Belépés
velemenyezd: Gyopáros: a Magyar falu programra jövőre több mint 250 milliárd forint jut

Gyopáros Alpár elmondta, hogy tavaly 150 milliárd volt a keretösszege a programnak, idén pedig már biztos, hogy meghaladja a 200 milliárd forintot. A fejlesztésekkel az a cél, hogy a fiatalok, amikor arról döntenek, hogy falun vagy városban éljenek, ne életminőség, hanem életstílus között válasszanak.
A fejlesztések keretében a helyi életminőséget szeretnék javítani, óv
2020-07-11 12:51:39
velemenyezd: Átadták a Paks-Cece közötti út Fejér megyei szakaszát
fejlesztési és felújítási igazgatója közölte, hogy Cece belterületén a makadám rendszerű régi burkolatra új aszfaltréteg került, míg a megyehatárig futó külterületi szakaszra két új aszfaltréteget húzott a Strabag Építő Kft. és a Strabag Általános Építő Kft. alkotta konzorcium. Emellettkét kisebb híd is megújult a február vége és június eleje közötti kivitelezési időszakban.
2020-06-24 11:52:02
velemenyezd: Román miniszter: Biharban hamarabb készül el az autópálya a határ román oldalán, mint a magyarországin
autópályával találkozó romániai A3-as pálya határ melletti rövid szakaszán a múlt héten kezdték az aszfaltozást, és négy kilométeren mindkét forgalmi irányban le is tették az első aszfaltréteget.
Az építő Trameco SA, Vahostav SK, Drumuri Bihor SA, Drum Asfalt Srl, valamint az East Water Drillings SL társaságok által alkotott román-szlovák konzorcium képviselője elmondta, hog
2019-10-16 18:09:46
velemenyezd: Elkészült a Nyíregyházát nyugatról elkerülő út
északnyugati részén fekvő Nyírs
2019-10-02 20:12:04
velemenyezd: Felújították a Galyatetőre vezető út 1,8 kilométeres szakaszát

Új aszfaltréteget építettek az útra, és a Galya patak közelsége miatt a partfalat is megerősítették; a 175 millió forintos beruházást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) finanszírozták.
Becsó Zsolt (Fidesz) a térség országgyűlési képviselője kiemelte, hogy tíz éve sok probléma volt a térség közlekedési infrastruktúrájával, de az akkori "elszomor
2018-12-05 18:32:34
velemenyezd: Több mint kétmilliárd forintot fordítanak útfelújításra Kecskeméten
1,2 milliárd forintból valósul meg.
A várhatóan az év végéig tartó munkálatok keretében lemarják az aszfaltbu
2018-09-13 11:01:44
velemenyezd: Változik a forgalmi rend a Csömöri út felújítása miatt a XVI. kerületben
megfelelő vízelvezetés érdekében és parkolóhelyeket is kialakítanak.
Az iskolaszünetben kezdődő munkálatok során a Csömöri úti felüljáró mellett és alatt a buszfordulónál új aszfaltréteget raknak le és a teljes pályaszerkezet cseréje mellett szélesítik az utat mindkét oldalon.
A teljes szakaszon megújul majd a közvilágítás, a befüggesztett lámpák helyett a páratlan oldal
2018-05-03 16:02:54
velemenyezd: Megújult a Tiszaföldvár-Mezőtúr összekötő út 6,6 kilométeres szakasza

A munkálatok során felmarták az elöregedett kopóréteget, majd aszfaltréteget terítettek rá. A meglévő burkolat szélesítésére is szükség volt,megújultak az autóbuszmegállók, kijavították az árkokat, padkákat, átereszeket. Megújultak a jelzőtáblák és a szalagkorlátok.
A kivitelezési munkákat a vállalkozó - HK Konzorcium vezető tagjaként a HÓDÚT Kft. - műszaki ütemterv ala
2017-06-22 11:02:01
velemenyezd: Szombaton újabb szakaszon kezdődik meg a Róbert Károly körút felújítása
Árpád híd közötti szakaszának felújítása múlt szombaton kezdődött el, irányonként egy-egy sáv lezárásával. A várhatóan jövő nyárig tartó komplex rekonstrukció végére az útszakasz új aszfaltréteget kap, ahol szükséges, ott a teljes pályaszerkezet cseréjét elvégzik, kerékpárutat építenek, felújítják a járdákat, a gyalogátkelőhelyeket akadálymentesítik, megújul a közvilágítás, a bizt
2016-09-23 15:22:04
velemenyezd: Két nappal később kezdődik a Róbert Károly körút felújítása Budapesten
szerint a felújítással egy időben kerékpárút is épül, valamint megújul az Árpád híd pesti felhajtójánál a Népfürdő utcai és Esztergomi úti közúti híd is. Az érintett szakaszon új aszfaltréteget építenek, ahol szükséges, kicserélik a teljes pályaszerkezetet, és átépítik a szegélyeket és a kapubeállókat is.
Az átkelőhelyeket akadálymentessé alakítják át, megújul a közvilágítás,
2016-09-14 18:51:27
velemenyezd: Jövő héten elkezdődik a Róbert Károly körút felújítása
szerint a felújítással egy időben kerékpárút is épül, valamint megújul az Árpád híd pesti felhajtójánál a Népfürdő utcai és Esztergomi úti közúti híd is. Az érintett szakaszon új aszfaltréteget építenek, ahol szükséges, kicserélik a teljes pályaszerkezetet, és átépítik a szegélyeket és a kapubeállókat is.
Az átkelőhelyeket akadálymentessé alakítják át, megújul a közvilágítás,
2016-09-05 13:52:33
velemenyezd: Kétszer három sávosra bővült az M0-s autóút M1 és M7 autópályák közötti szakasza
bővítése. A forgalom a korábbi 2-szer 2 helyett mostantól az M3 autópálya és Győr irányába is 2-szer 3 sávon haladhat. A fejlesztés keretében a jobb oldali pálya is megerősített aszfaltréteget kapott.
A beruházás során átépítettek egy csomópontot, egy aluljárót és egy új felüljáró épült meg. A bal pálya teljes hosszán korszerűsítették a vadvédő kerítést. A Betonútépítő Zrt. 5
2015-11-28 07:06:46
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Róbert Károly, Gyopáros Alpár, Strabag Építő Kft, Strabag Általános Építő Kft, Trameco SA, Vahostav SK, Drumuri Bihor SA, Drum Asfalt Srl, East Water Drillings SL, Településfejlesztési Operatív Programból, Becsó Zsolt, HÓDÚT Kft, Betonútépítő Zrt, határ román, forgalmi rend, fejlesztések keretében, helyi életminőséget, makadám rendszerű, megyehatárig futó, február vége, múlt héten, első aszfaltréteget, építő Trameco, térség országgyűlési, térség közlekedési, iskolaszünetben kezdődő,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.