Belépés
velemenyezd: Torna-vb - Sheppard volt a magyar férfi csapat legjobbja a selejtezőben
többiek sem követtek el. Mivel mind a négy tornász csak egy gyakorlatot mutatott be, eredményüket csak egyéni összetettben veszik figyelembe, a szerenkénti rangsorban nem.
Korláton Vecsernyés Dávid és Tomcsányi Benedek leérkezése is pontatlan volt, utóbbi ráadásul meg is billent a szeren. A legjobban ezúttal is Sheppard teljesített, aki egyedüliként került 13 pont fölé.
2019-10-06 17:41:45
velemenyezd: Torna-vk - Kihirdették a magyar válogatott keretét
lesz a mezőnyben az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián, aki makacs vállsérülése miatt több mint két évet kihagyott, és a vasi megyeszékhelyen tér vissza.
Rajta kívül Vecsernyés Dávidot, Mészáros Krisztofert, Tomcsányi Benedeket, Ryan Sheppardot és Babos Ádámot láthatja a szombathelyi közönség.
A nőknél Bácskai Csenge, Székely Zója, Makra Noémi és Schermann
2019-08-24 10:21:12
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Korláton Vecsernyés Dávid, Tomcsányi Benedek, Európa-bajnok Berki Krisztián, Vecsernyés Dávidot, Mészáros Krisztofert, Tomcsányi Benedeket, Ryan Sheppardot, Babos Ádámot, Bácskai Csenge, Székely Zója, Makra Noémi, magyar férfi, magyar válogatott, négy tornász, gyakorlatot mutatott, szerenkénti rangsorban, legjobban ezúttal, vasi megyeszékhelyen, szombathelyi közönség, nőknél Bácskai, megyeszékhelyen, selejtezőben, összetettben, egyedüliként, szombathelyi, vállsérülése,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.