Belépés
velemenyezd: AM-államtitkár: az élelmiszerbiztonság területén is nagy jelentőséggel bír az állatorvosok munkája
jól láthatóan eddig nem ismert kérdéseket szül a következő évtizedekben, amelyekre a jövő generációjának kell megadnia a szakmai és erkölcsi értelemben is megfelelő válaszokat.
Zsigó Róbert szerint az élet legfontosabb dolgait - az egészséget, a fiatalságot, a szabadságot - természetesnek érzi az ember, értéküket csak akkor becsüli meg, amikor a hiányukkal először találkozik.
2019-09-06 21:22:45
velemenyezd: Coop-Rally - Zsigó Róbert: a kormány egyik legfőbb célja, hogy az élelmiszeriparban a növekvő feldolgozottság m

Zsigó Róbert a hízott liba és kacsa feldolgozásával foglalkozó Integrál Zrt. által működtetett, 2017 októberében átadott hűtőháznál szervezett eseményen elmondta: a libapecsenye az ünnepi asztal része, a libamáj pedig ma már hungarikum, így minden magyar ember számára fontos az ágazat helyzete, a termékek piaci szereplése.
Emlékeztetett arra, hogy a jelenlegi sikereket n
2019-09-04 14:21:59
velemenyezd: Coop Rally - Idén 14. alkalommal indul el az élelmiszer-feldolgozás seregszemléje
magyar élelmiszer-kereskedelmi piacon évi mintegy 2 ezer milliárd forintot kitevő termékértékesítést, és a Coop-csoporttal együtt több mint 50 ezer munkavállalót képviselnek.
Zsigó Róbert elmondta, hogy a Coop Rally szakmai programja az elmúlt csaknem másfél évtizedben 111 kiváló magyar élelmiszeripari szereplő tevékenységét mutatta be a nagyközönségnek. A rendezvény jelentős
2019-09-03 14:02:18
velemenyezd: Július 1. - AM: megkezdődött a nyári ellenőrzés

A közleményben Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár az akcióval kapcsolatban kiemelte, hogy az idén fókuszba kerülnek a nyári fesztiválokon, vásárokon működő élelmiszerforgalmazó és vendéglátó létesítmények, valamint a mozgó egységek.
A szaktárca hangsúlyozza, az ellenőrzéskor kiemelt figyelmet fordítanak a nagy tömegeket megmozgató eseményeken é
2019-07-01 10:31:10
velemenyezd: Díjazták a legkiválóbb pálinkákat

Zsigó Róbert felidézte, a minisztérium még 2014-ben indította el a Nemzeti Pálinkakiválósági Programot, amelynek célja, hogy a magyarországi minőségi pálinkákat megismertesse bel- és külföldön egyaránt.
A pálinkafőzésben rejlő gazdasági potenciált mutatja, hogy a kereskedelmi főzdék által készített párlat mennyisége 2014-ben 723 ezer hektoliterfok volt, 2017-ben viszont
2019-06-19 19:30:05
velemenyezd: Krónika 4. rész (interpellációk)
bánatpénzt fizetnek nekik ezért.
Önök kizárólag néhány tucat Fidesz-kedvenc sztárborászt tömnek tele milliárdokkal és rájuk is szabják ezeket a törvényeket - fogalmazott.
Zsigó Róbert, a szaktárca államtitkára ezzel szemben az előremenekülés uniós forrásból finanszírozott eszközeként beszélt a zöldszüretről, hangsúlyozva, hogy a tavalyi volt az utóbbi tíz év legbőségeseb
2019-06-17 17:12:42
velemenyezd: AM: új védjegyrendszer garantálja az élelmiszerek kiváló minőségét
az arany fokozat elnyerésére további független - a termék élelmiszerbiztonságára, minőségére kiterjedő - vizsgálatok alapján nyílik majd lehetőség - ismertette az államtitkár.
Zsigó Róbert megjegyezte, hogy utóbbinál a szakemberek egy termékmustra során hasonlítják majd össze a vásárlók számára elérhető termékeket, alegjobban szereplő termékekkel lehet majd pályázni, és a véd
2019-06-12 16:13:40
velemenyezd: Interspar áruházat adtak át Tatán

Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára köszöntőjében elmondta, a Spar az egyetlen magyarországi lánc, amely saját húsüzemet és önálló hidegkonyhai üzemet működtet, így a termékek a lehető legrövidebb úton jutnak el a vásárlókhoz és ez "mind minőségi, mind élelmiszerbiztonsági szempontból üdvözlendő".
Hozzátette, a magyar korm
2019-06-05 14:32:00
velemenyezd: Szemléletformáló akciókkal készül az Agrárminisztérium az élelmiszerbiztonsági világnapra

Zsigó Róbert hozzátette, az akció részeként elkészült egy, az élelmiszerek helyes kezeléséről szóló magyar és angol nyelvű videó, amely a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Youtube csatornáján lesz elérhető. Ezen felül elkészítették a tudatos vásárlásról szóló "Vásárolj okosan!" című kiadványukat, amelyet az érdeklődők a hivatal honlapján tekinthetnek majd meg.
2019-06-04 13:02:04
velemenyezd: Zsigó: egyre tudatosabbak a magyar vásárlók
szerint ezen jelölés ismeretében, a vásárlók választhatnak másik, jobb minőségű terméket. Így egy idő után nem fogja megérni a gyártónak a kettős minőség alkalmazása - vélekedett.
Zsigó Róbertet kérdezték arról is, hogy március 25. és április 22. között ellenőrzik a szezonális, tavaszi termékeket. Az államtitkár azt mondta: bizakodásra ad okot, hogy a részeredmények alapján a
2019-04-17 21:41:40
velemenyezd: AM: megkezdődött a húsvétig tartó élelmiszerlánc-ellenőrzés

Kiemelték, a Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár által elrendelt országos akció során a szakemberek a hagyományosan népszerű árukat, többek között a sonka, tojás, bor, édesség, valamint szezonális zöldség- és gyümölcstermékeket ellenőrzik.
A növényi termékeknél kiemelten vizsgálják a primőr árut, azok közül is főleg a gyorsan romló zöldségeket
2019-03-25 15:41:29
velemenyezd: AM: a kormány törekszik a minőségi sörök piacának élénkítésére
főzde küldte el sörét. A gödöllői verseny kísérő rendezvénye a Sörmustra, ahol 40 hazai kisüzemi sörfőzde mintegy 80 fajta sörével várja a látogatókat április 12-én és 13-án.
Zsigó Róbert elmondta, hogy a sörgyártás az elmúlt évtizedek fúziói és felvásárlásai nyomán a világ egyik legkoncentráltabb ágazatává vált. A magyar sörgyártásban 4 közepes- és nagyvállalat, valamint sz
2019-03-20 17:51:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Zsigó Róbert, Coop Rally, Integrál Zrt, Nemzeti Pálinkakiválósági Programot, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Zsigó Róbertet, állatorvosok munkája, kormány egyik, növekvő feldolgozottság, nyári ellenőrzés, legkiválóbb pálinkákat, élelmiszerek kiváló, magyar vásárlók, húsvétig tartó, kormány törekszik, minőségi sörök, következő évtizedekben, jövő generációjának, élet legfontosabb, hiányukkal először, hízott liba, ünnepi asztal, libamáj pedig, ágazat helyzete, termékek piaci, jelenlegi sikereket,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.