Belépés
velemenyezd: Alapítványokat ellenőrzött az ÁSZ

A közlemény szerint öt alapítvány minősült mindegyik ellenőrzött évben magas kockázatúnak a gazdálkodás összesített értékelése alapján, a hiányos számviteli szabályozás, valamint a beszámolókészítési kötelezettség teljesítésének elmulasztása miatt.
Az érintettek közül a Magyar-Amerikai Fulbright Alapítvány oktatási-kulturális csereprogramok megvalósítására, a Magyar Honv
2020-07-09 11:41:27
velemenyezd: Európa-konferencia - Orbán: az EU szükségleteire fókuszáló stratégiára van szükség
különbségeket tiszteletben tartják, elfogadják. Alapfeltételnek nevezte, hogy a közép-európaiaknak ne mondják meg, hogyan éljék az életüket.
A következő többéves uniós költségvetéssel kapcsolatban kifejtette: ez mindig sikertörténet volt az elmúlt 30 évben, mert bár sok vita övezte, mindig találtak olyan kompromisszumot, amely mindenkinek jó volt. Most is ilyen kompromisszumr
2020-07-08 12:42:17
velemenyezd: Újraindítás konferencia - Palkovics László: a hazai kutatás-fejlesztési rendszer jól működik
lehetőségei vannak a fejlődésre.
Jelezte, hogy az idén 85 milliárd forint áll rendelkezésre az egészségipari cégek támogatására.
A felsőoktatás intézményi modellváltásával kapcsolatban a miniszter hangsúlyozta, a magyar állam nem vonul ki a felsőoktatás finanszírozásából, az állam a fenntartó funkcióját vagyonkezelő alapítványok kuratóriumaira bízza.
A miniszter sz
2020-07-07 12:51:24
velemenyezd: Átadták a hódmezővásárhelyi kórháznak sérelemdíjukat a pernyertes hivatalvezetők
állapították meg, hogy Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester megsértette Juhász Tünde és Holubán Csilla jó hírnevét, amikor azt állította: az olasz szemét behozatali ügyével kapcsolatban a legfőbb ügyész emel vádat ellenük különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosságért.
Juhász Tünde szerint minden előzmény és valóságalap nélkül támadta meg őket a polgármester
2020-06-23 22:09:47
velemenyezd: Krónika: Romániában nem vált ki ellenérzéseket a német kisebbség németországi támogatása
Köztársaság költségvetéséből származó gazdasági támogatást nyújt a romániai német kisebbség számára. Erre azonban nemcsak a németek jogosultak, hanem "más nemzetiségű vállalkozók is, akik kapcsolatban állnak a német kisebbséggel" Fehér, Maros, Hargita, Kovászna, Brassó, Szeben és Hunyad megyében. A rövid tájékoztató szerint legfeljebb 35 ezer euró értékű projektek finanszírozhatók
2020-06-12 13:52:21
velemenyezd: Krónika 12. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem, napirend után)
fogalmazott. Párbeszéd: lejáratás zajlik az egyetem ellen
Tordai Bence (Párbeszéd) azzal kezdte, hogy az előtte felszólaló Arató Gergely mindent elmondott, amit ezzel a törvénnyel kapcsolatban el kell mondani.
A politikus elfogadhatatlannak tartotta azt az indoklást, hogy a változó kor igényeihez kell igazítani az egyetemi struktúrát.
Folyamatos l
2020-06-04 22:53:41
velemenyezd: Novák: minden eddiginél több gyermek vehet rész a napközis Erzsébet-táborokban
abban, hogy "egyszer majd a tettek is követik ezeket a szép szavakat."
Az iskolában erős
2020-06-03 11:22:56
velemenyezd: Koronavírus - Megtérítik az erasmusos diákok plusz költségeit
szeretnénk a magyar fiatalokat, ezért minimalizáljuk az adminisztratív terheket, a kiadásaikat pedig a lehető legnagyobb mértékben megtérítjük" - közölte.
Hozzátette: az alapítvány kapcsolatban van az érintett hallgatókkal, akik így minden fontos információt időben megkapnak.
Schanda Tamás felhívta a figyelmet arra is, a CEEPUS program keretében arra nyílik lehetőség, h
2020-05-29 14:51:58
velemenyezd: Tenger helyett vidékre vágynak a magyarok az idén egy elemzés szerint
pandémiás időszak a turizmust is fenekestül felforgatta. Az áprilisi adatok szerint a tavalyihoz képest kevesebb mint felére esett vissza az emberek internetes érdeklődése az utazásokkal kapcsolatban.
Egy négyezer felnőtt megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásból kiderült: a koronavírus járvány miatt a lakosság 43 százalékának hiúsult meg az idei évre ter
2020-05-24 07:04:44
velemenyezd: Koronavírus - Századvég: a magyarok többsége nem bízik a közösségi oldalakban és felismeri az álhíreket
politikai szereplők és külföldről finanszírozott NGO-k tevékenységének köszönhetően - két álhír is komoly nemzetközi visszhangot kapott Magyarország veszélyhelyzeti intézkedéseivel kapcsolatban: ezek az összeesküvés-elméletek (konteók) a kormánykritikus újságírók bebörtönzéséről, továbbá az Országgyűlés működésének felfüggesztéséről szóltak.
A felmérés kimutatta, hogy az elő
2020-05-16 11:31:59
velemenyezd: ITM: ideje volt, hogy új struktúrában működjenek a modellváltó egyetemek
Moholy-Nagy Művészeti Egyetemnek (MOME), a Neumann János Egyetemnek, a Soproni Egyetemnek és a Széchenyi István Egyetemnek - megvan a maga sajátossága.
A budapesti egyetemekkel kapcsolatban az egyedi képzési struktúrákat emelte ki: egyedül az Állatorvostudományi Egyetemen képeznek állatorvosokat, a MOME animációs képzései pedig nemzetiközi szinten is elismertek. A vidéki int
2020-05-12 09:11:32
velemenyezd: A Századvég visszautasítja a jogi szakértője elleni politikai vádakat
nemzetgazdasági kockázatot jelentenek Magyarországra és más nemzetállamokra. "Ugyanezt a véleményt fogalmaztuk meg a milliárdos nemzeti valutákat érintő, pénzügyi spekulációs tevékenységével kapcsolatban is" - áll kommünikéjükben.
Felidézték: ifjabb Lomnici Zoltán az M1 közszolgálati csatornán április 8-án azt nyilatkozta, hogy a feltárt jelek azt mutatják, külső támadás érte
2020-04-23 13:42:32
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Palkovics László, Filmművészeti Egyetem, Magyar-Amerikai Fulbright Alapítvány, Magyar Honv, Márki-Zay Péter, Juhász Tünde, Holubán Csilla, Tordai Bence, Arató Gergely, Schanda Tamás, Moholy-Nagy Művészeti Egyetemnek, Neumann János Egyetemnek, Soproni Egyetemnek, Széchenyi István Egyetemnek, Állatorvostudományi Egyetemen, Lomnici Zoltán, hódmezővásárhelyi kórháznak, pernyertes hivatalvezetők, német kisebbség, erasmusos diákok, elemzés szerint, magyarok többsége, közösségi oldalakban, modellváltó egyetemek, jogi szakértője, közlemény szerint,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.