Belépés
velemenyezd: Tizenöt hangszerkészítő, koncertek a Wine and Violin Hegedűkészítők Szalonjában
MTI-vel.
A rendezvényen 15 hazai hegedűkészítő mester állítja ki mesterhangszereit, amelyeket kézbe lehet venni, ki lehet próbálni, a készítőkkel személyesen lehet beszélgetni. A hegedűkészítők mellett két csellókészítő mester és két vonókészítő is a szalon vendége lesz.
A kiállítók között szerepel Adonyi Iván, Bárdi Szabolcs, Etzler Bernd, Faragó-Thököly Márton, Ficsor
2018-02-22 13:22:24
velemenyezd: A Keller-kvartett a vendége a hegedűkészítők idei szalonjának a Fonóban
miközben a móri Csetvei Pincészet borait kóstolgathatjuk. A hegedűlakk narancs aranya a borok fehértől a mélyvörösig tartó árnyalatai, és az igényes mesterek munkái találkoznak a Hegedűkészítők Szalonjában" - írják a Fonó ajánlójában.
Míg az elmúlt években olyan művészek léptek fel a Wine and Violin szalonon, mint Baráti Kristóf vagy Banda Ádám, addig az idei esemény kiemelt
2016-02-23 16:53:09
velemenyezd: Zenészek, hangszerkészítők, borászok a Fonó Zeneszalonban
majd a szalont Szőcs Géza nyitja meg az ifj. Csoóri Sándor vezette Ádám István Emlékzenekar közreműködésével.
Február 9-én és 10-én másodízben rendezik meg a Wine and Violin Hegedűkészítők Szalonját. Hazai műhelyek mutatják be hangszereiket; a mesterek beszélnek az általuk készített instrumentumokról, és a hangszereket ki is lehet próbálni.
Az első esten, szombaton Bar
2013-01-16 17:51:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Violin Hegedűkészítők Szalonjában, Fonó Zeneszalonban, Adonyi Iván, Bárdi Szabolcs, Etzler Bernd, Faragó-Thököly Márton, Csetvei Pincészet, Hegedűkészítők Szalonjában, Baráti Kristóf, Banda Ádám, Szőcs Géza, Csoóri Sándor, Ádám István Emlékzenekar, Violin Hegedűkészítők Szalonját, hegedűkészítők idei, készítőkkel személyesen, hegedűkészítők mellett, szalon vendége, kiállítók között, móri Csetvei, hegedűlakk narancs, borok fehértől, mélyvörösig tartó, igényes mesterek, elmúlt években, idei esemény,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.