Belépés
velemenyezd: Átadták a Johannita Segítő Szolgálat gyermektáborának fejlesztéseit Terényben
a járműpark korszerűsítésével a testvérszervezetektől kapott régi autókat cserélték le. Mindemellett oktatási és elsősegélynyújtási eszközöket szereztek be.
Balla Mihály (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője a rendezvényen annak adott hangot, hogy szükség van azokra az értékekre, amelyek össze tudnak tartani egy közösséget, ezért "olyan szolgálatot is ünneplünk ma, ame
2019-12-05 14:22:09
velemenyezd: Április végéig lehet pályázni az Év tanyája díjra
minisztérium fontosnak tartja, hogy évről évre magas szintű elismerésben részesítse azokat az egyéni tanyagazdaságokat, amelyek a természeti környezettel összhangban, a tájba és az adott térség gazdasági és társadalmi szövetébe illeszkednek és jó mintául szolgálhatnak más tanyák számára.
Az idei kiírás szerint az agrártárca kiosztja "Az év tanyagazdasága" és "Az év hagyományő
2019-12-03 13:31:52
velemenyezd: Krónika 4. rész (interpellációk)
hogy mi állt a háttérben, és a mi a biztosítéka annak, hogy ilyen többet nem fordulhat elő. Úgy látta: sorra kerülnek a nyilvánosság elé aggasztó információk. Elég nagy katasztrófa, hogy a térség élővilágát folyamatosan felemészti a szennyezés, a Bene-patakból teljesen kipusztultak a halak, a patak vize rendszeresen szürkére színeződik és habzik - jegyezte meg.
Pogácsás Tibo
2019-12-02 17:42:45
velemenyezd: Átadták a megújult Insula Lutherana épületegyüttest Győrben
államtitkár úgy fogalmazott, az Insula Lutherana közepén álló Öregtemplomot "körülveszi az élet", hiszen a környező épületekben óvoda, iskola és szeretetotthon is működik.
Kara Ákos, a térség fideszes országgyűlési képviselője megköszönte a kormánynak, hogy kiemelt beruházásként tekintettek az Insula Lutherana felújítására. Beszédében egy új szeretetotthon építését is szorga
2019-12-01 15:21:24
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Gulyás: jelentősen nőtt a tiltott határátlépési kísérletek száma a szerb-magyar határon
a rendőrség. Az egyik egy 34 méteres alagút, Csongrád megyében, Ásotthalomnál volt, hatméteres szintkülönbséggel, a másik egy 21,7 méteres alagút Bács-Kiskun megyében, Csikéria település térségében.
Ezeket a határőrség lezárta, és biztosították, hogy a föld alatt se lehessen Magyarország területére bejutni - közölte.
Megjegyezte: a vajdasági magyar közösség több tagja,
2019-11-28 21:42:40
velemenyezd: Rekordnövekedés a harmadik negyedévben az európai okostelefon eladásokban

Nyolc százalékos növekedésével az európai piac nyújtotta a legjobb teljesítményt az idei harmadik negyedévben, megelőzve az ázsiai-csendes-óceáni térség hat százalékos piaci növekedését is. A forgalomnövekedés elsősorban a piacvezető dél-koreai Samsungnak volt köszönhető, amely az előző évinél 26 százalékkal több okostelefont értékesített.
Az értékesítési rangsorban más
2019-11-25 11:01:05
velemenyezd: Parragh: sokkal több lehetőségünk van, mint amit kihasználunk a magyar-horvát gazdasági kapcsolatokban
gazdasági kapcsolata Szlovákiával és Romániával "nagyságrendekkel jobban működik", mint Horvátországgal, kevés, ha ellátogatunk a tengerpartra - vélekedett a magyar és horvát határ menti térség önkormányzati és kamarai vezetői, fejlesztési szakemberei részvételével zajlott konferencián.
A kamarai elnök arról is beszélt, a magyar gazdaság mutatói ma kivétel nélkül Európa élvon
2019-11-22 19:11:03
velemenyezd: Krónika 15. rész (jogharmonizációs csomag)

Fidesz: fontos jogharmonizációs módosítás
Fontos jogharmonizációs módosításként említette a csomagot Bányai Gábor, a Fidesz vezérszónoka, kiemelve a járműellenőrzés rendszerének átalakítását éppúgy, mint a vasúti törvény uniós források hatékonyabb felhasználása érdekében javasolt módosítását.
A kormány elkötelezett a közlekedési-logisztikai infrastruktúra fejlesztés
2019-11-20 22:43:02
velemenyezd: Szíria - Lavrov: Ankara biztosította Moszkvát, hogy nem újítja fel offenzíváját
által terrorszervezetnek tekintett kurd milíciának ki kellett vonulnia Észak-Szíriában a határ menti sávból. Cavusoglu jelezte: amennyiben Törökország ily módon nem jut eredményre, és a térség "nem tisztul meg a terroristáktól", Ankara újraindítja a hadműveletet.
Az orosz külügyminiszter szerint az ankarai nagykövetet kedden úgy tájékoztatták, hogy félreértés történt, és törö
2019-11-20 13:41:25
velemenyezd: Matolcsy: kivételes korszakban, kivételes országban élünk
jutott el, amikor a korábbi hátrányokat előnnyé tudta változtatni. "Hátrányunk volt egyebek mellett, hogy a magyar nép több országban él, most igyekszünk kialakítani a Kárpát-medencében a térségek, a vállalkozások szoros együttműködését" - jelezte Matolcsy György.
Az MNB elnöke kiemelte: Budapesttel és vonzáskörzetével egy sikeres, 4 millió lakosú gazdasági, szellemi központo
2019-11-18 15:33:05
velemenyezd: A kárpátaljai magyarok szovjet lágerekbe hurcolására emlékeztek Szolyván
emléke előtt, és emlékezünk a szörnyű emberi sorstragédiákra" - tette hozzá.
Kárpátalja nemzetiségi és kulturális sokszínűségére utalva a politikus emlékeztetett arra, hogy ez jelenti a térség egyik legfontosabb értékét és gazdagságát, és jóllehet a határok és államok az elmúlt évszázad során ötször változtak, az emberek maradtak.
"Minden hatalmas megpróbáltatás és vesz
2019-11-16 17:11:38
velemenyezd: Krónika 8. rész (azonnali kérdések, napirend után)
tűzifa-támogatásokra kérdezett rá. Szerinte a kizárólag fával fűtők teljes mértékben kimaradtak a rezsicsökkentésből.
Ovádi Péter (Fidesz) a Bakonyexpó sikeréről számolt be, amely szerinte a térség legnagyobb őszi turisztikai eseménye. Szólt a magyar termék vásárlásának jelentőségéről.
Tapolczai Gergely (Fidesz) a tízéves jelnyelvi törvényről emlékezett meg, felszólalá
2019-11-11 16:51:50
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Johannita Segítő Szolgálat, Insula Lutherana, Balla Mihály, Pogácsás Tibo, Kara Ákos, Bányai Gábor, Matolcsy György, Ovádi Péter, Tapolczai Gergely, megújult Insula, tiltott határátlépési, szerb-magyar határon, harmadik negyedévben, európai okostelefon, magyar-horvát gazdasági, kárpátaljai magyarok, járműpark korszerűsítésével, térség országgyűlési, rendezvényen annak, egyéni tanyagazdaságokat, természeti környezettel, adott térség, idei kiírás, agrártárca kiosztja, biztosítéka annak, térség élővilágát,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.