keltett oly
2010-08-03 12:37:51
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Auraworld Társkereső, TALÁLD MEG TÁRSAD, AURAFOTÓN KERESZTÜL, AURAFOTÓ EGYFORMA, BIZTOS JÓL VÁLASZTOTTÁL, MUTASD AZ AURÁD, lélek kulcs, egézséges városért, érzelmek szentélye, aurafotón ezek, aura színei, aura rétegei, éteri test, fizikai testet, auraworld társkereső, igazán különleges, aurafotó segítségével, különböző toxikus, lehetséges megoldásokat, olykor magas, porkoncentráció, intellektuális, pályaválasztás, tulajdonságát, egészségaura, megoldásokat,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.