Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Megalakult a Színházi Szolidaritási Alap
akiknek nincs állandó szerződésük "kőszínházi" vagy egyéb intézménnyel, az elkövetkezendő nehéz időszakra a lehetőségekhez mérten támogatást nyújtson - tájékoztatták az MTI-t hétfőn az alapítók: Kálomista Gábor, a Thália Színház ügyvezetője és Schell Judit, a teátrum művészeti vezetője.
Mint közölték, a Thália Színház vezetősége úgy döntött, hogy Színházi Szolidaritási Alapot
2020-03-17 07:05:26
maroka: A szenvedés enyhítésének háza
intézmény pedig azóta a sokszorosára nőtt, és már nemcsak kórház, de klinikák, kutatóintézetek, sőt, még egy öregek otthona is a központ részét képezi. A Szenvedés Enyhítésének Háza tehát az alapítók halálán túl is büszkén hirdeti az eltökéltség, az összefogás és az önzetlenség diadalát.
A fentiek fényében pedig igazán szimbolikus, hogy a kapucinus barát szentté avatását pont
2020-03-09 22:57:14
velemenyezd: Elsőként adták át a Kertész Imre és Kertész Magda emlékére alapított díjat
alapított díjat Kertész Imre november 9-i, 90. születésnapja alkalmából adták át. A 2016-ban elhunyt író és felesége is tagja volt a humanitárius tevékenységet folytató Rotary Clubnak.
Az alapítók célja a művészet és a kultúra rászoruló, rendkívüli tehetségeinek segítése, hogy ezzel tovább vigyék Kertész Imre és Magda szellemiségét.
A pénzügyi támogatással járó díjat éve
2019-11-09 14:21:25
velemenyezd: A felvidéki közös magyar érdekképviseletet szeretné létrehozni az Összefogás néven alakított mozgalom

A mozgalmat és annak céljait az alapítók közül ketten - Orosz Örs, a legnagyobb felvidéki magyar ifjúsági rendezvény, a Gombaszögi Nyári Tábor főszervezője és Mózes Szabolcs, a Pozsonyi Magyar Szakkollégium igazgatója - mutatták be.
"A mozgalomnak alapvetően az a célja, hogy a többfelé hasadt felvidéki magyar közéletet megpróbálja egyesíteni, mert ez az egyetlen útja a k
2019-09-03 14:22:11
velemenyezd: Csillagászati diákolimpiát rendeznek Keszthelyen

A Nemzetközi Csillagászati és Asztrofizikai Olimpia ötlete 2006-ban született meg Thaiföld, Indonézia, Irán, Kína és Lengyelország együttműködéséből. Az alapítók célja, hogy népszerűsítsék a csillagászatot és az asztrofizikát a fiatalok körében, valamint hogy elősegítsék a nemzetközi szakmai kapcsolatok kialakulását már fiatal korban is.
Az évek során a rendezvény mozgal
2019-07-30 10:38:40
velemenyezd: Krisna-völgyi búcsú lesz Somogyvámoson
központ, a biokertészet megtekintése, a templomi körséta, a tehénsimogató, és egyebek mellett az ökrösszekér-túra - hívták fel a figyelmet.
A Krisna-völgy 26 évvel ezelőtt jött létre. Az alapítók célja volt, hogy a hely egy békés atmoszféra megteremtésével fenntartható, környezettudatos gazdálkodással "követhető alternatívát nyújtson a mai rohanó világban".
A Krisna-völg
2019-07-07 09:11:08
velemenyezd: Európai civil együttműködési tanács alakult Budapesten
inkább távolodik a népfelség elvétől.
A tanácskozás zárónyilatkozat-tervezete szerint az EuCET az
2019-04-25 09:28:38
eposz: A Ku Klux Klán története
Rendje]).
A Ku Klux Klánt 1885 karácsonyán hívta életre a Konföderációs hadsereg 6 veteránja, Pulaski városában, Tennessee államban. Az alapítók névsora: John G. Lester százados, James R. Crowe őrnagy, John B. Kenedy, Calvin Jones, Richard R. Reed, és Frank O. McCord. Valamennyien jó
2019-03-27 07:38:11
velemenyezd: A magyar kultúra napja - Együttműködési megállapodást kötött a MANK és a megyei könyvtár Kecskeméten
és a magyar művészek közösségét.
Kiemelte: a Kecskeméti Alkotóház lépésről lépésre kezdi visszanyerni alapításkori súlyát és a ház falain belül folyó munka amellett, hogy méltó az alapítók életművéhez, a 21. század problémáira is folyamatosan reflektál - tette hozzá.
Tardy-Molnár Anna hangsúlyozta: a MANK és a megyei könyvtár együttműködésének célja a hazai és határon t
2019-01-22 19:03:28
velemenyezd: Sargentini-jelentés - Orbán: a Fidesz meg akarja reformálni az Európai Néppártot

A néppárttal kapcsolatban a kormányfő kifejtette: vissza kell találni az alapítók és Helmut Kohl által kijelölt útvonalra, értékekhez, bátorsághoz és karakterhez, hogy a keresztény-konzervatív megközelítésnek is legyen pártja az európai politikában, az ilyen gondolkodású embereknek is legyen képviselete Európában, "mert ma ilyen nincs".
Orbán Viktor úgy látja, az EPP baj
2018-09-11 19:13:33
zgfumag: Trafikbárók Budapesten: Vu Quy Duong már 92 nemzeti dohánybo
millió forint nyereséget értek el.abra baldaufek trafikjai.001A tiszteletbeli elnökhöz hasonlóan Krupp József és Breier László is a CBA-alapítók csoportjához tartoznak, és jelenleg is a CBA Kft. tulajdonos-ügyvezetői, akikhez az I. kerületben a Déli pályaudvar mellett lévő trafik köthető.

Ők összesen 29 trafikban érd
2018-04-05 21:06:38
velemenyezd: Megalakult az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége
áprilisi bejegyzését követően megkezdte működését a készpénzkímélő elektronikus fizetési szolgáltatást nyújtó társaságok érdekképviseleti feladatokat ellátó szakmai szervezete.
Az alapítók a Budapest Bank Zrt., a GIRO Zrt., a Magyar Posta Zrt., a Magyar Telekom Nyrt., az MKB Bank Zrt., az OTP Bank Nyrt., a Pénzjegynyomda Zrt., a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szerve
2017-07-05 12:32:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Színházi Szolidaritási Alap, Kertész Imre, Kertész Magda, Klux Klán, Európai Néppártot, Trafikbárók Budapesten, Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége, Kálomista Gábor, Thália Színház, Schell Judit, Színházi Szolidaritási Alapot, Szenvedés Enyhítésének Háza, Rotary Clubnak, Orosz Örs, Gombaszögi Nyári Tábor, Mózes Szabolcs, Pozsonyi Magyar Szakkollégium, Nemzetközi Csillagászati, Asztrofizikai Olimpia, Klux Klánt, John, James, Calvin Jones, Richard, Frank, Kecskeméti Alkotóház,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.